Jak poradzić sobie z tęsknotą ?

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
barbusia
Miła Kobietka

Jak poradzić sobie z tęsknotą ?

Post autor: barbusia »

Kobietki wczoraj mój mężćzyzna wyjechał na 3 tygodnie .( po 2 świetnych tygodniach wspólnie spędzonych .Kompletnie nie potrafie się odnalezć .Czy jest ktoś w podobnej sytuacji ? ah..
Awatar użytkownika
Ines_Ines
Miła Kobietka

Re: Jak poradzić sobie z tęsknotą ?

Post autor: Ines_Ines »

Zajmij się czymś. Szybciej Ci czas minie. 3 tygodnie to nie jest dużo, ludzie wyjeżdżają na dłużej.
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
paula

Post autor: paula »

ojj czuję to samo co ty jak mój wyjeżdża na szkolenie 2-3 dniowe.. i nie chodzi o to że mu jakoś tam nie ufam i że zakładam że mnie zdradzi itd. Po prostu czuje jakąś pustkę. My się spotykamy głównie w piątki, soboty i niedziele. A jak ostatnio wyjechał w poniedziałek to czułam się taka zdołowana! i naprawdę na początku nie potrafiłam się odnaleźć, chodziłam po mieszkaniu jak cień, nie umiałam sobie miejsca znaleźć. Ale na drugi dzień musiałam wrócić do swoich obowiązków i naprawdę było łatwiej. Musisz znaleźć sobie jakieś zajęcie - posprzątanie w szafie, ugotowanie obiadu, czytanie książki. Naprawdę 3 tyg to nie dużo i da się przeżyć ;) tylko jak mówię - czas minie szybciej jeśli będziesz miała jakiekolwiek zajęcie!
Awatar użytkownika
barbusia
Miła Kobietka

Tak wyjeżdżają na dłużej zgadza się ,ale jeśli jest się z kimś bardzo związanym i każda chwila jest najważniejsza to ciężko i te 3 tygodnie przetrwać .( ale trzeba fakt zajęcie się czymś pomaga mocno.Za to powroty są świetne .)
Awatar użytkownika
barbusia
Miła Kobietka

Poza tym dzisiaj Nasza 3 rocznica poznania się ,( więc tym bardziej chciałoby się mieć go blisko.Ale co zrobić nie można mieć wszystkiego ...
Awatar użytkownika
drzemag
Fajna Kobietka

Post autor: drzemag »

Mam podobnie. Mój wyjeżdża na 10-14 dni a potem 3-4 dni w domu i znów to samo. Ciężko samemu i niestety nie mam na to rady. :cry:
brunecia
Extra Kobietka

Post autor: brunecia »

Spokojnie, jak mój ma na nocki i w ogóle się nie widujemy (nie licząc tego, że on widzi mnie jak spie w nocy, a ja jego spiacego jak rano wstaje) to caly tydzien poswiecam na to, na co nie mam czasu normalnie, babskie fora, spotkania z kumpelami,nadrabianie książek, nauka,aerobiki i fitnesy i jakos leci :)
Awatar użytkownika
barbusia
Miła Kobietka

Dzrzemag Twój mężczyzna jest może kierowcą ? mój tak..do tęsknoty dochodzi martwienie się o niego ah .(
paula

Post autor: paula »

barbusia pisze:Poza tym dzisiaj Nasza 3 rocznica poznania się ,( więc tym bardziej chciałoby się mieć go blisko.Ale co zrobić nie można mieć wszystkiego ...
każda kobieta chciałaby takie "rocznice" obchodzić dość romantycznie i ze swoim partnerem. Niestety czasem po prostu tak być nie może. Ale skoro napisałaś że spędziliście ostatnio mnóstwo czasu ze sobą to tą rocznicę świętowaliście właśnie wtedy ;)
naprawdę 3 tygodnie to nie dużo! tylko musisz sobie jakoś ten czas zorganizować. Jakoś poukładać sobie plan dnia tak aby mieć jak najmniej czasu wolnego
mikikrakow89
Jestem tu nowa :)

Post autor: mikikrakow89 »

ja polecam dobre ksiazki takie które wciągają i czyta sie całymi dniami :)
Linde
ODPOWIEDZ