modny mąż

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: modny mąż

Post autor: Hadassa »

Ale wiecie co.. dużo chyba też zalezy od pracy...
Bo jak facet moze chodzic ubrany jak chce to nie patrzy na wiele rzeczy..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
mildyk
Jestem tu nowa :)

Post autor: mildyk »

modny mężuś jest taki słodki no ale nie kazdy musi sie dobrze ubierac :)
Piaskowiec cena
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

Fenek, jeśli ktoś ma styl to ok, ale niektórzy faceci sami nie potrafią się ubrać fajnie choćby chcieli, więc nieraz sami proszą o radę :)
Ja na pewno bym kogoś nie zmieniała czy nie narzucała mu co ma ubierać ale jeśli mogę coś podpowiedzieć to czemu nie :P Taki prosty przykład, jeśli mój facet lubi bluzy to mogę mu pomóc i doradzić która bluza jest według mnie fajniejsza, albo jeśli nosi tylko ciemne kolory to nie będę mu nagle wciskała białego albo beżowego ale mogę znaleźć coś co mi się podoba i jest ciemne ;)
Na ślub mu pewnie coś podpowiem.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
kemik

Post autor: kemik »

Są faceci, którzy lubią chodzić elegancko ubrani, są i tacy, którzy wolą chodzić na luzaka. Mój akurat lubi śmieszne koszulki, jeansy i bluzy z kapturem.
http://www.heyyhoo.com
karolcia77

Post autor: karolcia77 »

no mój facet lubi chodzić w koszulach, ostatnio nawet zamówił kilka na https://modini.pl/6-modne-koszule-meskie i jest bardzo zadowolony z wyboru, planuje kupić jeszcze spinki do mankietów ale to pewnie tez przez internet niedługo :P
Kazoo

Post autor: Kazoo »

Mój facet zmienił stylówkę odkąd zmienił pracę na taką, w której musi chodzić codziennie w garniturze. Kiedyś nie przepadał, ale do pracy kupił sobie dwa dobre, wygodne i porządne garnitury w Marcus Kerr (świetny sklep w Toruniu, po garnitur tylko tam!) i chyba mu się spodobało. W szafie co raz pojawia się jakiś nowy zestaw - a to gładki, w kratę czy jakiś kolorowy i do tego koszule. W tym sklepie już nas znają, bo często tam jesteśmy zobaczyć, czy jest coś nowego. ;) Co ciekawe - codzienne stylizacje też zmienił. Oczywiście nie chodzi w garniturze, ale casualowe chinosy zamiast szerokich jeansów, boat shoes czy też fajne koszule stały się podstawowym elementem ubioru.
tereskac1
Fajna Kobietka

Post autor: tereskac1 »

Mój chłopak różnie się ubiera zależnie od okoliczności w dzień powszedni taki jak dziś przyjechał do mnie w normalnych starszych już nieco jeansach Dylan z CJ oraz zwykłym czarnym t-shircie. Jednak jeśli idziemy na jakiś bal karnawałowy, czy ślub potrafi się ubrać, wtedy w ruch idzie koszula, krawat, marynarka itp. Więc mogę stwierdzić, że się dostosowuje do tego w czym wypada wyjść :D Ostatnio kupił sobie w Crossie fajne męskie szorty na letnie dni: leom w kolorze błękitnym, jednak nie miał ich okazji jeszcze nosić, bo tu w WLKP pogoda jak na złość nagle zrobiła się jesienna.
sanderson
Miła Kobietka

Post autor: sanderson »

Gdyby każdy facet chciał iść za trendami i modą, to byłoby po prostu świetnie i super - ale jak wiemy, różnie to bywa :D ja swojego przekonałam do nieco mniej młodzieżowego stylu, więc czasem zaskoczy jakąś koszulą :D
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
Awatar użytkownika
Corn

Post autor: Corn »

Ahhhhhh.. wolę o tym nie myśleć. Juz nawet nie zwracam uwagi na to.
Awatar użytkownika
SashaWelur

Post autor: SashaWelur »

u mnie to jest pewne co ja mam kupić: koszulka z gier albo z filmów marvela, dc czy gwiezdnych wojen ;)
lopek

Post autor: lopek »

Każda kobieta chce mieć męża, który dobrze wygląda. Tak więc każda kobieta stara się pomóc mężczyźnie w doborze ubrania.
tereskac1
Fajna Kobietka

Post autor: tereskac1 »

Mój facet lubi są raczej wygodnie, wiadomo nie jak jakiś lump w wyciągniętych spodniach czy coś ;) ale w domu lubi być na luzie.
W pracy wiadomo koszula, krawat, spodnie - wszystko czyste i ładne.
Co do marek to najbardziej lubi chodzić w ubraniach firmy Cross Jeansu.
Obecnie kupił sobie model: Damien, w kolorze mid blue, ma dopasowany krój, regularną talię, prostą zwężaną nogawkę.
Można ją kupić na stronie producenta, kod produktu: E 198-017
UlaM26
Miła Kobietka

Post autor: UlaM26 »

Warto w takim razie zadbać o ich wygląd i jeśli chodzi o męskie kosmetyki to polecam zwrócić uwagę na ofertę barbersupply.pl gdzie znajdziecie szeroką gamę propozycji w tym zakresie i do tego możecie jednocześnie liczyć na przystępny zakres cen oraz fachowe wsparcie obsługi klienta.
RealArleta

Post autor: RealArleta »

Modny maz to ryzyko...
sanminko

Post autor: sanminko »

RealArleta pisze:Modny maz to ryzyko...
Coś w tym jest :D
zenkar

Post autor: zenkar »

A jak Wy dbacie o swoich mężów? Kupujecie im prezenty, jakieś gadżety? Ja lubię rozpieszczać swojego ukochanego niespodziankami :fallinlove
https://www.urwis.pl
wercia555
Fajna Kobietka

Post autor: wercia555 »

zenkar pisze:A jak Wy dbacie o swoich mężów? Kupujecie im prezenty, jakieś gadżety? Ja lubię rozpieszczać swojego ukochanego niespodziankami :fallinlove
Ja kupiłam na tegoroczne święta mojemu łobuzowi klasyczną koszulę w kratę, jest bardzo gustowna. Ma ten plus, że jest ze 100% bawełny.
Ma elegancki kołnierzyk, zapięcie na guziki, zaokrąglony dół, kieszeń na piersi, ładny prosty krój. Jest do znalezienia na stronie Cross Jeansu, kod prod.35247-102 Dodatkowy atut to też obniżka ceny w tym momencie :D A wy co kupiliście swoim facetom?
Beata

Post autor: Beata »

ahah, mój mąż ma duże łydki, dlatego zawsze był problem z garniturami.
Ostatnio znalazłam super krawcową a tkaninę wełnianą zamówiłam w Rytexie u nas w Bielsku. W końcu wygląda elegancko ;)
karmelLOVE

Post autor: karmelLOVE »

co to znaczy z tymi łydkami? Ile on ma w łydkach?
inezkam

Post autor: inezkam »

Hej,

mysle, ze fajnie wzorować się na różnych wystawach w sieciówkach albo inspirować poprzez vlogerów/instagramerów/youtuberów przygotować dla męża tzn razem z nim rożne zestawienia i wybrac najlepsze :)
od czasu do czasu
AnnA89

Post autor: AnnA89 »

Ja zazwyczaj wyszukuję markowe ubrania dla męża w sieci, wrzucam do koszyka, a później razem przeglądamy i to do niego należy ostatnie słowo;) a przynajmniej tak się jemu wydaje. Zdarza się, że zamawiam dwa zbliżone rozmiary, a później odsyłam to co nie pasuje. Nie spotkałam się jeszcze, żeby był z tym jakiś problem.
Mari_123
Miła Kobietka

Post autor: Mari_123 »

Haha, znam ten problem ;) Też lubię dobrze ubranych facetów, ale niestety, oni często nie przywiązują uwagi do tego jak wyglądają, ale nam to by się kazali stroić... Mnie się na szczęscie trafił taki, który w mairę o tym myśli, ale i tak muszę go czasem motywować :P Ostatnio przypadł mu do gustu sklep differenta.pl. Tam mają ubrania znanych marek, ale w całkiem dobrych cenach i to go chyba przekonało. No i ja, bo ja juz zamawiam tam od jakiegoś czasu. Także spróbuj, może Twojemu też coś wpadnie w oko :)
Dorcia

Post autor: Dorcia »

Mari_123 pisze:Haha, znam ten problem ;) Też lubię dobrze ubranych facetów, ale niestety, oni często nie przywiązują uwagi do tego jak wyglądają, ale nam to by się kazali stroić... Mnie się na szczęscie trafił taki, który w mairę o tym myśli, ale i tak muszę go czasem motywować :P Ostatnio przypadł mu do gustu sklep differenta.pl. Tam mają ubrania znanych marek, ale w całkiem dobrych cenach i to go chyba przekonało. No i ja, bo ja juz zamawiam tam od jakiegoś czasu. Także spróbuj, może Twojemu też coś wpadnie w oko :)
Potwierdzam! jeśli Twój facet lubi markowe ubrania, to ten sklep z pewnością przypadnie mu do gustu.
marta
Miła Kobietka

Post autor: marta »

Mój mąż na co dzień ubiera się na sportowo, czyli bluza i jeansy. Skoro tak mu wygodnie to nie oponuję. Pilnuję jednak żeby ubrania które zakłada były dopasowane, dobrze wykonane z materiałów dobrej jakości i mniej więcej nadążające za modą. Ostatnio szukaliśmy dla niego jeansów. We wranglerze były fajne ale kosmicznie drogie. Na końcu trafiliśmy do sklepu cross jeans. I dostaliśmy takie jakie chcieliśmy i to w rozsądnej cenie. Wybraliśmy model Dylan. Jest to fason regular fit z regularnym stanem i prostą nogawką.
OlaMola
Miła Kobietka

Post autor: OlaMola »

Ja mojemu też musiałam znaleźć sklep, cóż, tak czasem jest :) Faktycznie lepiej dopłacić na lepsze ubrania, niż kupować w sieciówkach. Dobre jakościowo rzeczy mają w Ombre. Szeroki wybór i dobre ceny, a o to trudniej coraz częściej. Dostawa szybka, rozmiarówka idealnie dobrana. Ogólnie ubrania dopracowane i wygodne
ODPOWIEDZ