Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Witam!
Mam prośbę, potrzebuję jakiś sprawdzonych metod na maseczki do włosów...
Jestem zdesperowana odżywki pomagają ale nie tak jak powinny, moje włosy są suche i juz starciłam nadzieję ze jest na to jakaś rada :(
Jedwab pomaga ale po umyciu stają sie znowu drutami.
Od dziecka mam suche włosy ale ostatnimi czasy to juz przesada.
POMOCY
Poszukaj sobie czegoś takiego jak intensywnie regenerująca maseczka do włosów farbowanych BIOVAX. Maseczka zapewnia trwałość koloru i bezpieczeństwo włosów. To z opakowania Nie no, naprawdę to bardzo dobra maseczka i kosztuje mniej niż 20 złotych. Powinnaś być zadowolona.
hej!
Polecam zainwestowac troszke w kosmetki do wlosów polecam polecam i jeszcze raz polecam maske ktora robi cuda!
Wystarczy dac tyle co na palec tej maski mozeszz przy bardzo zniszczonych wlosach potrzymac ja dłuzej a pozniej nie dokladnie spłukac zeby została jeszcze na wlosach.
a może zagęszczanie włosów> spróbuj, bo warto! ja mam zagęszczone i wreszcie nie wstydzę się swojego wyglądu, naprawdę za niewielką cenę można poddać się przyjemnemu zabiegowi i od razu widać efekty, a wcześniej też ładowałam w suplementy, zresztą poczytaj sobie o tym to się dowiesz
zajrzyj na internet Beauty for You, tam mają wszystko opisane
jakby coś to podpowiem, napisz prywatną wiadomość
wiecie, nie próbowałam tego Biovaxu ale kupiłam zwykłą odzywkę z Dove intesywna regeneracja i wygląd moich włosów zupełnie sie zmienił są miękkie lśniące i zdrowe a co do zagęszczania?? Myslałam zeby je przezadzić bo mam ich bardzo duzo
Poza stosowaniem kosmetyków pielęgnacyjnych pamiętaj również, że Twój sposób żywienia ma wpływ wygląd włosów. Jedz ryby. Pomyśl też o suplemencie diety bogatym w nienasycone kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6, zwiększ także spożycie potraw obfitujących w cynk, magnez, selen, żelazo. (szpinak, soję, a także orzechy, pestki dyni, migdały wymieszane z muesli i czekoladę, ale gorzką, najlepiej 50%, a nawet 70%.)W razie potrzeby udaj się do lekarza medycyny estetycznej - najlepiej sprawdzonego, należącego do grupy lekarzy certyfikowanych.
A może po prostu Intensywnie regenerujący SZAMPON BIOVAX?
Nie korzystam z maseczki - szampony od Biovaxa są dla mnie wystarczające. Wysoka jakość no i efekt dokładnie taki, jakiego oczekuję. Nic więcej potrzebne mi nie jest
Mogę z czystym sumieniem potwierdzić to co już wyżej zostało powiedziane o kosmetykach Biovax. Dodam tylko, że ich maska do włosów suchych i zniszczonych działa rewelacyjnie. Trzymam ją czasem na głowie dłużej niż. te 20 min, a włosy są nawilżone, delikatne i takie jak lubię "lejące". Znika suche sianko z głowy.