Bolesny okres pomocy
Bolesny okres pomocy
Hej Kobietki :* . Mam problem ponieważ juz za parę dni zacznie mi się okres i sie zaczyna
. Bardzo mnie boli ;/ mam lat 18 nie chce jeszcze isc do ginekologa chce isc na badania trochę później . boli nie tylko 1 dzień potem , pozostałe dni ! są juz ok . i mam pytania macie moze jakieś sprawdzone leki ? ( ja biorę ibum fotę pomaga ale jak są mega skurcze to juz nie za bardzo ) dzięki :** za odpowiedzi : ***
Re: Bolesny okres pomocy
Przerzuć się na leki rozkurczające jak buscopan lub no-spa
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
-
jalola
No-spa jest najlepsza, działa rozkurczowo, więc na pewno ci pomoże w tych ciężkach dniach
W tym wieku już pora na pierwszą wizytę u ginekologa, tym bardziej jak ma się problemy "kobiece"
-
lia23
najlepiej udaj się do ginekologa, czasem jeśli żadne tabletki takie jak no-spa nie pomagają, pomocne mogą być tabletki antykoncepcyjne, które mogą zniwelować taki ból.
-
różowamagnolia
- Jestem tu nowa :)
najlepsza na bóle menstruacyjne jest no-spa. na mnie działa szybko i skutecznie. 
Słyszałam opinię, że z nospą należy ostrożnie co by krwotoku nie dostać.
Ginekolog Cię nie zje, a na pewno pomożeNataliaaa pisze:nie chce jeszcze isc do ginekologa chce isc na badania trochę później
dla mnie o wiele lepsza od no-spy jest galospa. Działa szybciej i skuteczniej.
używałam przed 2 lata no-spy ale od kilku miesięcy, po namowach koleżanki, przyjmuję galospę i naprawdę efekty działania są lepsze.
używałam przed 2 lata no-spy ale od kilku miesięcy, po namowach koleżanki, przyjmuję galospę i naprawdę efekty działania są lepsze.
Nie obawiaj się ginekologa, bo szkoda żebyś się tak męczyła.. Mam koleżankę w liceum co zawsze przy okresie cały tydzień do szkoły nie chodzi bo ma takie silne bóle że nie daje rady. Podobno tabletki antykoncepcyjne pomagają, ale W. je bierze od roku i może tylko troszkę zmniejszyły ból. Mówiła mi ostatnio że kupiła rezonator biofotonowy i że go nosi i jej przechodzi, teraz normalnie już chodzi na zajęcia
Mi na bolesne miesiączki pomaga tylko Gardan. Inne leki po prostu na mnie nie działają. Gardan to silny lek przeciwbólowy dostępny bez recepty. Na takie dolegliwości sprawdza się świetnie. Więcej możesz poczytać tutaj SPAM
Ostatnio zmieniony pn lis 05, 2018 1:44 pm przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam