MEDISAN Wrocław
-
Kaarolinaa
- Jestem tu nowa :)
MEDISAN Wrocław
Witam.Chciałam podzielić się z Wami opinią odnośnie Gabinetu MEDISAN we Wrocławiu. W 100% odradzam tam wizytę! Po okazyjnej cenie wykupiłam pakiet masaży.Przeszukałam internet w celu poczytania opinii na ich temat, niestety nic nie znalazłam. Teraz już wiem dlaczego. Pierwszy "minus" jaki przyznaję to przede wszystkich wszechobecny zapach potu i papierosów,okropne!!!Mogę zrozumieć,że mężczyzna się spocił ale żeby aż tak?!?! Najpierw tzw. konsultacja lekarska-porażka. Nie choruję na nic i chciałam skorzystać tylko z relaksującego masażu na kark (praca przy biurku daje plecom mocno w kość). Usłyszałam od pana,że jak chcę się zrelaksować to muszę iść do męża-kiepski żart. Po drugie-brak kotary, która umożliwia spokojne rozebranie się-przeżyłam. Kolejny minus- miałam położyć się na brudnym i wygniecionym prześcieradle,od razu odrzuca. Poprosiłam o położenie ręcznika,z wielkim oburzeniem ale dostałam. Nagle pojawia się inny pan i zaczyna robić masaż.Moje uwagi,odnośnie odczuwanego dyskomfortu podczas zabiegu były zbagatelizowane-pan chyba mało co rozumie po polsku. Odliczałam tylko minuty do zakończenia zabiegu. Kolejny spocony pan sapiąc i dysząc nade mną, torturował mi plecy. Z wielkim trudem ale dałam radę. Chciałam zrezygnować z dalszych wizyt ale pomyślałam,że dam im szansę.Podczas kolejnej wizyty zapytałam pana wprost czy to on może mi zrobić masaż- w odpowiedzi usłyszałam,że on się nie zajmuje takimi sprawami. Zażartowałam,że nie jest "od brudnych spraw". W odpowiedzi usłyszałam,że on jest tu tylko od liczenia pieniędzy-kolejny kiepski żart a może smutna prawda. Powiedziałam, że na zdjęciach to właśnie on widnieje jako osoba wykonująca zabieg i nie ma nigdzie mowy o kimś innym. Niestety ponownie pojawił się ten sam sapiący facet, w tym samym przepoconym ubraniu. Nawet nie umył rąk-czuć było papierosy!!! Nie wspomnę już o tym,że obaj byli lekko "wczorajsi". Panowie rozmawiają między sobą po rosyjsku bądź ukraińsku a ty leżysz na kozetce, jak ktoś kto przeszkadza im w pogawędkach,frustrujące. Brak podejścia do pacjenta sprawia, że odechciewa się kolejnych wizyt. Nie da się zrelaksować kiedy zapach potu jest tak mocny,że aż gryzie w gardle. Zrezygnowałam z reszty przysługujących mi zabiegów. Strach pomyśleć jak będzie nieprzyjemnie pachnieć kiedy zaczną się upały. Co do jakości wykonywanego zabiegu trudno jest mi się wypowiedzieć, ponieważ niedogodności panujące w gabinecie przysłaniają wszystko. Niestety wykupiłam też pakiet teściowej-była tylko raz. Usłyszała, że z takim PESELEM jak ona, to ma prawo wszystko boleć (teściowa ma 59 lat!!!-zwykłe chamstwo z ich strony!). Raz jeszcze odradzam korzystania usług pseudo "gabinetu"!!!Nie dajcie się nabrać!! To są pieniądze wyrzucone w błoto. Lepiej poszukać prawdziwego salonu a nie "gabinetu" w mieszkaniu,gdzie unoszą się zapachy wczorajszego smażonego kotleta. NIE POLECAM!!!
Karolina N.
Karolina N.
Re: MEDISAN Wrocław
no to przeżycie straszne
dobrze wiedzieć że jest ktoś kto ostrzega przed przeżyciem takiej traumatycznej sytuacji
dobrze wiedzieć że jest ktoś kto ostrzega przed przeżyciem takiej traumatycznej sytuacji
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Czasami sa takie szumne nazwy ale z profesjonalnymi uslugami niestety nie maja nic a nic wspolnego.
Rozumiem Twoje rozgoryczenie , bo trudno go nie miec po takim kiepskim wystepie durnowatych masazystow z
repertuarem o tlukowatym zabarwieniu.
I tak Cie podziwiam , bo ja z pewnoscia zareagowalabym zupelnie inaczej.
Dzieki za informacje , wiec od dzis omijamy szerokim lukiem brud , brak kultury i tak koniecznego profesjonalizmu w
MEDISANIE Wroclaw.
Rozumiem Twoje rozgoryczenie , bo trudno go nie miec po takim kiepskim wystepie durnowatych masazystow z
repertuarem o tlukowatym zabarwieniu.
I tak Cie podziwiam , bo ja z pewnoscia zareagowalabym zupelnie inaczej.
Dzieki za informacje , wiec od dzis omijamy szerokim lukiem brud , brak kultury i tak koniecznego profesjonalizmu w
MEDISANIE Wroclaw.
-
Kaarolinaa
- Jestem tu nowa :)
Szkoda,że wcześniej nie znalazłam żadnej opinii. Widocznie każdy machnie ręką i powie "trudno,poszukam innego gabinetu,zdarza się".Nawet na FB nie mają żadnego wpisu odnośnie gabinetu czy zabiegu. Czyżby naprawdę nie było zadowolonych pacjentów (chociaż jednej osoby)? Trzeba informować o takich konowałach i ukrócić nabieranie ludzi. Może macie jakiegoś dobrego masażystę? Pozdrawiam
To tez prawda, ludziom nie bardzo chce sie reagowac i informowac innych .
Zloszcza sie i wykazuja tylko swoje niezadowolenie i na tym zazwyczaj koniec.
A przeciez niejednokrotnie ich opinia moglaby uchronic innych przed podobnymi frustracjami jak Twoje.
Zloszcza sie i wykazuja tylko swoje niezadowolenie i na tym zazwyczaj koniec.
A przeciez niejednokrotnie ich opinia moglaby uchronic innych przed podobnymi frustracjami jak Twoje.
Dzięki za opinię. Skutecznie uchroniła mnie przed zakupem grupona. W ogóle typowe - jak się wklepie MEDISAN wrocław, to pojawiają się same strony na okazikach, gruperach itd. Zawsze jest to podejrzane - wygląda na to, że szukają ciagle nowych klientów - nic dziwnego, po tym co opisałaś niekt nie będzie chciał tam wrócić. Szkoda, bo w sumie grupon to fajna sprawa dla promowania firmy i ściągnięcia nowych klientów, dużo firm jednak wykorzystuje to jako szybką kase i znika, sama byłam na "indyjskim" masażu na Wita Stwosza firmy krzak ....
Świetnie, że podzieliłaś się informacją! Nie rozumiem takich ludzi. Czy nie bardziej opłacalne dla nich byłoby być profesjonalistami? Tak zarabiają tylko na ludziach, którzy omyłkowo się u nich zjawili. Gdyby zachowywali się fachowo z pewnością mieliby stałych klientów.
Dziwne rzeczy wypisuje Kaarolinaa, byłam tam na 12 masażach i na pewno pójdę na następne bo gabinet jest czysty, nie ma zapachów potu, raczej zapach maści, jest czysto ale najważniejsze, masaż jest niezwykle profesjonalnie wykonywany.
Mam trochę ponad 50 lat i od roku przeszłam przez kilka! gabinetów masażu i żaden nie prezentował takiego poziomu jak Medisan.
Zanim trafiłam do nich byłam kilkanaście razy na Pierwiosnkowej u dr. Kopysia (spróbuj tam wejść do poczekalnio- kuchni to zobaczysz a raczej poczujesz co to zapach potu!) z zerowym efektem! 10 min. masażu - 80 zł. jak łatwo policzyć grubo ponad tyś. zł. Chodziłam od stycznia do kwietnia br. i już myślałam, że nic mi nie pomoże, aż do momentu kiedy dowiedziałam się o Medisanie.
Koleżanka z pracy pochwaliła się że chodzi tam na masaże i wreszcie czuje, że żyje - więc i ja skorzystałam. A to, że Panowie to Ukraińcy - no cóż nie każdy musi tam chodzić - ale nie można pisać bzdur.
Uważam, że Karolina pisząc to, pisze po prostu nieprawdę przez co krzywdzi tych ludzi.
Każdy kto to przeczyta może sam ocenić ten gabinet i wykupić np. tylko pół godzinny masażu.
Ja, jak i moja koleżanka bardzo polecamy Medisan, każdy kto szuka dobrego masażu na pewno się nie zawiedzie.
Mam trochę ponad 50 lat i od roku przeszłam przez kilka! gabinetów masażu i żaden nie prezentował takiego poziomu jak Medisan.
Zanim trafiłam do nich byłam kilkanaście razy na Pierwiosnkowej u dr. Kopysia (spróbuj tam wejść do poczekalnio- kuchni to zobaczysz a raczej poczujesz co to zapach potu!) z zerowym efektem! 10 min. masażu - 80 zł. jak łatwo policzyć grubo ponad tyś. zł. Chodziłam od stycznia do kwietnia br. i już myślałam, że nic mi nie pomoże, aż do momentu kiedy dowiedziałam się o Medisanie.
Koleżanka z pracy pochwaliła się że chodzi tam na masaże i wreszcie czuje, że żyje - więc i ja skorzystałam. A to, że Panowie to Ukraińcy - no cóż nie każdy musi tam chodzić - ale nie można pisać bzdur.
Uważam, że Karolina pisząc to, pisze po prostu nieprawdę przez co krzywdzi tych ludzi.
Każdy kto to przeczyta może sam ocenić ten gabinet i wykupić np. tylko pół godzinny masażu.
Ja, jak i moja koleżanka bardzo polecamy Medisan, każdy kto szuka dobrego masażu na pewno się nie zawiedzie.
Ale jest wolność słowa i każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.
.. bo w oczach tkwi siła duszy...