Mała czarna i co do tego ? ?
-
Pannanna
Mała czarna i co do tego ? ?
Cześć moje Kochane. Za ponad tydzień mam wesele. Wczoraj poczyniłam zakupy w formie małej czarnej koronkowej sukienki przed kolano. Jest dopasowana bez większych wymysłów, z małym wycięciem na plecach. Otóż nie mogę zdecydować jakie dodatki do niej dobrać. Myślałam o krwisto czerwonych butach dla kontrastu , do tego może czerwone usta. Nie wiem tylko czy to nie będzie zbyt odważne ? Jak sądzicie ? Mam też w zanadrzu jakieś czarne szpileczki w razie czego. Będę wdzięczna za jakieś porady
Buziaki.
Re: Mała czarna i co do tego ? ?
Nie bój się czerwonych dodatków, teraz czerwień jest strasznie trendy. Możesz się zastanowić ewentualnie nad innym odcieniem. Ja wolałabym bordowy, albo burgund.Myślę, że będziesz bardzo ładnie wyglądała.
Ja też bym postawiła na czerwień. Dodasz sukience charakteru. Z czarny lub stonowanymi dodatkami, w srebrze czy złocie nie będziesz wyglądać jak gość weselny. Więc nie bój się i wyciągaj szpilki z szafy.
Takt jest muzyką duszy.
-
jalola
Czerwone czółenka będą świetne. Może tylko zamiast czerwonych ust postawisz na oczy, np. smoky eyes.
Też jestem za czerwonymi butami, fajnie przełamią czerń sukienki. Tylko wybrałabym raczej ciemniejszy odcień, do tego torebka w podobnym kolorze i srebrne kolczyki 
birkenstock
Z tego, co widzę nie masz już wyjścia jak tylko założyć czerwone szpilki
Ale tak na serio - sama chciałam doradzić ci ten kolor.
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
-
Pannanna
No i w końcu ktoś jednoznacznie mi doradził , co rzadko się zdarza , bo zawsze zdania są podzielone. Zatem wygrywają czerwone szpilki
Dziękuje ! ;*
Kocham małą czarną! Według mnie najlepszymi dodatkami do prostej sukienki są perły - ta biżuteria jest ponadczasowa 
-
purplestain
jakie dodatki do małej czarnej?
Witam.
Niedługo wybieram się na ślub cywilny. Będę świadkową. Kupiłam taką sukienkę:
spam
i nie mam pojęcia jakie dobrać do niej dodatki. Niestety, nie mogę ubrać żadnych obcasów. Macie jakieś pomysły?
Niedługo wybieram się na ślub cywilny. Będę świadkową. Kupiłam taką sukienkę:
spam
i nie mam pojęcia jakie dobrać do niej dodatki. Niestety, nie mogę ubrać żadnych obcasów. Macie jakieś pomysły?
Ostatnio zmieniony czw wrz 26, 2013 11:23 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: spam
Powód: spam
Re: jakie dodatki do małej czarnej?
Może coś w fiolecie, śliwce (buty, torebka)? A z biżuterii chyba najlepiej srebro.
Niedawno był wątek o podobnej tematyce. Zgodnym chórem wybrano czerwone dodatki i czerwone szpilki. Skoro nie chcesz obcasów wybierz czerwone baleriny w eleganckiej wersji.
Takt jest muzyką duszy.
do małej czarnej pasuje wszystko - zależy w jakich dodatkach najlepiej się czujesz. Ja bym sobie wyobrażała (jeśli nie mogą być szpilki), to niziutki obcasik, lekko zaokrąglone noski, zero biżuterii na szyi (już baskinka w sukience wystarczy), ale za to jakąś efektowną bransoletkę i długie, duże kolczyki 
tak jak już pisałam w innym wątku - uważam, że do małej czarnej pasuje wszystko, czy to będzie czerwień, czy biel, czy zieleń, granat... no jakiego koloru nie dobierzecie - byle konsekwentnie - będzie ślicznie! Zależy kto się w czym dobrze czuje 
Jasne, tylko że w przypadku świadkowej i ślubu cywilnego nie wypada pójść w czerwonych czółenkach. Proponuję klasyczne czarne z czerwonymi dodatkami lub jakimkolwiek innym kolorem można przyszaleć w przypadku torebki, szala lub biżuteriimiki pisze:Niedawno był wątek o podobnej tematyce. Zgodnym chórem wybrano czerwone dodatki i czerwone szpilki. Skoro nie chcesz obcasów wybierz czerwone baleriny w eleganckiej wersji.

Ostatnio zmieniony czw wrz 26, 2013 11:21 am przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Kobieta łatwiej przyzna, że nie ma racji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
Powyższy pomysł z klasycznymi czarnymi jest super
proponuję lakierowaną kopertówkę i złotą biżuterię

-
purplestain
Dzięki dziewczyny 
tylko, że ja nie mogę ubrać wysokich obcasów, bo będę wyższa od swojego partnera
tylko, że ja nie mogę ubrać wysokich obcasów, bo będę wyższa od swojego partnera
-
purplestain
Madzia pisze:do małej czarnej pasuje wszystko - zależy w jakich dodatkach najlepiej się czujesz. Ja bym sobie wyobrażała (jeśli nie mogą być szpilki), to niziutki obcasik, lekko zaokrąglone noski, zero biżuterii na szyi (już baskinka w sukience wystarczy), ale za to jakąś efektowną bransoletkę i długie, duże kolczyki
Też myślałam o jakiejś bransoletce i kolczykach. Naszyjniki na pewno odpada, bo za bardzo nie pasuje. a może jakieś pudrowe dodatki?
-
Majkalewand
oo to obowiązkowo mocniejsze akcenty w postaci dodatków, może zaszalej z kolorem szpilek?!! bedziesz wygladac swietnie , koronkowa mała czarna i jakiś oryginlany kolor butów + makijaż paznokcie! ulalla Lubię 
-
Oczarovana_pl
- Miła Kobietka
Oczywiście najlepiej jeżeli do małej czarnej dobierzemy elegancką i zmysłową biżuterie. Warto szukać w sklepach internetowych,a poza tym tutaj masz podobny wątek o małej czarnej
babskiesprawy.pl/jakie-dodatki-do-malej-czarnej-t4524.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/jakie-dodat ... t4524.html
babskiesprawy.pl/jakie-dodatki-do-malej-czarnej-t4524.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/jakie-dodat ... t4524.html
-
apollo
Kocham łącznie czarnego z czerwonym
Jeśli mała czarna będzie ładna, to w połączeniu z takimi bucikami jak na zdjęciu, całość będzie wyglądała po prostu genialnie. Jak sądzicie?

-
Sklep-Jubilerski
- Miła Kobietka
Bardzo ciekawe są te czerwone buty,do małej czarnej- jak najbardziej pasują,tylko uwzględnij także kilka innych dodatków,najlepiej biżuterię w postaci kolczyków oraz naszyjnika.
i zdecydowanie czerwone szpilki do tego duże kolczyki srebrne i bransoleta albo duży pierścionek
kolory to czerwień, złoto albo srebro
idealnie
ewentualnie biały 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ostatnio widziałam dziewczynę w małej czarnej i do tego miała różowe szpilki i różową bransoletę. Bardzo ładnie wyglądało to połączenie kolorów chociaż fanką różu nie jestem.
Buduje swoje życie na miłości fundamencie.
do małej czarnej pasuję wszystko, najlepsze będą złote dodatki lekka, skromna, delikatna biżuteria 
Nowoczesny Salon Spa Bielsko Biała