Mała czarna i co do tego ? ?
Re: Mała czarna i co do tego ? ?
Owszem, czerwień jak najbardziej pasuje do małej czarnej, jednak...no właśnie. Jest to dosyć powszechne połączenie i jak dla mnie zbyt kontrastowe, jak na wesele. Chociaż, diabeł tkwi w szczegółach - wszystko zależy od kroju, tego jak dany strój na Tobie leży, czy nawet osób, które będą na tym weselu. I nie mam tu na myśli tego, że ubierasz się dla nich, tylko o poczucie ich jakiegoś tam dobrego smaku, bo okoliczność jest szczególna i na weselu, na pierwszym planie powinni być młodzi, a nie pani siedząca na końcu stołu po prawej. (;
Jako, że nie widziałam sukienki i tego jak na Tobie wygląda, to polecam kolor fioletowy. Będzie to kontrastowe, modne, gustowne, a jednocześnie nie tak rażące i mocno rzucające się w oczy.
Jako, że nie widziałam sukienki i tego jak na Tobie wygląda, to polecam kolor fioletowy. Będzie to kontrastowe, modne, gustowne, a jednocześnie nie tak rażące i mocno rzucające się w oczy.
-
eleganckaPani_pl
- Jestem tu nowa :)
Do małej czarnej pasują zarówno dodatki w takim samym kolorze jak i srebro- w sensie biżuterii czy torebki i butów,wszystko tak na dobrą sprawę jest kwestią Twojego gustu.
DO małej czarnej pasuje w zasadzie wszystko, oczywiście - z umiarem:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
MyCotton_pl
- Miła Kobietka
To chyba podstawowa sprawa,jeżeli przesadzimy z jakimikolwiek dodatkami,to całość nie będzie prezentować się zbyt dobrze,trzeba po prostu znać granice.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Do sukienki czarnej ja widzę białe lub srebrne dodatki np. perełki , wisiorki , buty jednak czarne szpileczki , 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

Jak widać każdy woli coś innego;)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
ja nie wiem co wy uwazacie ale dla mnie mala czarna to klasyka ktora powinna znalezc uznanie u kazdej kobiety taka prawda ze wszystkie dodatki do niej pasuja i zawsze sie dobrze prezentuje nie mowiac juz o torebce i butach jakie nie dasz i tak mala czarna bedzie do nich pasowac
Ja zazwyczaj małą czarną zestawiam z czarnymi rajstopami, jakimś fajnym żakietem albo kurtką (niekoniecznie czarną) i dopasowuję do tego buty. Tyle na ten temat 
Ola z Krakowa 
- McGilbert1821
Ja do małej czarnej dobieram albo efektowne kolczyki albo efektowny naszyjnik, do tego czerwona marynarka i szpilki:) czarne rajstopy oczywiście i wyglądamy jak milion dolarów:)
-
babuszka
może mocniejsze akcenty, jak tutaj? SPAM
Ostatnio zmieniony pn gru 23, 2013 3:59 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Gumkadowlosow
- Miła Kobietka
czarny i czerwony to dobre połączenie, a mała czarna musi byc w szafie kazdej kobiety - fakt. ale ja uwazam, że to nie jest najlepszy kolor na wesele. to w koncu radosna urczystosc, nie pogrzeb. jesli juz, to ja bym dorzuciła złote dodatki, będzie elegancko i z klasą.
- kusicielka
- Extra Kobietka
Jesli będą kolorowe dodatki i nie czarne rajstopy to ok nawet na wesele 
Mała czarna to baz, do niej mozna dodawać juz absolutnie wszystko, ja mam 2 czy 3 w szafie z róznych tkanin
-
wawrzyniec
Jak najbardziej czerwone dodatki świetnie pasują do małej czarnej, ale jeśli dla ciebie to zbyt odważny kolor to polecam sięgnąć po dodatki w kolorze złota 
Szukasz militariów w niskich cenach? Zapoznaj się z naszą ofertą: http://www.usarmy.pl/niesmiertelniki-do ... 172_1.html
-
Bielizna-Delfin
- Miła Kobietka
Mała czarna ma to do siebie,że jest po prostu uniwersalna i pasuje do niej wiele dodatków,z czego mi osobiście najbardziej podoba się srebrna biżuteria.
do małej czarnej wszystko pasuje, jak najbardziej te czerwone buty i krwiste usta będą pasowały do tego jakiś ładny łańcuszek złoty i złote kolczyki i fajny ubiór się robi...
Zgadzam się że do małej czarnej wszystko pasuje, ale nie do każdej kobiety pasują np. czerwone dodatki. To już trzeba samemu dopasować.
Dobry hotel Rzeszów?
Jakie dodatki do czarnej sukienki beskinki? Co zalozyc zeby ja rozjasnic bo czerwony raczej na chrzciny nie pasuje. 
Wszystko zależy od tego ile tego czerwonego dasz.
Wg mnie idealnie pasuje. Możesz też dać biały, złoty, srebrny..
Prawie każdy kolor pasuje
Wg mnie idealnie pasuje. Możesz też dać biały, złoty, srebrny..
Prawie każdy kolor pasuje
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
A bezowe bolerko i buty w tym kolorze beda pasowac?
Oczywiście że będą
a do beżu, złota biżuteria
Tylko wtedy fajnie jak już w miarę zostać w tej kolorystyce.
chyba że dodać jeszcze jakiś akcent, nawet w postaci czerwonego paska cienkiego
a do beżu, złota biżuteria
Tylko wtedy fajnie jak już w miarę zostać w tej kolorystyce.
chyba że dodać jeszcze jakiś akcent, nawet w postaci czerwonego paska cienkiego
Na chrzciny do wlasnego dziecka wypada tak ísc? Spotkalas sie z podobna stylizacja?
Spotkalam sie z tym ze i w dzinsach i koszuli dziewczyny szly na chrzciny.
Chyba tez musisz popatrzec jak chodza u Ciebie w kosciele
Chyba tez musisz popatrzec jak chodza u Ciebie w kosciele
pasować będzie, ale zestaw troche monotonny jak dla mnie
-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
Postaw na dodatki - szałowe buty, biżuteria. Ja ostatnio na weselu byłam w ciemnej, grafitowej sukience ale miałam szpilki fajne i kolczyki duże. Szpilki takie niebieskie z SPAM
BEZ SPAMU PROSZE
BEZ SPAMU PROSZE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.