moczenie noce w wieku 19 lat
Re: moczenie noce w wieku 19 lat
Mnie też się wydaje, że na produkty higieniczne jest refundacja, trzeba zapytać w doz tam powiedzą co i jak.
-
Księżyciwa
- Miła Kobietka
W doz też warto próbki wziąć wtedy można sprawdzić co nam tak najbardziej odpowiada.
Faktycznie, próbki są nadal, sama brałam bo nie wiedziałam jak będzie z chłonnością produktu.
I sprawdzają się wam te wkładki z Teny? Moja siostra jest po porodzie i szuka czegoś póki nie wróci całkiem do formy.
No niestety zabieg czasem jest konieczny, ale poprawi komfort życia, póki co też polecam środki higieniczne z Teny, moja mama z nich korzysta.
A wiecie czy nadal próbki Teny można dostać w doz?
Można, wiem, bo brałam jakiś tydzień temu dla babci.
I to każdy może dostać taką darmową próbkę wkładek w doz?
Tak, każdy, w dozie albo są wystawione te próbki albo trzeba o nie zapytać.
Tak refundacja produktów higienicznych jest możliwa, możesz poczytać o tym na stronie DOZ, w DOZ można nadal też otrzymać darmowe próbki środków higienicznych.
Brałam takie próbki w DOZ dla mamy, nadal taka opcja jest dostępna, super bo można sprawdzić co komu odpowiada.
I to każdy może otrzymać takie darmowe próbki w aptekach DOZ?
z tego co wiem to każdy, próbki darmowe są ułożone na standach, zresztą DOZ ma dobre ceny więc jeśli byś chciała w przyszosci się tam zaopatrywać to nei przepłacisz
W moim DOZ też widziałam takie próbki ze środkami higienicznymi, fajna sprawa, nie trzeba kupować od razu całego opakowania.
Dokładnie, możesz najpierw sprawdzić jaki rozmiar, chłonność potrzebujesz, warto też pamiętać, że środki higieniczne są refundowane ma stronie doz można o tym poczytać.
Te wkładki z doz są super dobrze chłonął a nie widać ich pod ubraniem
A słyszeliście, że taki produkty higieniczne łapią się na refundację? Ostatnio Pani w DOZ mi powiedziała.
Mnie też ostatnio Pani w DOZ wspomniała o refundacji, muszę zapytać mojego lekarza czy na moje wkładki uda się uzyskać.
Dokładnie warto skorzystać z tej promocji w doz, można przetestować i zobaczyć co nam najbardziej odpowiada.
Z tego co wiem nadal można dostać te darmowe próbki w doz więc warto korzystać.
Tak, nadal można dostać darmowe próbki tych wkładek w DOZie.
Próbujcie z tą refundacją, mnie się udało. Dalej promocja w DOZie obowiązuje na darmowe próbki, warto też korzystać.
Ja ciągle używam wkładek z DOZ jestem nadal zadowolona, ale szukam jakichś ćwiczeń aby poprawić stan zdrowia.
Pytałaś o refundację w DOZie?
Ja nie pytałam, w DOZie mają dobre ceny na te środki higieniczne więc i tak jestem zadowolona.