Mezoterapia

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Derma-Clinic

Mezoterapia

Post autor: Derma-Clinic »

Ktoś korzystał z zabiegu Mezoterapii? Jakie mięliście efekty?
sosia
Miła Kobietka

Re: Mezoterapia

Post autor: sosia »

Jak korzystałam w instytucie New Look z terapii falami akustycznymi na cellulit to słyszałam, że mezoterapia się sprawdza i bardzo pomaga.
Awatar użytkownika
kobietka77
Fajna Kobietka

Post autor: kobietka77 »

Koleżanka robiła, to efekt był praktycznie od razu, ale dla utrwalenia zrobiła kilka. Na jesieni można robić więcej róznych zabiegów na twarz, bo nie ma słońca i nie jest ona aż tak narażona na działanie słońca.
Derma-Clinic

Post autor: Derma-Clinic »

Podrzucam więcej szczegółowych informacji o zabiegu Mezoterapii dla zainteresowanych:

SPAM
Ostatnio zmieniony wt lis 12, 2013 3:22 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Mefista
Jestem tu nowa :)

Post autor: Mefista »

Moja znajoma zrobiła sobie zabieg mezoterapii metodą igłową w Centrum Elite i bardzo sobie chwali. Przyznam, że wygąda świetnie pozbyła się drobnych zmarszczek i poprawiła się jędrność skóry.
eleganckaPani_pl

Post autor: eleganckaPani_pl »

Tak szczerze mówiąc to do tej pory nie korzystałam z tego zabiegu,a zbiera bardzo pozytywne opinie ze strony Użytkowniczek,więc może faktycznie warto:)
Jola Jolanta

Post autor: Jola Jolanta »

warto, warto jestem świeżo po kilku zabiegach no i nie chwalić się wyglądam nieco młodziej ;) Skóra twarzy wygląda inaczej - promienniej, wykonywałam w new look -skusiłam się na 30 % zniżkę,nie wiem czy nadal dostępna, ale salon mogę polecić z czystym sumieniem
ladyblues

Post autor: ladyblues »

też zabieg tez bardo dobrze wykonują w Wellderm (warszawa). moja znajoma skorzystała i rzeczywiście był efekty - skóra gładsza, rozjaśniona... warto :)
Annikala

Post autor: Annikala »

Uważam, że warto (mogę polecić w bezigłową w Dermique w Krakowie). Zdecydowanie jędrniejsza skóra.
Awatar użytkownika
kobietka77
Fajna Kobietka

Na gwiazdkę mamie wykupiliśmy zabieg w Instytucie New Look. Od dawna mówiła o tym zabiegu, a wiadomo, że kobiety w jej wieku szczególnie chętnie poddają się zabiegom ujędrniającym. Wyszło fajnie, skóra się odżywiła i ożywiła. Nie jest gładka jak pupa niemowlaka, ale mama ma 55 lat. Zmarszczki sie widocznie wygładziły, świeżej wygląda.
Jola Jolanta

Post autor: Jola Jolanta »

A jaki rodzaj mezoterapii wykonywany miała twoja mama?Mi polecono w New Look bezigłową bo zleżało mi na liftingu i pozbyciu się zmarszczek ale również ogólnej poprawy kondycji skóry czyli nawilżenie,dotlenienie,zminimalizowanie trądziku itp. teraz się zastanawiam nad pójściem na mezoterapię ale mikroigłową bdr,wydaje mi się że jeszcze lepiej poradzi sobie z poprawą jędrności skóry i dodatkowo usunie moje blizny potrądzikowe
Awatar użytkownika
kobietka77
Fajna Kobietka

Mikroigłową mama robiła. Nie powoduje podrażnień, działa na naskórek, nie uszkadza skóry, przez co często mogą robić się ranki i krwawić. Prosty, przyjemny zabieg.
gohusia

Post autor: gohusia »

Drogie są takie zabiegi w salonie New Look? słyszałam, że tego typu zabiegi o których piszecie mają naprawdę zadowalające rezultaty.
sedalin

Post autor: sedalin »

Ja korzystałam z serii zabiegów mezoterapii w Klinice Włosów w Krakowie. Efekty wspaniałe, zdecydowanie bardziej gęste włosy i mniej wypadających!
Polecam
Awatar użytkownika
Specjalista Aspazji
Fajna Kobietka

Post autor: Specjalista Aspazji »

Mezoterapia igłowa jest niechirurgiczną metodą pozwalającą przywrócić skórze piękny, zdrowy wygląd. To jeden z najpopularniejszych i najskuteczniejszych zabiegów regeneracyjnych.Jest całkowicie bezbolesny,a jego efekty widać natychmiast.
ODPOWIEDZ