Moje nietaktowne zachowanie
Moje nietaktowne zachowanie
Witam,u kolezanki w pracy poznalam bardzo sympatycznego faceta,a ze bylam w bardzo zlym nastroju-klopoty w pracy+silne przeziebienie-zachowalam sie bardzo niegrzecznie wobec niego-przedstawil sie,a ja nawet nie podalam swojego imienia,nie powiedzialam tez do widzenia,gdy sie zegnal,to bylo nasze drugie spotkanie,z tym,ze to pierwsze bylo przelotne.Nie traktuje tak ludzi i mam kaca moralnego-zastanawiam sie ,czy wziac od kolezanki jego numer telefonu i przeprosic-poradzcie.Dzieki 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Moje nietaktowne zachowanie
No zachowanie było niegrzeczne . mimo niedyspozycji nie trktuje się tak ludzi .
Ale może inaczej, chcesz czegoś od niego ??
czy tylko tak o ??
czy tylko tak o ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Nie wiem ,czy chce,po prostu zle sie czuje z tym,ze potraktowalam w ten sposob kogos,kto byl dla mnie mily,a ja sie pokazalam z -co tu duzo mowic-chamskiej strony,wiem,ze bede go spotykac,moze bedzie okazja bez telefonu do naprostowania sytuacji,moze nie.Z drugiej strony jestem troche w goracej wodzie kapana i dlatego,zawsze zanim podejme jakies kroki ,to szukam rady 
wg mnie możesz spokojnie poczekać az go drugi raz spotkasz i przeprosić 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja tez myslę że przy następnej okazji możesz naprawić swoje zachowanie.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Niestety czasami nie potrafimy okielznac naszych emocji z roznych powodow.
W Twoim przypadku byl to zly nastroj spowodowany choroba.
Ale niezaleznie od tego, nie powinno sie wyladowywac swoich frustracji na innych ludziach
ktorzy akuratnie znalezli sie wokol nas i pod reka.
To gruby nietakt, ale bardzo czesto wybaczalny.
W koncu nikt nie jest doskonaly , wiec przeprosiny jak najbardziej beda na miejscu ale bez
przesady i narzucania sie telefonicznie.
Mysle, ze bedzie to lekcja dla Ciebie na przyszlosc pt,, jak nie zrazac do siebie nowopoznanych
ludzi,,.
Przy sposobnosci przepros i wytlumacz ,dlaczego bylas taka grubianska i nietaktowna.
W Twoim przypadku byl to zly nastroj spowodowany choroba.
Ale niezaleznie od tego, nie powinno sie wyladowywac swoich frustracji na innych ludziach
ktorzy akuratnie znalezli sie wokol nas i pod reka.
To gruby nietakt, ale bardzo czesto wybaczalny.
W koncu nikt nie jest doskonaly , wiec przeprosiny jak najbardziej beda na miejscu ale bez
przesady i narzucania sie telefonicznie.
Mysle, ze bedzie to lekcja dla Ciebie na przyszlosc pt,, jak nie zrazac do siebie nowopoznanych
ludzi,,.
Przy sposobnosci przepros i wytlumacz ,dlaczego bylas taka grubianska i nietaktowna.