Miał być tylko sex...

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
vera25
Jestem tu nowa :)

Re: miał być tylko sex...

Post autor: vera25 »

ja wieże w miłość od pierwszego wejżenia i wieże Ci, że mogłaś się zakochać szkoda, że on tak postapił po chamsku...

zapraszam wszystkich na stronę ;http://komdax.com/ ciekawa strona na temat sexu ;)
martula11
Miła Kobietka

Post autor: martula11 »

kobiety zawsze za szybko sie przywiazują, faceci chcą zabawy, taka jest prawda
Lajkujcie mój profil
monikammmm

Post autor: monikammmm »

przeżyłaś fajną przygodę i powinnaś się teraz skupic tylko i wyłącznie na sobie w czym z całą pewnością pomoże Ci strona tresc zmieniona przez moderatora
Ostatnio zmieniony sob kwie 20, 2013 2:59 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ewe2211

Post autor: ewe2211 »

zapraszam na strone http://komdax.com na tej stronie znajdziesz Wyznania erotyczne oraz omówienia fantazji seksualnych.
Randki. Intymne zdjęcia. Nagrania wideo. Fora. Czaty. Seks ogłoszenia.
Serwis społecznościowy. Ty marzysz o tym – zobacz i się przekonaj.
imadzinejszyn

Post autor: imadzinejszyn »

Paranoja z tymi reklamami.
A jeśli o Twoją sprawę chodzi - przepraszam, ale nie mogę napisać nic innego niż to, że sama sobie na to zasłużyłaś.
Irina
Miła Kobietka

Post autor: Irina »

On wywiązał się z umowy, Ty też musisz,jedna noc i koniec.
Na przyszłość postaraj się najpierw poznać chłopaka i zakochać a później do łóżka, w odwrotnej kolejności nic dobrego nie wychodzi.
Awatar użytkownika
Ines_Ines
Miła Kobietka

Post autor: Ines_Ines »

Nie pisz do niego. Udawaj, że nic się nie stało. Nikomu nie mów. Na coś się umówiliście, dotrzymaj słowa.

Takie związki nie są łatwe. Jak ktoś nie ma na nie dość mocnych nerwów to nie powinien się w nie pakować.
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
Maurelia

Post autor: Maurelia »

tulipan093 pisze:Tak bym chciała żeby nie była to miłość ale niestety chyba tego nie uniknę... Chciałabym się do Niego przytulić, pocałować, spędzać z Nim każdą najmniejszą chwilę mojego życia. Dowiedziałam się ostatnią, że jego dziewczyna ma 2 dzieci każde z innym facetem żadne nie jest jego. To jeszcze bardziej mnie przygnębia. W czym ona jest lepsza ode mnie?
Naprawdę chciałabyś spędzić resztę życia z facetem, który jest w związku a puszcza się na boki? No proszę Cię..A gdyby to Ty byłabyś tą jego dziewczyną i przyprawił by Ci rogi?
natalkaDawidka
Miła Kobietka

Post autor: natalkaDawidka »

Jaka miłośc? Przecież go nawet nie znasz... :/

Wg mnie nie ma sensu za nim ganiać, bo to facetów tylko denerwuje. Pogódź się z tym, że było i minęło i więcej nie będzie. Mówienie mu, że chcesz tylko seksu, gdy chodzi Ci o coś więcej tez nie jest dobrym sposobem. Po prostu wyrzuć go z głowy.
ODPOWIEDZ