najseksowniejszy widok faceta
-
ancydlo
najseksowniejszy widok faceta
jaki widok faceta jest dla was podniecajacy??gdy w jakiej sytlacji go widzicie?? gdy co robi?? mnie bardzo rozgrzewa widok gdy widze jak moj facet rozpina rozporek.... uhh goraco sie robi
-
Luśka
Re: najseksowniejszy widok faceta
ekhm..jak widzę że mu coś tam między nogami rośnie hehehe...a tak na poważnie...jak wychodzi z wanny..ciacho:)
-
mamba
*Gdy oblewa siebie wodą... która spływa mu z włosów po twarzy, po szyi, po ciele
.
*Gdy jesteśmy w pozycji: ja na czymś z rozchylonymi nogami leżę, on klęczy/stoi i trzyma się jedną ręką za pośladek
Chyba nic mnie tak nie podnieca jak TO
*Kiedy... zapina/rozpina pasek od spodni. Nie wiem, co w tym jest...
*Gdy jesteśmy w pozycji: ja na czymś z rozchylonymi nogami leżę, on klęczy/stoi i trzyma się jedną ręką za pośladek
*Kiedy... zapina/rozpina pasek od spodni. Nie wiem, co w tym jest...
-
Cukiereczek19
Kiedy się kochamy obserwuję jego mimikę twarzy to jest poprostu boskie... 
Pozatym to w jaki sposób się rozbiera... a po kąpieli jak go widzę to poprostu odpływam ...

Pozatym to w jaki sposób się rozbiera... a po kąpieli jak go widzę to poprostu odpływam ...
-
reneeee6666
sexowny facet??? hmmm no oczywiście że mój misiaczek jak wbijam mu pod prysznic hihi no i oczywiście Mariuszek Kałamaga hehe zobaczcie sami http://kabaret.tworzymyhistorie.pl/3816 ... piedzy.php
-
reneeee6666
hahaha a to rozpinanie paska od spodni no właśnie cos w tym jest....
-
ddzikuskaa
a ja uwielbiam plecy.... prawdziwe męskie plecy.... oj to mnie podnieca na maxa
-
promieniotwórcza
szyja... ramiona z tyłu...
seksm przed lustrem...
albo taki tik, jak sobie siedzi i wodzi kolanem do środka i na zewnątrz, jakby chciał mnie wciągnąć między uda...
seksm przed lustrem...
albo taki tik, jak sobie siedzi i wodzi kolanem do środka i na zewnątrz, jakby chciał mnie wciągnąć między uda...
-
Paulis20
Hehe dziewuszki jaki temacik;) a więc ja uwielbiam rozbudowane silne męskie ramiona, dodatkowo uwielbiam brać prysznic z moim mężczyzną gorąca woda spływa po jego ciele:) uwielbiam też patrzeć na jego minkę podczas gdy się kochamy jest cudowna

-
ABCbielizny
Szczerze mówiąc to bardzo pociąga mnie po prostu naturalność każdego mężczyzny. Silne ramiona i biceps to fajna sprawa,ale znowu bez przesady,musi mieć to coś abym poczuła ze robi się naprawdę gorąco. Sam rozporek to nie wszystko 
-
Nala
Jejku, nie wiem! Wszystko! Plecy... Oj plecy. Jak coś robi i te mięśnie się tak ruszają. Albo jak leże pod nim, a on mnie całuje, opiera się na rękach i te ramiona się tak napinają, ta szyja... Uooo...
-
smutny aniołek
- Fajna Kobietka
Oj taaaaaaakNala pisze:Jejku, nie wiem! Wszystko! Plecy... Oj plecy. Jak coś robi i te mięśnie się tak ruszają. Albo jak leże pod nim, a on mnie całuje, opiera się na rękach i te ramiona się tak napinają, ta szyja... Uooo...
Ja uwielbiam mojego faceta w lekko rozpiętej koszuli, jego zapach też robi swoje 
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Gdy pracował przy kombajnie bez koszulki i jego opalone spocone ciało było całe w smarach. Widok napinających się mięśni podczas pracy.
A z takich intymnych to gdy wychodzi z pod prysznica ze mną i widać ze coś mu urosło. Aaa dużo jest takich widoków.
:)
A z takich intymnych to gdy wychodzi z pod prysznica ze mną i widać ze coś mu urosło. Aaa dużo jest takich widoków.
-
she336
Mnie podnieca widok po prostu jego nagiego ciała, głównie jego plecy mmm... takie szerokie
)) Ten ruch mięśni przy różnych czynnościach, szczególnie jak się kochamy. Jego sprzęt po prostu jest boski, taki duży yhmmm
I oczywiście jak na mnie patrzy, jego błękitne oczy, gdy jest w koszuli i ją rozpina tak samo jak pasek. Chyba wszystko co też wymieniałyście, gdy razem się kąpaliśmy to też super widok - jego ciało w pianie
))
A powiedzcie moje dziewczynki,co myślicie widząc w slipkach męża Kasi Skrzyneckiej??hi hi hi
Jak z Waszą wyobraźnią? Hi hi
Jak z Waszą wyobraźnią? Hi hi
Drogie Panie yhyym yhyym

-
no.nie.wiem
Czytając Wasze posty Dziewczynki wnioskuję, że każda z Was ma boskiego, pięknie zbudowanego Adonisa o szerokich ramionach i mocnych plecach.
Pozazdrościć
:)
Mój mężczyzna ma drugi podbródek, spory mięsień piwny ale i tak mnie kręci
Abstrahując do tematu, lubię jak tak bezwiednie gładzi się po klatce piersiowej (pozostałość z czasów gdy był jeszcze Adonisem
) , ma taki dziwny nawyk i nawet nie wie, że seksownie to wygląda 
Pozazdrościć
Mój mężczyzna ma drugi podbródek, spory mięsień piwny ale i tak mnie kręci
Abstrahując do tematu, lubię jak tak bezwiednie gładzi się po klatce piersiowej (pozostałość z czasów gdy był jeszcze Adonisem
Podobno mężczyźni są zboczeni
.
Dobrze drogie panie, jestem jak najbardziej za waszymi fantazjami i marzeniami, ciągutkami i pragnieniami.
Dobrze drogie panie, jestem jak najbardziej za waszymi fantazjami i marzeniami, ciągutkami i pragnieniami.
-
dzo
oj tam oj tamsipi pisze:Podobno mężczyźni są zboczeni.
kobiety też w gruncie rzeczy często myślą o seksie
Dobrze dobrze
Ja tam lubię jak mi kobieta w bieliźnie biega po domu, albo w moich bluzach lub koszulach mmmmm
dzo pisze:nie kojarzę go w ogóle
No proszę Cię.. Tam gdzie jest Kasia na zdjęciu,przeważnie jest i jej przystojniak.Musisz obejrzeć kolorowe gazety,z pewnością w którejś będzie razem z Kasią i dzieckiem.A jest co oglądać i na czym oko zawiesić,zapewniam.Pa.