modny mąż

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
apart
Miła Kobietka

modny mąż

Post autor: apart »

Drogie Panie , jak tam z ubiorem waszych mężów,partnerów? czy są gustowni, modni , eleganccy, czy na luzie,obdarciuchy i brudasy? szukam strojów, ciuchów,stylizacji,w które mój mąż mógłby sie ubrac i wyglądać porządnie, chcę mu kupić parę rzeczy apropo urodzin,ale tez dlatego,że sam nic sobie nie kupuje, wciąż te same stare dzinsy itp. jak tam u was?;]
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Re: modny mąż

Post autor: BlackWolf »

Hmmm... W zasadzie ciężko określić, ale na pewno nie należy do tych dwóch ostatnich wytypowanych.
Ubiór ma różny aczkolwiek preferuje markowe ciuchy i takie kupuje. Czasami ubierze się w t-shirt Bossa, czasami w bluzę z kapturem i w zwykły dres lub w koszulę i szersze jeansy. Zawsze wygląda schludnie, czysto i mmm... pachnąco Chanel Bleu. :roll: I te jego adizero shadow, zegarki... Potrafi się ubrać i dobrać dodatki. Taki bardziej męski styl. Zdarza mu się wskoczyć w garniak, okularki. Ale za to skarpetki ma boskie. Przeważnie w jakieś śmieszne rzeczy.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Karolina23x
Jestem tu nowa :)

Post autor: Karolina23x »

Polecam sklepy znanych marek takich jak Ho use Cr opp :)
Obrazek
Kaliope

Post autor: Kaliope »

Tak to bywa z facetami, nie lubią się stroić :) Ale jak już dostaną coś w prezencie, to nie są wybredni, więc lepiej nie czekać na ich inicjatywę tylko zrobić za nich zakupy.
apart
Miła Kobietka

fajnie kiedy potrafią kupic ładne spodnie, ubrac raz koszule, raz bluzę, sweter , a nawet tshirt-ok ;] ale problem kiedy łazi cały czas w tych samych spodniach kupionych "pare kilogramów temu ",podobają mi się takie spodnie mmm... nie w kant ,n nie dzinsy, nie dres, takie materiałowe?
Awatar użytkownika
ruti
Miła Kobietka

Post autor: ruti »

ja nie odważę się "za nich" bo kręcić nosem będzie, ale z nimi zdecydowanie, aby jakiegoś paskudztwa nie wziął:) spodnie materiałowe jak najbardziej tak, niestety u nas takie odpadają bo nie ta figura:)
WszystkozAmeryki_com
Extra Kobietka

Post autor: WszystkozAmeryki_com »

Mężczyźni nieco inaczej postrzegają to co nazywamy byciem "modnym",o ile Ci młodsi faktycznie chcą się podobać i być na topie,o tyle już starsi nie zwracają uwagę co do czego pasuje oraz czy jest wyprasowane itd. Zauważyłam,że mało który mężczyzna ma przekonanie do spodni materiałowych,prędzej do zwykłych jeansów.
www.WszystkozAmeryki.com
apart
Miła Kobietka

ruti pisze:ja nie odważę się "za nich" bo kręcić nosem będzie, ale z nimi zdecydowanie, aby jakiegoś paskudztwa nie wziął:) spodnie materiałowe jak najbardziej tak, niestety u nas takie odpadają bo nie ta figura:)
no własnie taki rodza spodni pasuje wg mnie do większości firgur, mają wysokie i szerokie stany i pasy , a do tego materiał jest lekki, rozciągliwy i nie pocą się aż tak jak w jeansach

mam na myśli coś w tym stylu Spodnie Pentagon ACU Coyote
magdapilko

Post autor: magdapilko »

Mój chłopak w ogóle nie zajmuje się kwestią ubioru, dlatego wszystko spoczywa na mnie. Sama kupuje mu ubrana, dzięki temu wygląda modnie i stylowo.
kruk firma windykacyjna
Awatar użytkownika
kamila
Fajna Kobietka

Post autor: kamila »

Ja mam o tyle dobrze ze moj nie dyskutuje jesli chodzi o wyglad i ubrania :-) Ja jestem od tego i niech tak zostanie :D
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
kotek
Fajna Kobietka

Post autor: kotek »

apart pisze:
ruti pisze:ja nie odważę się "za nich" bo kręcić nosem będzie, ale z nimi zdecydowanie, aby jakiegoś paskudztwa nie wziął:) spodnie materiałowe jak najbardziej tak, niestety u nas takie odpadają bo nie ta figura:)
no własnie taki rodza spodni pasuje wg mnie do większości firgur, mają wysokie i szerokie stany i pasy , a do tego materiał jest lekki, rozciągliwy i nie pocą się aż tak jak w jeansach

mam na myśli coś w tym stylu Spodnie Pentagon ACU Coyote
Próbuję namówić męża na takie spodnie już od dłuższego czasu ale nie chce, kupiłabym sama, bo wiem, że jak już bym kupiła to by chodził tylko, że ciężko jest kupić spodnie bez wcześniejszej przymiarki ;/,
mój mąż ma swój styl (który mi się nie podoba zresztą) ale....jakby uspany na tą chwilę, w ogóle nie przywiązuje wagi do stylu, a może już po prostu przestał się starać ;/;/;/;/ no nie wiem, jedyne czego się trzyma to dodatki, łańcuszek, bransoletka, zegarek i to mi się akurat podoba
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
jolibie

Post autor: jolibie »

Nie interesuje się modą, ma tam jakieś elementy garderoby które mu się podobają, ale też nie mogę go nazwać absolutnie obdartusem ;) Ot, taki zwykły (pod względem ciuchów) mężczyzna :)
http://kubinek.pl/
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Kotek, a może nie warto zmieniac kogoś na siłę...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Lagenko_pl
Fajna Kobietka

Post autor: Lagenko_pl »

Najlepiej jeżeli nasz mężczyzna ma wywarzony gust codo modnych i najnowszych rzeczy,nie wszystko co jest w modzie,będzie również ładnie się prezentować na danym człowieku,miejmy ten fakt na uwadze.
kotek
Fajna Kobietka

Post autor: kotek »

Hadassa pisze:Kotek, a może nie warto zmieniac kogoś na siłę...
hmm.. to chyba nie jest tak do końca na siłę, kupiłam te spodnie w końcu i mąż założył bez żadnego ale :)
Odziez z Anglii, Wloch i Francji
http://www.zeltros.co.uk
Awatar użytkownika
kasia7788

Post autor: kasia7788 »

Bardzo często kupuję swojemu chłopakowi ubrania z różnych okazji. On nie należy do tych facetów, którzy szaleją w sklepach. Przeważnie ja go gdzieś zaciągnę, a sam kupuje tylko wtedy, kiedy czegoś naprawdę potrzebuje. Lubi styl sportowy, chociaż powoli wymieniam jego garderobę na koszule i dżinsy :D :D hihihihi... Sam jednak wybiera dość ładne rzeczy, raczej bez szału, ale nigdy nie założył nic paskudnego, jak na przykład dżinsosztruksy :D
slowly

Post autor: slowly »

Mój mąż kocha elegancję i grację.
alexon

Post autor: alexon »

Mój facet lubi prostotę - długie jeansy plus t-shirt ewentualnie sweterek zakładany przez głowę. Nie mogę namówić go krótkie spodenki jeansowe, jest wysoki i wyglądałby jak model. Ale gdzie tam. Ma swój gust i często w sklepie kłócimy się. Zawsze wybiera szare t-shirt grr
zielona kawa
Awatar użytkownika
BlueTiger
Miła Kobietka

Post autor: BlueTiger »

ja dzisiaj w ramach tego, że wcześniej wychodzę z pracy lecę do fashion house upolować coś dla chłopaka bo ciągle narzeka, że nie ma w czym chodzić - gorzej ode mnie :p trzeba coś kupić na lato, bo przecież człowiek się ugotuję. W taką pogodę to wolę jak ubiera się "na luzaka":)
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Heh, ja świeża mężatka - podsunęłaś mi dobry pomysł! Mój lubi się fajnie ubierać, więc chętnie mu odświeżę szafę. Co znalazłaś? :)
Awatar użytkownika
BlueTiger
Miła Kobietka

Post autor: BlueTiger »

kupiłam mu w JOOP fajną koszulę:) do tego kilka t-shirtów i spodenki takie sportowe. ja oczywiście wyszłam z nową bluzką z Simple:)
Hamchelard

Post autor: Hamchelard »

mój ubiera się normalnie, po prostu normalnie ;p
Awatar użytkownika
docha
Extra Kobietka

Post autor: docha »

My też zaszaleliśmy na wyprzedażach w fashion housie, dla męża koszula joop, polo i spodnie guess, dla mnie świetne sandały na obcasie wittchen i sukienka z simple. Taak... to były bardzo udane zakupy :D
Kornela

Post autor: Kornela »

Mój ubiera się dość elegancko i co najważniejsze sam,nic mu nie muszę podpowiadać.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Ale to nie jest kwestia "muszę". To jest kwestia "lubię" robić miłe rzeczy dla niego. Lubię jak jest dobrze ubrany i znam jego gust, więc idąc np. do takiego fashion house będę wiedziała, z czego będzie zadowolony. :)
ODPOWIEDZ