magiczne miejsca w Polsce

Gdzie pojechać na urlop? Co ciekawego zobaczyć? Gdzie miło wypocząć? Takie tematu znajdziemy w tym dziale.
ODPOWIEDZ
kicia1
Miła Kobietka

Re: magiczne miejsca w Polsce

Post autor: kicia1 »

Sylwester połączony ze spa to super opcja! Zwłaszcza w takim miejscu... :)
Maria01
Miła Kobietka

Post autor: Maria01 »

Zamek Książ Wałbrzych :)
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

Roztocze, Zamość :)
Gocha25
Jestem tu nowa :)

Post autor: Gocha25 »

Całe Bieszczady :)
http://pomysl-na-milion.pl/
Awatar użytkownika
alicja.m
Miła Kobietka

Post autor: alicja.m »

Murzasichle jeśli chodzi o góry. Pustynia Błędowska jeśli chodzi o coś unikalnego. Skierniewice, jeśli szuka się naprawdę spokojnego miasteczka. I tak można wymieniać, Polska jest naprawdę ciekawa.
Czysty Zysk - blog nie tylko o sprzątaniu
Joanna123

Post autor: Joanna123 »

Jeśli wypoczynek i relaks to polecam zdecydowanie https://uzdrowisko-naleczow.pl mają szeroki zakres usług dla dwojga. Zabiegi w SPA oderwą was od codzienności i pozwolą wypocząć. Do tego urocza okolica i wyspecjalizowana kadra oraz obsługa, która czuwa nad tym, by niczego wam nie brakowało.
ola.makowska

Post autor: ola.makowska »

Ja uwielbiam polskie góry, które są dla mnie magiczne o każdej porze roku. Teraz jesienią także muszę odwiedzić mój ukochany Beskid Sądecki. Najczęściej zatrzymuję się w Hotelu Klimek w Muszynie - lubię skorzystać spontanicznie z oferty hot deal, wtedy za świetną cenę mam naprawdę luksusowy pobyt: jacuzzi, sauna, pyszne jedzenie. SUPER! Okolica jest tak magiczna, że naprawdę aż żal wyjeżdżać - szlak cerkwi łemkowskich, ogrody zmysłów, piękne górzyste szlaki.
Jafra
Miła Kobietka

Post autor: Jafra »

Marzy mi się wypoczynek nad morzem, w jakimś spokojnym miejscu. Z dala od zgiełku i hałasu.
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

To polecam na wypoczynek Rewal i Ośrodek Adamówka. Cudne miejsce, cisza, spokój, do plaży blisko. Ośrodek nieduży, kameralny, domki czyściutkie, ładne, dobrze wyposazone. Mili, pomocni właściciele.
ODPOWIEDZ