najseksowniejszy widok faceta

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
ancydlo

najseksowniejszy widok faceta

Post autor: ancydlo »

jaki widok faceta jest dla was podniecajacy??gdy w jakiej sytlacji go widzicie?? gdy co robi?? mnie bardzo rozgrzewa widok gdy widze jak moj facet rozpina rozporek.... uhh goraco sie robi
Luśka

Re: najseksowniejszy widok faceta

Post autor: Luśka »

ekhm..jak widzę że mu coś tam między nogami rośnie hehehe...a tak na poważnie...jak wychodzi z wanny..ciacho:)
mamba

Post autor: mamba »

*Gdy oblewa siebie wodą... która spływa mu z włosów po twarzy, po szyi, po ciele :serca .
*Gdy jesteśmy w pozycji: ja na czymś z rozchylonymi nogami leżę, on klęczy/stoi i trzyma się jedną ręką za pośladek :sex1 Chyba nic mnie tak nie podnieca jak TO :twisted:
*Kiedy... zapina/rozpina pasek od spodni. Nie wiem, co w tym jest...
Cukiereczek19

Post autor: Cukiereczek19 »

Kiedy się kochamy obserwuję jego mimikę twarzy to jest poprostu boskie... ;)
Pozatym to w jaki sposób się rozbiera... a po kąpieli jak go widzę to poprostu odpływam ... :roll: :serca
reneeee6666

Post autor: reneeee6666 »

sexowny facet??? hmmm no oczywiście że mój misiaczek jak wbijam mu pod prysznic hihi no i oczywiście Mariuszek Kałamaga hehe zobaczcie sami http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/3816 ... piedzy.php
reneeee6666

Post autor: reneeee6666 »

hahaha a to rozpinanie paska od spodni no właśnie cos w tym jest....
ddzikuskaa

Post autor: ddzikuskaa »

a ja uwielbiam plecy.... prawdziwe męskie plecy.... oj to mnie podnieca na maxa
promieniotwórcza

Post autor: promieniotwórcza »

szyja... ramiona z tyłu...
seksm przed lustrem...
albo taki tik, jak sobie siedzi i wodzi kolanem do środka i na zewnątrz, jakby chciał mnie wciągnąć między uda...
Paulis20

Post autor: Paulis20 »

Hehe dziewuszki jaki temacik;) a więc ja uwielbiam rozbudowane silne męskie ramiona, dodatkowo uwielbiam brać prysznic z moim mężczyzną gorąca woda spływa po jego ciele:) uwielbiam też patrzeć na jego minkę podczas gdy się kochamy jest cudowna :oops: :oops:
ABCbielizny

Post autor: ABCbielizny »

Szczerze mówiąc to bardzo pociąga mnie po prostu naturalność każdego mężczyzny. Silne ramiona i biceps to fajna sprawa,ale znowu bez przesady,musi mieć to coś abym poczuła ze robi się naprawdę gorąco. Sam rozporek to nie wszystko ;)
Nala

Post autor: Nala »

Jejku, nie wiem! Wszystko! Plecy... Oj plecy. Jak coś robi i te mięśnie się tak ruszają. Albo jak leże pod nim, a on mnie całuje, opiera się na rękach i te ramiona się tak napinają, ta szyja... Uooo...
smutny aniołek
Fajna Kobietka

Post autor: smutny aniołek »

Nala pisze:Jejku, nie wiem! Wszystko! Plecy... Oj plecy. Jak coś robi i te mięśnie się tak ruszają. Albo jak leże pod nim, a on mnie całuje, opiera się na rękach i te ramiona się tak napinają, ta szyja... Uooo...
Oj taaaaaaak :serca
magkro
Jestem tu nowa :)

Post autor: magkro »

Ja uwielbiam mojego faceta w lekko rozpiętej koszuli, jego zapach też robi swoje :D
Awatar użytkownika
sylwia1991
Fajna Kobietka

Post autor: sylwia1991 »

Gdy pracował przy kombajnie bez koszulki i jego opalone spocone ciało było całe w smarach. Widok napinających się mięśni podczas pracy.
A z takich intymnych to gdy wychodzi z pod prysznica ze mną i widać ze coś mu urosło. Aaa dużo jest takich widoków. :):)
she336

Post autor: she336 »

Mnie podnieca widok po prostu jego nagiego ciała, głównie jego plecy mmm... takie szerokie :))) Ten ruch mięśni przy różnych czynnościach, szczególnie jak się kochamy. Jego sprzęt po prostu jest boski, taki duży yhmmm :) I oczywiście jak na mnie patrzy, jego błękitne oczy, gdy jest w koszuli i ją rozpina tak samo jak pasek. Chyba wszystko co też wymieniałyście, gdy razem się kąpaliśmy to też super widok - jego ciało w pianie :)))
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

A powiedzcie moje dziewczynki,co myślicie widząc w slipkach męża Kasi Skrzyneckiej??hi hi hi
Jak z Waszą wyobraźnią? Hi hi :zzzz
dzo

Post autor: dzo »

nie kojarzę go w ogóle
sipi
Miła Kobietka

Post autor: sipi »

Drogie Panie yhyym yhyym :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
dzo

sipi pisze:Drogie Panie yhyym yhyym :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
what ??? :twisted:
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

Czytając Wasze posty Dziewczynki wnioskuję, że każda z Was ma boskiego, pięknie zbudowanego Adonisa o szerokich ramionach i mocnych plecach.
Pozazdrościć :):)
Mój mężczyzna ma drugi podbródek, spory mięsień piwny ale i tak mnie kręci :D

Abstrahując do tematu, lubię jak tak bezwiednie gładzi się po klatce piersiowej (pozostałość z czasów gdy był jeszcze Adonisem :lol: ) , ma taki dziwny nawyk i nawet nie wie, że seksownie to wygląda ;)
sipi
Miła Kobietka

Podobno mężczyźni są zboczeni :twisted:.
Dobrze drogie panie, jestem jak najbardziej za waszymi fantazjami i marzeniami, ciągutkami i pragnieniami. :)
dzo

sipi pisze:Podobno mężczyźni są zboczeni :twisted:.
Dobrze drogie panie, jestem jak najbardziej za waszymi fantazjami i marzeniami, ciągutkami i pragnieniami. :)
oj tam oj tam

kobiety też w gruncie rzeczy często myślą o seksie :twisted: :twisted:
sipi
Miła Kobietka

Dobrze dobrze :D Ja tam lubię jak mi kobieta w bieliźnie biega po domu, albo w moich bluzach lub koszulach mmmmm
dzo

o tak :D sama lubię latać w bluzie faceta :D:D
Awatar użytkownika
babeczka
Extra Kobietka

Post autor: babeczka »

dzo pisze:nie kojarzę go w ogóle

No proszę Cię.. Tam gdzie jest Kasia na zdjęciu,przeważnie jest i jej przystojniak.Musisz obejrzeć kolorowe gazety,z pewnością w którejś będzie razem z Kasią i dzieckiem.A jest co oglądać i na czym oko zawiesić,zapewniam.Pa.
ODPOWIEDZ