magiczne miejsca w Polsce
Re: magiczne miejsca w Polsce
Sylwester połączony ze spa to super opcja! Zwłaszcza w takim miejscu... 
Zamek Książ Wałbrzych 
Roztocze, Zamość 
Murzasichle jeśli chodzi o góry. Pustynia Błędowska jeśli chodzi o coś unikalnego. Skierniewice, jeśli szuka się naprawdę spokojnego miasteczka. I tak można wymieniać, Polska jest naprawdę ciekawa.
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu
Jeśli wypoczynek i relaks to polecam zdecydowanie https://uzdrowisko-naleczow.pl mają szeroki zakres usług dla dwojga. Zabiegi w SPA oderwą was od codzienności i pozwolą wypocząć. Do tego urocza okolica i wyspecjalizowana kadra oraz obsługa, która czuwa nad tym, by niczego wam nie brakowało.
-
ola.makowska
- Jestem tu nowa :)
Ja uwielbiam polskie góry, które są dla mnie magiczne o każdej porze roku. Teraz jesienią także muszę odwiedzić mój ukochany Beskid Sądecki. Najczęściej zatrzymuję się w Hotelu Klimek w Muszynie - lubię skorzystać spontanicznie z oferty hot deal, wtedy za świetną cenę mam naprawdę luksusowy pobyt: jacuzzi, sauna, pyszne jedzenie. SUPER! Okolica jest tak magiczna, że naprawdę aż żal wyjeżdżać - szlak cerkwi łemkowskich, ogrody zmysłów, piękne górzyste szlaki.
Marzy mi się wypoczynek nad morzem, w jakimś spokojnym miejscu. Z dala od zgiełku i hałasu.
To polecam na wypoczynek Rewal i Ośrodek Adamówka. Cudne miejsce, cisza, spokój, do plaży blisko. Ośrodek nieduży, kameralny, domki czyściutkie, ładne, dobrze wyposazone. Mili, pomocni właściciele.