A co myslicie o orientalnych dodatkach do codziennego stroju? To niesamowite jak kolczyki (np. piórka, lub duże koła tzw. GONGI:P) lub duże wisiorki potrafią nadać klasy najzwyklejszemu out fitowi !
Na pewno w każdym z Waszych miejsc zamieszkania znajduje się jakiś India Shop - natomiast ja polecam sieć sklepów LOKAAH : - prowadzą również działaność wysyłkową:
Dużo jest teraz takiej biżuterii;) Sama przeglądając biżuterię w swoim ulubionym sklepie internetowym z dodatkami co chwilę natrafiałam na kolczyki z piórkami, nawet ładne;) Jeśli ktoś takich szuka to warto zajrzeć do sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt:)
nie tylko dodatki bo główne elementy garderoby typu szarawary również bardzo mocno polecam. Ogólnie styl indyjski, zazwyczaj pomieszany z czymś współczesnym daje bardzo fajny efekt. A ten sklepik lokaah -super
Jak najbardziej - jestem otwarta na takie propozycje
olucha pisze:Hej dziewczyny,
A co myslicie o orientalnych dodatkach do codziennego stroju? To niesamowite jak kolczyki (np. piórka, lub duże koła tzw. GONGI:P) lub duże wisiorki potrafią nadać klasy najzwyklejszemu out fitowi !
Na pewno w każdym z Waszych miejsc zamieszkania znajduje się jakiś India Shop - natomiast ja polecam sieć sklepów LOKAAH : - prowadzą również działaność wysyłkową:
Właśnie - szarawary! świetnie się komponują nawet ze zwykłą koszulką, poza tym, widziałam też kobiety, które noszą je jako kombinezon. To zależy od figury ale w większości wyglądają nawet dobrze
A co do piórek - uwielbiam takie stylizowane jako prawdziwe Pawie piórko !
Lubię biżuterię orientalną, a LOKAAH można ją nabyć za śmieszne pieniądze.Kiedyś trafiłam na okres wyprzedaży - sklep chyba chciał wymienić cały asortyment i kolczyki można było kupić już za 2-3 zł
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
Karmalina widzę, że jesteś z Gdyni jeśli będziesz szukała czegoś oryginalnego zajrzyj na naszą stronkę a odebrać możesz na miejscu może i cenowo nie jesteśmy tak tani jak Lookah ale mamy jednak trochę inny asortyment
Ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć,że biżuteria w takim stylu ma w sobie coś magicznego i jestem jak najbardziej za. To oczywiście kwestia gustu,ale podoba mi się.
Oczarovana_pl pisze:Ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć,że biżuteria w takim stylu ma w sobie coś magicznego i jestem jak najbardziej za. To oczywiście kwestia gustu,ale podoba mi się.
Ja też gustuję w takiej biżuterii, ale raczej na jakieś wyjście. W dniu codziennym raczej nie myślę o biżuterii, tylko wybieram tradycyjne ubrania.
Karmelina Zapraszamy w takim razie serdecznie w sezonie można było nas spotkać np na festiwalu Globaltica. W Peruart kupowałam swojego czasu gdy jeszcze sama nie ściągałam biżuterii z Peru dlatego starałam się i będę starać aby nie mieć tylko tego co oni aby nie robić "brzydkiej" konkurencji sama byłam zawsze zadowolona z zakupów u nich
nie potrafię przejść obojętnie i minąć taki sklep sam fakt, że dodatki czy biżuteria nie są drogie, powoduje, że kupuję dużo za dużo... cóż, nic na to nie poradzę, że jak nie mam chociaż kolczyków, zimno mi w uszy