Jaka fryzura?
-
girlonfire
- Jestem tu nowa :)
Jaka fryzura?
Nie wiem jak sie uczesac na studniowke. To znaczy myślałam, raczej o fryzurze związanej z kokiem. Kok z warkoczem lub jakieś pasma lokowane z przodu opadajace na twarz. Prosze bardzo o porade, wrzucajcie zdj , mile widziane filmiki
) Uprzedzam mam włosy średniej długosci, bardzo geste i ciezkie 
-
babeczka123
Re: Jaka fryzura?
Jak ciężkie włosy to kok może się rozsypać, w dodatku jak dla mnie koki dla młodych dziewczyn nie prezentują się ładnie
-
girlonfire
więc jaka fryzure preferowałabys?babeczka123 pisze:Jak ciężkie włosy to kok może się rozsypać, w dodatku jak dla mnie koki dla młodych dziewczyn nie prezentują się ładnie
A może wybrać się do sprawdzonego fryzjera i niech on coś zaproponuje
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Wlasnie, jak brak ci pomyslu i nie jestes pewna co do wyboru ciekawej i modnej fryzurki, to
z pewnoscia oddaj sie w rece fryzjera.
Nie dosc , ze doradzi to i dopasuje dana fryzure do ksztaltu Twojej twarzy i okolicznosci.
Ja z napewno bym tak zrobila.
z pewnoscia oddaj sie w rece fryzjera.
Nie dosc , ze doradzi to i dopasuje dana fryzure do ksztaltu Twojej twarzy i okolicznosci.
Ja z napewno bym tak zrobila.
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Fryzurę dobrze jest dopasować do kształtu twarzy,niestety nie widząc Cię chyba nikt nie stwierdzi w jakiej fryzurze byłoby Ci najlepiej oraz w której będziesz się dobrze czuła. Najlepiej zrobisz wybierając się do fryzjera:)
-
girlonfire
Macie racje, juz mam ustalonego fryzjera i on zadecyduje o moim wyglądzie 
tak jak napisałaś jest chyba the best kok z warkoczem