Materac dla dziecka

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Ania_wzgorz
Jestem tu nowa :)

Materac dla dziecka

Post autor: Ania_wzgorz »

Witam serdecznie.
Za 2 miesiące bedę rodzić (pierwsze dziecko)
Szukam dobrego materaca co forum to opinia co sklep to inne zdanie.
Rozważam zakup materaca lateksowo-kokosowego bo podobno jest najlepszy dla noworodka.
proszę o jakieś podpowiedzi
Narazie moim faworytem jest ten materacyk:
Obrazek

Proszę koleżanki o podpowiedź
Pozdrawiam gorąco
Miniczka

Re: Materac dla dziecka

Post autor: Miniczka »

skoro juz o materacach mowa to ja polecam przescieradlo nieprzemakalne firmy feretti:) naprawde sie sprawdzaja i to polecam z doswiadczenia:)
marqiza

Post autor: marqiza »

hehe mam podobny problem, osobiście zastanawiam się nad takim SPAM ten kokos jakoś dla mnie zbyt egzotycznie brzmi, więc chyba kupię po prostu lateksowy, z tego co czytałam to materac nie może być za miękki i za twardy echh
Ostatnio zmieniony wt lis 12, 2013 2:48 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
makumbaba

Post autor: makumbaba »

fajne materace mają w Ikei, tylko nie pamiętam do końca, jak tam wyglądała sprawa z cenami
http://inglease.pl/
Awatar użytkownika
Theila
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Theila »

Ja kupiłam w sklepie w którym kupowałam łóżeczko. Pamiętam że to było Kokos-pianka-kokos i u nas się sprawdził przez cały okres jak synek korzystał z łóżeczka.
ODPOWIEDZ