Świetne sukienki w każdym rozmiarze
-
Fajna stylowa babka
- Jestem tu nowa :)
Świetne sukienki w każdym rozmiarze
Ostatnio obczaiłam świetny sklep z sukienkami w różnych rozmiarach sklep internetowy justallsukienki.pl
Re: Świetne sukienki w każdym rozmiarze
Dzięki za polecenie, chętnie sprawdzę, szczególnie, że często mam problem z rozmiarem.
A skoro jesteśmy już w temacie mody - czy uważacie, że ta sukienka jest SPAM ? Coś nie mogę w to uwierzyć, że miałaby mnie wyszczuplić kreacja w taki wzór
A skoro jesteśmy już w temacie mody - czy uważacie, że ta sukienka jest SPAM ? Coś nie mogę w to uwierzyć, że miałaby mnie wyszczuplić kreacja w taki wzór
Ostatnio zmieniony ndz mar 24, 2019 7:25 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
https://foxstrategy.pl/szkolenia-seo/ 
Obecnie na rynku można kupić sukienki w każdym rozmiarze. Kobiety o większych rozmiarach nie muszą się już martwić, że nie będą miały w czym pójśc na jakąś uroczystość.
Jak chcesz duży rozmiar to szukaj sukienek z linii Curves - są to modele szyte po to, by dobrze wyglądać w większym rozmiarze.
https://www.medipakiet.pl/benefity-dla-firm - najlepsze pakiety medyczne dla firm
W h&mie mają duży wybór ubrań w przeróżnych rozmiarach.
Teraz wybór jest naprawdę duży, również dla osób noszących duże rozmiary. Przejrzyj sobie sklepy w sieci- tam na pewno coś znajdziesz.
Differenta.pl - mają piękne sukienki i w ogóle fajnie wyselekcjonowane ubrania, polecam, moje ostatnie odkrycie
ja akurat jestem dość niska i też niełatwo znaleźć mi ubrania, zwłaszcza sukienki ... ale tam zamówiłam na Sylwestra asymetryczną i wygląda nieskromnie mówiąc dobrze ;P
A co sądzicie o takiej sukience:
? Trochę boho, trochę flower print, ale mi bardzo się podoba i zastanawiam się nad jej zakupem. W tym sklepie trwają wyprzedaże do -70%, ale tej sukienki nie objęli promocją. Co myślicie, kupić?
? Trochę boho, trochę flower print, ale mi bardzo się podoba i zastanawiam się nad jej zakupem. W tym sklepie trwają wyprzedaże do -70%, ale tej sukienki nie objęli promocją. Co myślicie, kupić?Re: Świetne sukienki w każdym rozmiarze
Bardzo podoba mi się ta sukienka od luxosowi dokładnie w moim stylu do tego odpowiednie dodatki i mamy ekstra strój i na pewno bym założyła halke z jedwabiu wiskozowego zapobiega elektryzowaniu kupiłam w Pradlo.pl są bardzo dobre warto je mieć .