A gdyby tak...
A gdyby tak...
Pomyślałam że można by założyć nowy dział pod hasłem RODZINA, życie w rodzinie, opisywały byśmy tam relacje z rodziną, sposoby na zażegnanie konfliktów między domownikami, coś o teściowych
, obowiązki domowe jak rozdzielamy i wiele innych. Co myślicie?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Re: A gdyby tak...
czemu nie, ja jestem tak;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
nie wiem czy jest potrzebny, mamy temat o partnerstwie, gdzie możemy opisać o relacjach i kłopotach z partnerem...
no i jest dział o życiu.. gdzie spokojnie pisać o swojej rodzinie i tym co Ciebie dotyczy
no i jest dział o życiu.. gdzie spokojnie pisać o swojej rodzinie i tym co Ciebie dotyczy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
No tak, ale w partnerstwie to zazwyczaj piszemy o problemach z facetem, w życiu o pracy,polityce itp. a ja miałam na myśli życie od rana do wieczora, jak wygląda. Z kim mieszkamy, jak się zachowujemy, jakie mamy relacje itd. Wszystko to co dotyczy całej rodziny a nie jej kawałka... Nom, ale skoro pomysł się nie spodobał to trudno 
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
No dobrze ....
A gdyby tak .... temat "Przy kawie" zamienić na miesięczny temat ?!
Tzn. otworzyć "Przy kawie w Listopadzie" i pisać tam w tym miesiącu, potem watek w grudniu zamknąć, i otworzyć nowy, grudniowy ?
Taka luźna propozycja
A gdyby tak .... temat "Przy kawie" zamienić na miesięczny temat ?!
Tzn. otworzyć "Przy kawie w Listopadzie" i pisać tam w tym miesiącu, potem watek w grudniu zamknąć, i otworzyć nowy, grudniowy ?
Taka luźna propozycja
łatwiej czytac by było i nadrabiac posty nowo przybytym
a co z przełomowymi postami ?? albo kiedy ktoś wraca i nadrabia ??
Taki dział z miesięcznymi pogaduchami zawsze się lepiej sprawdza. No i chyba ciut czytelniej jest i łatwiej do ogarnięcia....
A jeszcze moja propozycja.
Coś takiego jak cytowanie selektywne? Można dodać jakoś? Czy w tym stylu nie da rady?
A jeszcze moja propozycja.
Coś takiego jak cytowanie selektywne? Można dodać jakoś? Czy w tym stylu nie da rady?
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Kay ten watek przy kawie można zamknąć ale pozostawić do czytania
No tak, cytowanie selektywne by też się przydało 
JAk selektywne ?? w sensie że część ?? Przecież sie wybiera co się chce zacytować...
czy coś jeszcze ? Bo zawsze można skasować to czego nie chcemy....
Tylko, jezeli "przy kawie" miało by być zamykamne co miesiac..
co ze starymi postami...
nie wiem... ja tego osobiście nie wiedzę...
może powinny się też inne osoby wypowiadające się w tamtym wątku i tu wypowiedzieć...
czy coś jeszcze ? Bo zawsze można skasować to czego nie chcemy....
Tylko, jezeli "przy kawie" miało by być zamykamne co miesiac..
co ze starymi postami...
nie wiem... ja tego osobiście nie wiedzę...
może powinny się też inne osoby wypowiadające się w tamtym wątku i tu wypowiedzieć...
Ale jak ze starymi postami? Stare posty przecież zawsze mogą byc do wgladu. Nie trzeba ich od razu przenosić do kosza. Tylko zamykać a przenosić np po miesiącu, albo dwóch.
A cytowanie selektywne, to zazwyczaj działa w szybkiej odpowiedzi, zaznacza się tekst a nastepnie klika odpowiednia ikonke i nie trzeba potem juz nic z cytatu usuwac.
A cytowanie selektywne, to zazwyczaj działa w szybkiej odpowiedzi, zaznacza się tekst a nastepnie klika odpowiednia ikonke i nie trzeba potem juz nic z cytatu usuwac.
Szczęście to radość z nowego dnia,
Tym to już raczej musiałby się Admin zająć....
co do samego cytowania, klikasz cytuj, i kasujesz to czego nei chcesz..
wg mnie też nie najgorsze
co do samego cytowania, klikasz cytuj, i kasujesz to czego nei chcesz..
wg mnie też nie najgorsze
Miesieczne podziały ?Nie wiem czy to sie sprawdzi.Co wiecej, te ktore bd zamykane bd tylko miejsce zajmowac.,I tak naprawde sie bd niepotrzebnie skakac...
Jak dla mnie to bez sensu..Jak ktos chce to nadrobi tu tak jak jest , a jak nie to nawet takie miesieczniowki tego nie zmienia.
Ale to tylko moje zdanie.
Jak dla mnie to bez sensu..Jak ktos chce to nadrobi tu tak jak jest , a jak nie to nawet takie miesieczniowki tego nie zmienia.
Ale to tylko moje zdanie.
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Ja uważam, że pogaduchy miesięczne są okej, na wielu forach są ogólnie stosowane, nie ma aż tylu stron jak np. teraz w temacie przy kawie, co mnie powiem szczerze na początku bytności tutaj lekko przeraziło.
Tak czy siak, czy jest to jeden temat czy są to tematy rozdzielone na miesiące to i tak to miejsce na forum zajmuje i tak
Jeśli martwimy się o miejsce można by było porządek zrobić i pozamykać takie tematy, które się wyczerpały lub są od dawien dawna nie odkopywane i nic w nich nie jest pisane.
Co do cytowania selektywnego to właśnie o to chodzi, żeby nie cytować całości postu a potem kasować, tylko zaznacza się fragment, który chce się zacytować.
Jeśli jest taka możliwość to fajnie by było jakby można ją było włączyć
Tak czy siak, czy jest to jeden temat czy są to tematy rozdzielone na miesiące to i tak to miejsce na forum zajmuje i tak
Jeśli martwimy się o miejsce można by było porządek zrobić i pozamykać takie tematy, które się wyczerpały lub są od dawien dawna nie odkopywane i nic w nich nie jest pisane.
Co do cytowania selektywnego to właśnie o to chodzi, żeby nie cytować całości postu a potem kasować, tylko zaznacza się fragment, który chce się zacytować.
Jeśli jest taka możliwość to fajnie by było jakby można ją było włączyć
Co do zamykania i kasowania starych tematów to Admin nie chce...
Natomiast z zamykaniem tematów po i otwieranie go na nowo to pierwsze słysze
Natomiast z zamykaniem tematów po i otwieranie go na nowo to pierwsze słysze
Ale jak zamykanie tematów po i otwierania go na nowo, bo nie rozumiem teraz?
Zamykasz np. temat październikowy, a otwierasz Listopadowy. To nie jest jeden i ten sam temat tylko nowy
Rozumiem, że Admin starych tematów nie chce
Rozumiem, że Admin starych tematów nie chce
Gonia, edytuj posty a nie piszesz jeden po drugim !
Zrobię ankietę.. niech się każdy wypowie, a na pewno osoby zainteresowane tematem przy kawie...
Zrobię ankietę.. niech się każdy wypowie, a na pewno osoby zainteresowane tematem przy kawie...
Myślałam, że się łączą. Przepraszam!
Nie
każde forum ma swoje ograniczenia 
babskiesprawy.pl/post104097.html#p104097" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/post104097.html#p104097
zapraszam zainteresowane osoby
babskiesprawy.pl/post104097.html#p104097" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/post104097.html#p104097
zapraszam zainteresowane osoby
o taki sprawach najlepiej rozmawiać z kimś zaufanym kto nam coś doradzi i przytuli jak jest nam źle. A przez forum tego się nie da zrobić.
Monika
Przegladałam sobie watki w partnerstwie babskiesprawy.pl/szukam-mamy-dla-mojego-maluszka-t11032.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/szukam-mamy ... 11032.html i trafilam na ogloszenie Pawlla . No i zastanowilam się czy gdyby zalo.zyc taki mini kacik matrymonialny czy nie sciagneło by tu więcej osób? Mysle ze tak, tylko mala obawa czy forum nie przerodzilo by się wtedy tylko w forum matrymonialne... hmm Co o tym myslicie? Przedyskutować można 
Moze gdyby tak zrobic na to odrebny dzial...Ale tak naprawde od tego sa specjalne fora i nie wiem czy jest sens robic tu balagan 
Poza tym powiem tak _jak ktos ma na kogos trafic to i bez takich matrymaoniałow sie znajdzie.Nawet przy zwyklej rozmowie w ktoryms z watkow.
Ps ale fajnie, ze wychodzisz Jamka z pomyslami.
Poza tym powiem tak _jak ktos ma na kogos trafic to i bez takich matrymaoniałow sie znajdzie.Nawet przy zwyklej rozmowie w ktoryms z watkow.
Ps ale fajnie, ze wychodzisz Jamka z pomyslami.
"...przez noc droga do świtania -