Okulary kraków

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Ulanek
Fajna Kobietka

Okulary kraków

Post autor: Ulanek »

Właśnie dowiedziałam się, że muszę przejść z soczewek na okulary, bo za duża wada wzroku. I teraz poszukuję jakiegoś dobrego optyka, który wykona mi szkła i ma spory wybór różnych oprawek. Wiem, że Kraków duży i sporo takich miejsc, ale wolę udać się do sprawdzonych. Gdzie warto podejść?
Ochota
Fajna Kobietka

Re: Okulary kraków

Post autor: Ochota »

Zajrzyj do oko-design na Krowoderskiej. Możesz liczyć na fachową obsługę przy doborze oprawek, a także na wykonanie soczewek na miarę. Ceny konkurencyjne, a wybór duży.
MatyldaBis
Miła Kobietka

Re: Okulary kraków

Post autor: MatyldaBis »

Internet to dobre miejsce na poszukiwania okularów. Na przykład na Kodano znajdziesz ciekawe oprawki Max&Joe: https://kodano.pl/okulary-korekcyjne/max_joe.html. Wybór spory, ceny rozsądne – warto przynajmniej sprawdzić.
ODPOWIEDZ