miesiąc znajomości a ja go kocham ;/ POMOCY

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
wieloowocowaja

miesiąc znajomości a ja go kocham ;/ POMOCY

Post autor: wieloowocowaja »

2 Tygodnie smsowania, ze go zauroczylam juz przez telefon, ze sie zakochuje, ze sie nie moze doczekc spotkan, po 2ch tygodniach 2 tygodnie randek, raj, zakochalam sie a on poprodtu urwal kontakt...ja go kocham...jak wybicsobie go z glowy? mam ochote ciagle do niego pisac ...pisalam pare razy , tylko odpowiadal na zadane pytania albo wcale, wiem ze mu sie narzucam i ze on juz podrywa inne dziewczyny, moze nawet z jakas sie spotyka...co zrobic, jak wybic go sobie z glowy?ciagle mi sie sni! czuje sie straznie a minal juz tydzien ;/ usunelam go z fejsbuka zeby nie widziec aktywnosci i sie nie stresowac ale itak ciagle na niego wchhodze ;( jak kurwa przestac cierpiec!!!!!!!!!
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Re: miesiąc znajomości a ja go kocham ;/ POMOCY

Post autor: mycha25 »

Po miesiącu znajomości raczej trudno powiedzieć że się kogoś kocha.Jesteś nim raczej zauroczona.Skoro facet Cię olewa to daj sobie spokój.Nie pisz już do niego.Zajmij się sobą,znajdź sobie jakieś zajęcia żeby o nim nie myśleć.Moim zdaniem raz dwa uda Ci się o nim zapomnieć.Musisz tylko tego chcieć.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Popieram. Nie poniżaj się i nie pisz ciągle do niego. Jeszcze to jak on ci pisze (zero pytań albo wcale) co to ma być dyktatura?? Skoro cie olał dej temu spokój, można napisać raz co się stało itp ale nie ciągle. Dziewczyno miej swoją wartość i dumę nie pisz do niego!!!!!!
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

sylwia1991 pisze:Popieram. Nie poniżaj się i nie pisz ciągle do niego. Jeszcze to jak on ci pisze (zero pytań albo wcale) co to ma być dyktatura?? Skoro cie olał dej temu spokój, można napisać raz co się stało itp ale nie ciągle. Dziewczyno miej swoją wartość i dumę nie pisz do niego!!!!!!
Dokładnie. Tego kwiatu jest pół światu a 3/4 ch... warte ;P olej dziada i zajmij się sobą!
Awatar użytkownika
Ajsik
Miła Kobietka

Post autor: Ajsik »

Jesteś w najgorszym stanie ze wszystkich. Było tak blisko ale jednak nic i ten niedosmak został. Nie wiesz czego sie mogłas spodziewać, w zasadzie nawet nie uwazasz ze jakoś bardzo cię skrzywdził i chcesz żeby sprawa miała swój "koniec". To nie jest miłość. Zdecydowanie nie.
Nie wszyscy faceci to idioci. Trzeba sie tylko dobrze rozejrzeć :)
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

miłość przez telefon to nie milość bo jak można obdarzyć kogos kogo tak naprawde sie nie zna . Komu na nas nie zalezy , ktory sobie robi z nas żarty . Wybij sobie go z głowy bo nie warto
ODPOWIEDZ