Orientalne dodatki

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
olucha
Jestem tu nowa :)

Orientalne dodatki

Post autor: olucha »

Hej dziewczyny,

A co myslicie o orientalnych dodatkach do codziennego stroju? To niesamowite jak kolczyki (np. piórka, lub duże koła tzw. GONGI:P) lub duże wisiorki potrafią nadać klasy najzwyklejszemu out fitowi !

Na pewno w każdym z Waszych miejsc zamieszkania znajduje się jakiś India Shop - natomiast ja polecam sieć sklepów LOKAAH :serca: :serca - prowadzą również działaność wysyłkową:

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Natasha

Re: Orientalne dodatki

Post autor: Natasha »

Dużo jest teraz takiej biżuterii;) Sama przeglądając biżuterię w swoim ulubionym sklepie internetowym z dodatkami co chwilę natrafiałam na kolczyki z piórkami, nawet ładne;) Jeśli ktoś takich szuka to warto zajrzeć do sklepu internetowego Galerii Artystycznej KuferArt:)
chwistas

Post autor: chwistas »

nie tylko dodatki bo główne elementy garderoby typu szarawary również bardzo mocno polecam. Ogólnie styl indyjski, zazwyczaj pomieszany z czymś współczesnym daje bardzo fajny efekt. A ten sklepik lokaah -super :D
Oczarovana_pl
Miła Kobietka

Post autor: Oczarovana_pl »

Pięknie wygladaja takie dodatki. Trzeba je oczywiscie umiec nosic, ale raczej zawsze dodaja uroku. Ubielbiam dlugie kolczyki;)
SheMorka

Post autor: SheMorka »

Jak najbardziej - jestem otwarta na takie propozycje ;-)

olucha pisze:Hej dziewczyny,

A co myslicie o orientalnych dodatkach do codziennego stroju? To niesamowite jak kolczyki (np. piórka, lub duże koła tzw. GONGI:P) lub duże wisiorki potrafią nadać klasy najzwyklejszemu out fitowi !

Na pewno w każdym z Waszych miejsc zamieszkania znajduje się jakiś India Shop - natomiast ja polecam sieć sklepów LOKAAH :serca: :serca - prowadzą również działaność wysyłkową:

treść zmieniona przez moderatora

proszę nie spamować
Pozdrawiam
SheMorka
www.shemore.pl
https://www.facebook.com/SheMorepl
natka1234
Miła Kobietka

Post autor: natka1234 »

Uwielbiam orientalne dodatki! szczególnie kolczyki :)
Moda i Uroda- Odkrywaj swoje inspiracje z Stylowi.pl
olucha

Post autor: olucha »

Właśnie - szarawary! świetnie się komponują nawet ze zwykłą koszulką, poza tym, widziałam też kobiety, które noszą je jako kombinezon. To zależy od figury ale w większości wyglądają nawet dobrze :)

A co do piórek - uwielbiam takie stylizowane jako prawdziwe Pawie piórko !
lia23

Post autor: lia23 »

biżuteria orientalna jest super:) mi bardzo podobają się kolczyki z piórek właśnie:)
Awatar użytkownika
karmalina
Miła Kobietka

Post autor: karmalina »

Lubię biżuterię orientalną, a LOKAAH można ją nabyć za śmieszne pieniądze.Kiedyś trafiłam na okres wyprzedaży - sklep chyba chciał wymienić cały asortyment i kolczyki można było kupić już za 2-3 zł :happy
Ko­bieta łat­wiej przyz­na, że nie ma rac­ji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
Awatar użytkownika
SagalaBizuteria

Post autor: SagalaBizuteria »

Karmalina widzę, że jesteś z Gdyni :) jeśli będziesz szukała czegoś oryginalnego zajrzyj na naszą stronkę a odebrać możesz na miejscu :) może i cenowo nie jesteśmy tak tani jak Lookah ale mamy jednak trochę inny asortyment ;)
www.sagala-sklep.pl

ZAPRASZAMY :)
Oczarovana_pl
Miła Kobietka

Ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć,że biżuteria w takim stylu ma w sobie coś magicznego i jestem jak najbardziej za. To oczywiście kwestia gustu,ale podoba mi się.
jacobs

Post autor: jacobs »

Oczarovana_pl pisze:Ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć,że biżuteria w takim stylu ma w sobie coś magicznego i jestem jak najbardziej za. To oczywiście kwestia gustu,ale podoba mi się.
Ja też gustuję w takiej biżuterii, ale raczej na jakieś wyjście. W dniu codziennym raczej nie myślę o biżuterii, tylko wybieram tradycyjne ubrania.
Awatar użytkownika
karmalina
Miła Kobietka

Post autor: karmalina »

SagalaBizuteria dzięki zaraz przejrzę waszą stronkę. Żeby nie było, kolczyki droższe niż 5 zł też kupuję :happy
Ko­bieta łat­wiej przyz­na, że nie ma rac­ji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
deneris90

Post autor: deneris90 »

Uwielbiam biżuterię w stylu orient, etno i hippie. Jest bardzo oryginalna, zwraca uwagę i potrafi urozmaicić każdą stylizację :)
Polecam: rejsy turystyczne
ivi120

Post autor: ivi120 »

Tutaj jest kilka ciekawych orientalnych dodatków: peruart.pl.
birkenstock
Awatar użytkownika
SagalaBizuteria

Post autor: SagalaBizuteria »

Karmelina Zapraszamy w takim razie serdecznie :) w sezonie można było nas spotkać np na festiwalu Globaltica. W Peruart kupowałam swojego czasu gdy jeszcze sama nie ściągałam biżuterii z Peru :) dlatego starałam się i będę starać aby nie mieć tylko tego co oni aby nie robić "brzydkiej" konkurencji :) sama byłam zawsze zadowolona z zakupów u nich :)
www.sagala-sklep.pl

ZAPRASZAMY :)
Awatar użytkownika
aga.ta
Miła Kobietka

Post autor: aga.ta »

nie potrafię przejść obojętnie i minąć taki sklep ;) sam fakt, że dodatki czy biżuteria nie są drogie, powoduje, że kupuję dużo za dużo... cóż, nic na to nie poradzę, że jak nie mam chociaż kolczyków, zimno mi w uszy ;)
Oczarovana_pl
Miła Kobietka

W sklepach internetowych wybór jest zdecydowanie największy i warto szukać właśnie tam. Teraz zresztą można też liczyc na fajne promocje,rabaty.
ani-kk

Post autor: ani-kk »

Nie trzeba zaraz sięgać po orientalne wzory. cudze chwalicie, swojego nie znacie ;)
Coraz częściej spotyka się ludowe akcenty, podobaja się Wam?
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
ODPOWIEDZ