Moda na groszki
Re: Moda na groszki
Szczerze mówiąc nie mam żadnego ciuchu w groszki, ale widzę często gęsto właśnie tak ubrane kobiety. Może kiedyś sobie coś takiego sprawię, choć mi nieszczególnie pasuje taki wzór
Większość ubrań mam w... paski.
Kropkowe ciuszki to niezastąpiony element każdej kobiecej szafy
Super okazja się trafiłaHadassa pisze:Czarna w białe grochy, a średnica grochów, chyba nawet nie centymetr.
tylko nie wiem czy wciągnąć gumkę, czy np się pobawić i zwęzić, bo jej rozmiar to 4XL
Ale to po porodzie będę mierzyć i kombinować. Za złotówkę była i to jeszcze z metką
Czasem się takie perełki uda wyciągnąć 
To jeszcze mi się taka gorsetowa bluzka będzie marzyć, wiązana do góry..
Ale to przy okazji kiedyś
To jeszcze mi się taka gorsetowa bluzka będzie marzyć, wiązana do góry..
Ale to przy okazji kiedyś
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- Anastazja099
- Fajna Kobietka
w ubiegłym roku mohito miało całą letnią kolekcję w groszki, sukienki stylizowane na lata 60, ale piękne były 
Ogólnie sukienki stylizowane na 60 lata są piękne..
No i ogólnie jak dla mnie sam styl pin up
No i ogólnie jak dla mnie sam styl pin up
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja znacznie bardziej wolę groszki od pasków. Moim zdaniem zawsze będą modne. Najważniejsze, że ja się w nich dobrze czuję.
to ja znowu paski niż groszki
Oba wzory są fajne, byle nie w nadmiernej ilości
Dziewczyny, Sukienki w groszki są prawie zawsze modne !
ale pamiętajcie żeby je nosić z umiarem - jak sukienka to nie torebka, jak bluzka to nie spódnica. Jeden modny detal robi cały look. Sprawdźcie piękne klasyczne sukienki w grochy z firmy SPAM - ja znalazłam taka samą jak na zdjeciu ma Eva Mendez
!!!!
SKASOWALA BYM CALY POST ALE RADA KOMUS MOZE SIE PRZYDAC
SKASOWALA BYM CALY POST ALE RADA KOMUS MOZE SIE PRZYDAC
Jeśli jest to jeden dodatek to ok, ale jak ktoś cały się zagroszkuje, to razi po oczach.
Groszki - tak jak małe czarne są nieśmiertelne
Mam kilka sztuk ubrań w groszki w szafie i nie żałuję
Są mega kobiece.
-
gorzka idiotka
- Jestem tu nowa :)
Groszki dla mnie są zawsze modne, tak jak paski, albo kratka. Tyle, że w każdym sezonie promuje się te desenie trochę inaczej, np. w innych zestawieniach kolorystycznych, wielkościach, itp. Ostatnio zafundowałam sobie spodnie granatowe w małe białe kropeczki ze Stradivariusa. Świetnie wyglądają z czerwoną albo białą koszulą. Uważam, że każda kobietka powinna mieć w szafie coś w groszki, choćby ponadczasową apaszkę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mam kilka ubrań w małe i subtelne groszki ale tak szczerze powiedziawszy to nie przepadam za nimi i wolę jednolite ubrania. Niedawno oglądałam nową kolekcję marki manzana i bardzo podobają mi się ich sukienki i bluzki z odkrytymi ramionami na styl hiszpański, całkiem fajnie to wygląda.
-
TojaKamilka
- Jestem tu nowa :)
Uwielbiam zwiewne, lekki sukienki w białe groszki na czarnym tle
A co do Manzany, to również uważam, że mają bardzo fajne sukienki, chociaż dotychczas głownie kojarzyłem ich z torebek. Tutaj można zobaczyć wspomnianą kolekcje : SPAM
A JA PROPONUJE ZOBACZYC DO REGULAMINU
A JA PROPONUJE ZOBACZYC DO REGULAMINU
Totalnie! Wszystkie retro wzory wracają do mody - kratki, paski i przede wszystkim groszki. Te sukienki są naprawdę urocze, mają tyle wdzięki dawnych lat... LINK
PODZIEKUJEMY ZA LINK
PODZIEKUJEMY ZA LINK
Kocham wszystko co jest retro, oldschool, vintage
. Groszki mają właśnie coś z tych rzeczy w sobie.
Mój ostatni wybór: Torebka listonoszka w groszki A4 Tiffany 02
Mój ostatni wybór: Torebka listonoszka w groszki A4 Tiffany 02
Asta la vista bejbe 
Ja osobiście nie przepadam za groszkami, ale niektóre rozwiązania wyglądają naprawdę fajnie, nie powiem
Sklep fryzjerski Hairlook
kocham groszki <3 tak samo jak styl pin up z którym mi się kojarzą
teraz szczególnie modne jest łączenie wszystkich wzorów i zabawa nimi, ja lubię łączyć groszki z paskami i myślę, że tak też będę robiła wiosną i latem
Ocena bezpieczeństwa kosmetyku: http://www.cosmetosafe.pl/
Nie kupuję tego. Kojarzą mi się z chałatami przedszkolanek w latach 90 
Blog o stylowych ciuchach
Moda retro powraca i wszystko tak na dobrą sprawę jest kwestią naszego gustu, ja akurat mam dwie bluzki w groszki które bardzo lubię i mam do nich sentyment 
Ja mam jedną, bawełnianą na ramiączkach, białą w czarne groszki.
A oprócz tego dwie pary majteczek w kropeczki (dostałam
). Nie jestem specjalną fanką tego wzoru. Raz na jakiś czas mi się zachce ale nie przesadnie. Podobnie mam z paskami, muszę mieć "ten dzień", ale na co dzień nie noszę 
A oprócz tego dwie pary majteczek w kropeczki (dostałam
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Naprawdę groszki są w modzie? Kobiety chodzą w sukienkach w groszki? Szczerze mówiąc, nie widziałam nawet jednej takiej na ulicy.
http://www.navona.pl/Suknie_weselne