kategoria Twoje posty
kategoria Twoje posty
jeśli tu można zgłaszać swoje przemyślenia co do forum ,to chciałbym skorzystać. Korzystanie z forum komplikuje mi BRAK opcji twoje posty, czyli takiego buttona po kliknięciu którego widziałbym listę TEMATÓW w których się wypowiedziałem, uwierz że to ułatwiło by życie i to nie tylko mnie.
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Re: kategoria Twoje posty
Po wejściu w swój profil wybierz opcję "Znajdź posty użytkownika" 
No wlasnie o to mi chodzi.Pospinam sie do pytania.Jasny CM pisze:jeśli tu można zgłaszać swoje przemyślenia co do forum ,to chciałbym skorzystać. Korzystanie z forum komplikuje mi BRAK opcji twoje posty, czyli takiego buttona po kliknięciu którego widziałbym listę TEMATÓW w których się wypowiedziałem, uwierz że to ułatwiło by życie i to nie tylko mnie.
-
dzo
nie ma takiej opcji ale jak wchodzisz do określonego działu to tam gdzie widzisz przy danym wątku czarną kropkę to oznacza, że tam się wypowiadałaś
jest jeszcze inny sposób
wejść w ustawienia użytkownika i zmienić styl forum na drugi do wyboru (ja go używam i jest na nim ta opcja)

jest jeszcze inny sposób
wejść w ustawienia użytkownika i zmienić styl forum na drugi do wyboru (ja go używam i jest na nim ta opcja)
Dzieki dzo,co prawda nie widze tych ladnych emotek ,ani nie jest takie kolorowe,ale wazniejsze sa moje posty.
Sa emotki
Dzieki dzo
Dzieki dzo
przepraszam za caly ten balagan i prosze moderatora o jego usuniecie.
to koniec z tymi postami z mojej strony. sorki za utrudnienie zycia tego forum.
to koniec z tymi postami z mojej strony. sorki za utrudnienie zycia tego forum.