Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
Kochane,
Od lat zmagam się z wielkim problemem owłosionych nóg. Zwykła depilacja nie pomaga
Niedługo będę musiała obcinać je nożyczkami
Oczywiście nie jest to problem śmieszny dla mnie i stanowi źródło ogromnych kompleksów i depresji.
Koszty laserowe usunięcia takiej ilości włosów to cena dobrego samochodu!
Błagam pomóżcie !!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pryma aprylis był 1 kwietnia
No ale dobrze, temat poruszyć można
Jeśli włoski są mocne i szybko odrastają warto zainwestować w depilator, choćby najtańszy ( 30-50zł). Większość włosków odrasta po dwóch tygodniach,, a te które odrosły wcześniej można wyrwać w między czasie. Po paru depilacjach włoski zaczynają odrastać coraz wolniej i są słabsze.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Na takie włosy to tylko plastry z veeta, żeby ci skóry nie wysuszyło to kup sobie te do suchej. Na pewno nogi będą gładkie bo myślę że w tym przypadku to maszynka by nie dała rady . Mój facet ich używa na plecy a ilość zarostu u niego podoba .
współczuje, sama zmagałam się z bardzo owłosionymi nogami i w końcu zdecydowałam się na depilację laserową w Derma Clinic w Warszawie. Tam się mną profesjonalnie zajęli. Dobry laser, odpowiednie umiejętności i teraz nie mam prawie żadnego włoska. Ty też spróbuj powodzenia!
Na owłosione nogi to tylko laser będzie wybawieniem Ja korzystałam z depilacji laserowej tego salonu w Warszawie depicare.pl Sam zabieg przebiegł bezboleśnie i w miłej atmosferze. I co najważniejsze jestem bardzo zadowolona z efektów depilacji.