Świetne sukienki w każdym rozmiarze

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
Fajna stylowa babka
Jestem tu nowa :)

Świetne sukienki w każdym rozmiarze

Post autor: Fajna stylowa babka »

Ostatnio obczaiłam świetny sklep z sukienkami w różnych rozmiarach sklep internetowy justallsukienki.pl

:woman:
okrysia

Re: Świetne sukienki w każdym rozmiarze

Post autor: okrysia »

Dzięki za polecenie, chętnie sprawdzę, szczególnie, że często mam problem z rozmiarem.
A skoro jesteśmy już w temacie mody - czy uważacie, że ta sukienka jest SPAM ? Coś nie mogę w to uwierzyć, że miałaby mnie wyszczuplić kreacja w taki wzór :|
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 7:25 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
https://foxstrategy.pl/szkolenia-seo/ :)
babka5

Post autor: babka5 »

Obecnie na rynku można kupić sukienki w każdym rozmiarze. Kobiety o większych rozmiarach nie muszą się już martwić, że nie będą miały w czym pójśc na jakąś uroczystość.
daria_kol

Post autor: daria_kol »

Jak chcesz duży rozmiar to szukaj sukienek z linii Curves - są to modele szyte po to, by dobrze wyglądać w większym rozmiarze.
https://www.medipakiet.pl/benefity-dla-firm - najlepsze pakiety medyczne dla firm
Awatar użytkownika
Kardamon

Post autor: Kardamon »

W h&mie mają duży wybór ubrań w przeróżnych rozmiarach.
kosek

Post autor: kosek »

Teraz wybór jest naprawdę duży, również dla osób noszących duże rozmiary. Przejrzyj sobie sklepy w sieci- tam na pewno coś znajdziesz.
Mania9191

Post autor: Mania9191 »

Differenta.pl - mają piękne sukienki i w ogóle fajnie wyselekcjonowane ubrania, polecam, moje ostatnie odkrycie :) ja akurat jestem dość niska i też niełatwo znaleźć mi ubrania, zwłaszcza sukienki ... ale tam zamówiłam na Sylwestra asymetryczną i wygląda nieskromnie mówiąc dobrze ;P
Awatar użytkownika
LenaWie
Miła Kobietka

Post autor: LenaWie »

A co sądzicie o takiej sukience: Obrazek ? Trochę boho, trochę flower print, ale mi bardzo się podoba i zastanawiam się nad jej zakupem. W tym sklepie trwają wyprzedaże do -70%, ale tej sukienki nie objęli promocją. Co myślicie, kupić?
Kaśka99
Miła Kobietka

Post autor: Kaśka99 »

Bardzo podoba mi się ta sukienka od luxosowi dokładnie w moim stylu do tego odpowiednie dodatki i mamy ekstra strój i na pewno bym założyła halke z jedwabiu wiskozowego zapobiega elektryzowaniu kupiłam w Pradlo.pl są bardzo dobre warto je mieć .
ODPOWIEDZ