Wgląd na nasze fotki...
Wgląd na nasze fotki...
Majac na uwadze pare akcji, ktore mialy miejsce na forum.Chcialabym zapytac czy nie byloby dobrze dzial z fotkami udostepnic od np 50 postow?
Wiele osob,ktore sie zaloguje ma teraz do nich wglad zaraz po zarejestrowaniu.A tak naprawde nie wiem kto pod jakim nickiem jest...czy to nie maz, zlosliwa kolezanka czy ktos kto moze to wykorzystac do zrobienia nam na zlosc.
Jak sie na to zapatrujecie?
Wiele osob,ktore sie zaloguje ma teraz do nich wglad zaraz po zarejestrowaniu.A tak naprawde nie wiem kto pod jakim nickiem jest...czy to nie maz, zlosliwa kolezanka czy ktos kto moze to wykorzystac do zrobienia nam na zlosc.
Jak sie na to zapatrujecie?
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Re: Wgląd na nasze fotki...
Ja jestem za i podbijam temat 
tym bardziej, że tak jest na większości for
ja bym dodatkowo jeszcze wprowadziła jakiś dział dostępny po określonej ilości postów, dzięki czemu można by było pisać do bardziej zaufanego grona ludzi...
tym bardziej, że tak jest na większości for
ja bym dodatkowo jeszcze wprowadziła jakiś dział dostępny po określonej ilości postów, dzięki czemu można by było pisać do bardziej zaufanego grona ludzi...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
o i to tez jest dobry pomysl.
-
a...
Uważam, że zdjęcia i bardziej osobiste sprawy powinny być dostępne w konkretnym dziale. Oczywiscie dostęp do działu otrzymuje sie po pewnej ilości postów, ale nie tylko. Moze do tego jakis minimalny czas aktywności na forum?
Można to obwarunkować podobnie jak przy naborze na moderatora 
Tak samo jak można dać dostęp po np akceptacji osob które maja juz dostep
Tak samo jak można dać dostęp po np akceptacji osob które maja juz dostep
W sumie to tez ciekawa dodatkowa opcja.Uniknie sie dzieki temu wiele niepotrzebnych sytuacji. 
oooooo, ten pomysł
jest mega !!!!!!Hadassa pisze: Tak samo jak można dać dostęp po np akceptacji osob które maja juz dostep
Miałbym jeszcze propozycję o dodatkową - do rozważenia. Kiedyś uczestniczyłem w forum w którym dostęp do działu ze zdjęciami userów wyglądał tak, że po uzyskaniu odpowiedniej liczby postów trzeba było zwrócić się o odblokowanie dostępu do tej części forum, a osoba która o to poprosiła była zobowiązana do umieszczenia tam również swojego zdjęcia.
-
BabskieSprawy.pl
- Administrator
Dostęp do działu ze zdjęciami aktualnie powinny mieć osoby z min. 10 postami, ale nie wiem jeszcze czemu nie działa to tak jak powinno, i od razu po rejestracji dział jest widoczny.
Mogę zrobić ten dział z fotkami dla wybranych osób, jeżeli któraś z moich moderatorek zajęła by się tym tzn. przygotowała listę kont które powinny mieć tam dostęp, te konta mogły by wtedy też mieć dostęp do drugiego działu widocznego tylko dla nich do dyskusji niewidocznych na ogólnym, otwartym forum.
Mogę zrobić ten dział z fotkami dla wybranych osób, jeżeli któraś z moich moderatorek zajęła by się tym tzn. przygotowała listę kont które powinny mieć tam dostęp, te konta mogły by wtedy też mieć dostęp do drugiego działu widocznego tylko dla nich do dyskusji niewidocznych na ogólnym, otwartym forum.
Nie wiem jak reszta, ale w moim mniemaniu 10 postow to troche za malo...by miec dostep do fotek.
Co do reszty postu to ciekawa jestem zdania moderatorek
Co do reszty postu to ciekawa jestem zdania moderatorek
Ja mogę spróbować.
![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Te 10 postów to tez jest moim zdaniem, mała ilość.
10 postów to rach ciach można nabić ...
Te 10 postów to tez jest moim zdaniem, mała ilość.
10 postów to rach ciach można nabić ...
Dokladnie to samo pomyslalam.W koncu luznych tematow gdzie mozna jednym zdaniem badz nawet wyrazem odpowiedziec jest sporo.Dlatego wydaje mi sie ze minimum to 50 postow.
Ale to juz wasza decyzja.
Ale to juz wasza decyzja.
A moim skromnym zdaniem Carinko 50 to też jest trochę mało. Ja bym poszedł trochę dalej i ustanowił min 100 bo jednak każdy na tym forum zostawia jakąś tam cząstkę siebie i swoje przemyślenia. I lepiej by było jakby jednak "bardziej zaufane grono" miało wgląd w nasze zdjęcia bądź posty, które są niekiedy bardzo prywatne i chcemy się nimi podzielić tylko z tymi osobami
Miłość odbiera rozum tym, co go posiadają,
a daje tym, co go nie mają.
a daje tym, co go nie mają.
Powiem, tak, wg mnie 100 postów powinno byc ok, jeżeli ktoś by jeszcze chciał mieć dostęp, można np w sprawach związanych z forum, zrobić temat, by osoby które to osiągnął mogły zgłaszać swoją kandydaturę...
no i na czym stanelo? Przeslal ktos liste do admina?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...