Miał być tylko sex...

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
tulipan093
Jestem tu nowa :)

Miał być tylko sex...

Post autor: tulipan093 »

Zacznę od początku. Znaliśmy się tylko z widzenia, nigdy specjalnie nie zwróciłam na Niego uwagi. Trafiliśmy na jedną imprezę. Podczas imprezy dostałam od Niego smsa "Chcesz się kochać" zgodziłam się, sama nie wiem czemu, może to alkohol, może złość na cały świat (to nie był najlepsze dzień- dowiedziałam się, że mój były chłopak będzie miał dziecko) Trafiliśmy do jednego pokoju i bum stało się. Wychodząc powiedział mi, że to nasz pierwszy i ostatni raz "jasne" powiedziałam, odwróciłam się na drugi bok i poszłam spać. Wyszedł. Następnego dnia rano obudziła mnie wielka miłość. Zakochałam się. Nie wiem jak do tego doszło. Po 3 tygodniach postanowiłam do niego napisać. Dostałam odpowiedź "nie mam humoru, nie pisz do mnie chyba, ze chodzi o sex". Spotkaliśmy się 3 dni później. Powiedział mi wtedy, że ma dziewczynę i żebym dała mu święty spokój. Z trudem wyszeptałam z siebie, że chodzi mi tylko o dobrą zabawę. Nie odzywał się... napisałam ostatnią do Niego "co robisz" odpisał mi tylko żebym do Niego nic nie pisała... ogarnęła mnie wielka niechęć do życia. Zamknęłam się w sobie.. Spotkaliśmy się ostatnią w dużej grupie przez przypadek.. cały czas na mnie zerkał i szybko się zmył do domu. Napisałam po raz kolejny "Śpisz" nie odpisał. Chciałam spróbować inaczej więc napisałam, że mam na Niego ochotę. Również nie otrzymałam odpowiedzi a z miłości mnie wykręca... co mam robić? Próbować czy darować? Czy dla Niego to była zwykła zabawa? Czy może chce uciec od uczucia? Co dalej?
nina19

Re: miał być tylko sex...

Post autor: nina19 »

tulipan093 pisze:Zacznę od początku. Znaliśmy się tylko z widzenia, nigdy specjalnie nie zwróciłam na Niego uwagi. Trafiliśmy na jedną imprezę. Podczas imprezy dostałam od Niego smsa "Chcesz się kochać" zgodziłam się, sama nie wiem czemu, może to alkohol, może złość na cały świat (to nie był najlepsze dzień- dowiedziałam się, że mój były chłopak będzie miał dziecko) Trafiliśmy do jednego pokoju i bum stało się. Wychodząc powiedział mi, że to nasz pierwszy i ostatni raz "jasne" powiedziałam, odwróciłam się na drugi bok i poszłam spać. Wyszedł. Następnego dnia rano obudziła mnie wielka miłość. Zakochałam się. Nie wiem jak do tego doszło. Po 3 tygodniach postanowiłam do niego napisać. Dostałam odpowiedź "nie mam humoru, nie pisz do mnie chyba, ze chodzi o sex". Spotkaliśmy się 3 dni później. Powiedział mi wtedy, że ma dziewczynę i żebym dała mu święty spokój. Z trudem wyszeptałam z siebie, że chodzi mi tylko o dobrą zabawę. Nie odzywał się... napisałam ostatnią do Niego "co robisz" odpisał mi tylko żebym do Niego nic nie pisała... ogarnęła mnie wielka niechęć do życia. Zamknęłam się w sobie.. Spotkaliśmy się ostatnią w dużej grupie przez przypadek.. cały czas na mnie zerkał i szybko się zmył do domu. Napisałam po raz kolejny "Śpisz" nie odpisał. Chciałam spróbować inaczej więc napisałam, że mam na Niego ochotę. Również nie otrzymałam odpowiedzi a z miłości mnie wykręca... co mam robić? Próbować czy darować? Czy dla Niego to była zwykła zabawa? Czy może chce uciec od uczucia? Co dalej?
I dlatego właśnie nie jestem zwolenniczką seksu na jedną noc.
Wiele kobiet myśli, że to nic złego, że każdy ma prawo robić co chce i mają rację tylko, że często z tego wynikają różne nieprzyjemne konsekwencje, takie jak te.
Widzisz sama zgodziłaś się na to, żeby to był tylko jeden raz bez zobowiązań. Rozumiem Cię, że teraz nie jest Ci łatwo, no ale cóż możesz zrobić. On najwyraźniej nie szuka partnerki na całe życie, bo taką ma ( chociaz nie wiem jak długo będą razem, skoro ją zdradza) , tylko na jedną noc. I ty się na to zgodziłaś, więc nie powinnaś teraz na niego nalegać.

A ty jesteś pewna, że to miłość? A może tylko zauroczenie, może tylko podobał Ci się w łóżku i to wszystko?
Powinnas się nad tym zastanowić. Kochasz go, czyli co? Tęsknisz, masz ochotę się do niego przytulić, pocałować, rozmawiać, być z nim na stałe? Czy może chcesz kolejnej takiej nocy?
tulipan093

Post autor: tulipan093 »

Tak bym chciała żeby nie była to miłość ale niestety chyba tego nie uniknę... Chciałabym się do Niego przytulić, pocałować, spędzać z Nim każdą najmniejszą chwilę mojego życia. Dowiedziałam się ostatnią, że jego dziewczyna ma 2 dzieci każde z innym facetem żadne nie jest jego. To jeszcze bardziej mnie przygnębia. W czym ona jest lepsza ode mnie?
nina19

No wiesz, on z nią jest dłużej. Ciebie tylko zna chwile i łączył was tylko seks.
Swoją drogą dziwny związek. On zdradza, ona ma dwójkę dziecki z kimś innym.
Nie wiem jak to u nich jest, ale na poważny związek to nie wygląda, a on na poważnego faceta też nie.
Czy ty na prawdę chcesz się związać z facetem, który zdradza, myśli tylko o seksie, olewa itp.?
Bo ja nie widzę z takim człowiekiem przyszłości.
Lepiej się w to nie angażuj, bo prędzej czy później on by Cię zranił i cierpiałabyś jeszcze bardziej.
Jedna rada na przysżłość. Nie rób więcej takich rzeczy, bo widzisz jak to się może skończyć.
Zostaw go w spokoju i ułóż sobie życie bez niego.
Postaraj się zapomnieć, zapoznaj nowych ludzi, może akurat trafi się taki mężczyzna, który będzie odpowiadał twoim wymaganiom, i przede wszystkim będzie wierny, a ty będziesz przez niego kochana.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

tak nagle się zakochałaś?Daj sobie spokój z nim.Wielokrotnie Ci pisał czy też mówił żebyś się do niego nie odzywała itd.Nie poniżaj się i spróbuj o nim zapomnieć bo on raczej nie jest wiele wart.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
nina19

No właśnie. Przecież ty tego faceta nie znasz i tylko sex z nim uprawiałaś. Wg. mnie to nie zakochanie tylko zauroczenie, bo podobał Ci się w łóżku i tyle.
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

E tam... jaka miłość ;) wyluzuj się , ochłoń i daj sobie spokój z draniem . Swoim zachowaniem pokazał od razu jaki z niego typ więc czego oczekujesz ? Nie pozniżaj się przed nim i nie pisz do niego więcej, miej godność . Facet wyraźnie nie jest zainteresowany. Zajmij się sobą i żyj dalej , było minęło :)
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Mi się wydaje, że po prostu wmawiasz sobie miłość, bo umniejszy to wtedy to co zrobiłaś ;-)

Do seksu na jedną noc trzeba być dojrzałym i świadomym swoich czynów. Podejmowanie decyzji ze złości czy po alkoholu nie jest zbyt rozsądne (ani dojrzałe) ;-)
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
nina19

Nawet jeżeli jest to miłość z Twojej strony, to czy ty nie widzisz, że on jest egoistą ? Przecież zdradza swoją dziewczynę. Jak ktoś raz dopuści się zdrady bez poczucia winy, to na tym jednym razie się nie skończy i Ciebie również by zdradzał.
Poza tym nie radzę Ci przyczyniać się do ranienia jego dziewczyny.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

O jakiej miłości my tu mówimy?KOCHAĆ można kogoś po dłuższym związku a nie po jednej nocy.No bez przesady.Wydaje mi sie że to głupie zauroczenie które równie szybko minie jak się pojawiło.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
nina19

No ja równiez przecież uważam, że to nie miłość.
Awatar użytkownika
Tinuviel
Extra Kobietka

Post autor: Tinuviel »

Ja bym chyba tego nawet zauroczeniem nie nazwała :-D Po prostu dziewczyna czuje się wykorzystana i puszczalska (wybacz za to określenie), dlatego woli odczuwać to jako miłość ;-) Tak jest łatwiej...
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
feniks44

Post autor: feniks44 »

Facet cie wykorzystał na jedną noc. Dziwię się że po jednej nocy jesteś w nim zakochana, no ale ok. Nie ma takiej możliwości byś go zdobyła, ale z tego co pisałaś wynika że szybko zapominasz o swoich miłostkach i szybko wracasz do siodła. Poszukaj lepiej kogoś na portalach społecznościowych, wg mnie bardzo dobrym portalem jest http://komdax.com ale to jest tylko moje zdanie. Tak czy owak klin leczy się klinem, dlatego też powodzenia w polowaniu na księcia z bajki. Pozdro
Armigor
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Armigor »

Zmień obiekt zainteresowań było minęło i tyle olej go wtedy pewnie nie bedzie wiedział o co chodzi i moze sam do ciebie zadzwoni ale nie pakoj sie w bagno skoro podchodzisz do tego emocjonalnie
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

hehe nie no powiem Wam, ze jak sobie to czytam to stwierdzam, że mam bardzo nudne życie i za dużo zasad w życiu...nigdy nie przespałabym się z kims kogo znam z widzenia, więc respekt w ogóle, ze sie zdecydowałaś, ale skoro już miał byc to tylko seks mogłaś sobie od razu w głowie zakodować, że miłość nie wchodzi w grę...z resztą należałoby sobie uświadomić, że facet ma dziewczynę i raczej zdał sobie sprawę, ze to co zrobił było lekko nie na miejscu i chyba nie chce ciągnąć waszej znajomości
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Tu przyznam racje bettti86 , jestes łatwa wiec mezczyzni raczej nie wiaza sie z takimi dziewczynami na stałe bo one sa dobre tylko na sex . i daj chlopakowi spokoj nie rob sobie złudzen
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

nie wierzę elzbieta45 przyznała mi rację...to chyba jakieś święto dzisiaj jest, bo nigdy jakoś się ze mną nie zgadzasz :D
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Tak czesto sie z toba bettti86 nie zgadzam sie z toba . Ale tu masz racje Szanuj sie to inni beda cie szanowac . a to dziewczatko sie niestety nie szanuje
Awatar użytkownika
CynamonkaZrodzynkiem
Extra Kobietka

Post autor: CynamonkaZrodzynkiem »

Ja myślę, że on się Tobą bawi. To nie jest mądre być z kimś w związku, nie chcieć go opuszczać a umawiać się z kimś na jedną noc. On prawdopodobnie chce sobie jakoś zaszaleć a tamta kobieta no cóż... z dwójką dzieci chyba nie ma na takie szaleństwa ani czasu ani siły. Dołączam się do koleżanek i radzę odkochaj się jak najszybciej.
Amantium irae amoris integratio.
Awatar użytkownika
Addicted92

Post autor: Addicted92 »

Ja ogólnie nie jestem zwolenniczką przygód na jedną noc, ale nie dlatego, że to nie wypada, tak nie można i srutututu... Żyjemy w XXI wieku, teraz żeby pójść z kimś do łóżka nie trzeba wielkich zalotów i podchodów.
Nie pochwalam tego, dlatego, że w taki sposób moża się zauroczyć, przywiązać do kogoś, a my kobiety podchodzimy do seksu (tak mi sie bynajmniej wydaje, z mojego przykładu)w sposób bardzo emocjonalny. To nie mialo być nic zobowiązującego, a jednak. Wiesz, moim zdaniem powinnaś o tym zapomnieć i żyć dalej, widać dla niego była to tylko zwykła przygoda na jeden raz. Jeszcze w dodatku że ma dziewczynę, co jest w ogóle dla mnie nie do pomyślenia że mógł ją zdradzić..
Głowa do góry, przestań pisać do niego i się poniżać, bo on widocznie tego nie chce.
;)
pinkie_pie

Post autor: pinkie_pie »

zawsze tak może pozostać ze tylko sex i nic więcej takie urozmaicenie
ja znalazłem tutaj pełno ciekawych pomysłów http://komdax.com
lili73

Post autor: lili73 »

sama myślałam o takich spotkaniach tylko na sex po tym kiedy mój mąż stwierdził że nie ma na sex ochoty. Nie wiem czy się kiedyś na to odważę ale nie mam zamiaru żyć w taki sposób. Szukałam informacji i pomocy na różnych stornach i forach m. in. na http://komdax.com
zmora90
Miła Kobietka

Post autor: zmora90 »

dla mnie to jest w ogóle jakieś CHORE... jej chłopak będzie miał dziecko ona idzie do łóżka z jakimś kolesiem który ma laske... śmiech na sali... co się to dzieje... gdzie ja żyje...??? to jest moda na sukces czy ki ch**?

brak słów... kobiety troche szacunku do samych siebie...
:bicz
lwica1998

Post autor: lwica1998 »

Chyba za dużo o nim myślisz i pomyliłaś miłość z krótkotrwałym zakochaniem.
Rozumiem , że było Ci dobrze, ale lepiej będzie dla Ciebie jak dasz sobie spokój.
http://www.kordas-heating.pl/
Awatar użytkownika
monika1992
Miła Kobietka

Post autor: monika1992 »

szczerze jestem z chłopakiem prawie 3 lata ale gdybym dowiedziała sie że jakaś dziewczyna pisze do niego i umawia sie z nim na sex to bym ją utłukła bez kitu ;) a tak szczerze zostaw go jesli ma laske bo to oni powinni uganiac sie za nami a nie my za nimi . tak było i powinno byc
ODPOWIEDZ