Ja na przykład uwielbiam zwiedzać ruiny zamków, i piękne górskie krajobrazy, jak również szum fal i plaże.
magiczne miejsca w Polsce
Re: magiczne miejsca w Polsce
W każdej miejscowości jest coś pięknego do zobaczenia do zwiedzenia do odkrycia własnego nieba na ziemi, bo każdy lubi coś innego każdego coś innego fascynuje.
Ja na przykład uwielbiam zwiedzać ruiny zamków, i piękne górskie krajobrazy, jak również szum fal i plaże.
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Albo Jastrzębia Góra. Jest tam teraz wybudowany taki nowy ośrodek w którym można dobrze spędzić swój urlop z dzieciakami. Do dyspozycji jest basen i bawialnia dla dzieciaków. Polecam ich ofertę na SPAM
Ostatnio zmieniony wt lip 08, 2014 4:01 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Dla mnie najbardziej magiczne na świecie są Bieszczady:)
Mysle, ze tak naprawde to magicznymi miejscami sa te miejsca ktorych jeszcze nie
zwiedzilismy i zobaczylismy, a mamy w planach i oczywiscie marzeniach.
Rzeczywiscie, Polska to przepiekny kraj ,gdzie o magiczne miejsca nie jest trudno , gorzej ze znalezieniem
czasu na podziwianie ich.
Nie mam specjalnie ulubionych miejsc , bo kazde jedno zachwycac moze niepowtarzalnym urokiem tajemniczosci i
magii.
zwiedzilismy i zobaczylismy, a mamy w planach i oczywiscie marzeniach.
Rzeczywiscie, Polska to przepiekny kraj ,gdzie o magiczne miejsca nie jest trudno , gorzej ze znalezieniem
czasu na podziwianie ich.
Nie mam specjalnie ulubionych miejsc , bo kazde jedno zachwycac moze niepowtarzalnym urokiem tajemniczosci i
magii.
Moim magicznym miejscem są okolice Bukowiny i Białki Tatrzańskiej. Te widoki! No i uwielbiam chodzic po gorach, wiec czuje sie tam jak ryba w wodzie. a propo wody to chyba nie trzeba zachwalac term w Bukowinie, bo jak dla mnie to 8 cud świata. Dodatkowo zawsze jak tam jade, to nocuje w Zbójeckim Dworze , a dania tam to kolejny cud! Polecam SPAM
Ostatnio zmieniony czw lip 10, 2014 12:36 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
selena
Ja jakiś czas temu zaczęłam odkrywać moje Podlasie i w tym momencie muszę powiedzieć, że jest tutaj wiele miejsc godnych uwagi. Moim faworytem są Kruszyniany i cały szlak tatarski. Można tam dowiedzieć się wiele o tatarskiej kulturze i podziwiać tego typu widoki: SPAM Jest to naprawdę kompletnie inny świat.
Ostatnio zmieniony wt lip 22, 2014 4:23 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: prosze wklejać zdjęcia, nie linki
Powód: prosze wklejać zdjęcia, nie linki
Dla mnie liczą się tylko stare miasta. Za nowoczesnością nie przepadam, bo ona nie ma dla mnie klimatu za grosz. Dlatego kocham Kraków, Wrocław..
Wynajem busów - Laurico
Stare miasta niestety szybko się modernizują (w tym złym znaczeniu tego słowa) i tracą swój urok. Ale nie wszystkie.
Stacja kontroli pojazdów - Witkowicka54.pl
-
malwinka146
- Jestem tu nowa :)
Popieram, Wrocław ma niesamowity klimat. W Krakowie jakoś tego nie czuję... ale może jestem dziwna (?) Nieodparty urok ma też dla mnie Kazimierz Dolny, małe miasteczko, ale cudne 
Polecam wszystkim wizytę w Międzyzdrojach w willi Baltica. Super warunki,dobre ceny, a sama miejscowość zachwyca!
Zakopane w tym roku było bardzo popularne
Sama tam byłam. To górskie powietrze, klimat i spokój. Z mężem uważamy że to były jedne z naszych najlepszych miejsc wakacyjnych. Tak więc polecam 
https://www.morzeweb.pl/blog/gdzie-nad-baltyk/
Ja też lubię Zakopane, ale poza sezonem
w sezonie to się nie da przecisnąć i stoi się godzinami w kolejce do kupienia biletu do parku narodowego.
-
aneczka2512
murzaschicle obok zakopanego - chata u pani Stasi
nigdzie mnie lepiej nie podjęto i nigdzie nie było takich widoków
nigdzie mnie lepiej nie podjęto i nigdzie nie było takich widoków
Polecam Mrągowo. Piękna miejscowośc na Mazurach. Zdecydowanie jedna z bardziej urokliwych jakie możecie odwiedzić. Cudowne lasy, jeziora. Ze swojej strolny polecam rówineż wyjazd poza sezonem.Jest taniej, ludzi zdecydowanie mniej, tak więc można sobie wypocząć. Mazury wygladają wtedy jak druga Alaska 
Polecam ten resort:
SPAM
Bardzo dobry standard, na miejscu macie również spa.
Polecam ten resort:
SPAM
Bardzo dobry standard, na miejscu macie również spa.
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 11:43 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Lublin to bardzo ładne miejsce do odwiedzenia : )
Profesjonalny transport lotniczy
-
trefnoknus
- Miła Kobietka
Krościenko nad Dunajcem. Przepiękne! Jeszcze nie zapanowała w nim totalna komercja jak np w Szczawnicy. Pieniny są cudowne! Szczerze kochamy i polecamy
Ja bardzo miło wspominam wypad do zamku w Janowie Podlaskim. Tamtejsza okolica zachwyca, a spa - wiadomo - cieszy każdą kobietę 
My tam niedawno byliśmy całą rodzinką i bardzo nam się podobało! Okolica cudowna, wiele atrakcji więc dzieciaki się nie nudzą a ja zakochałam się wręcz w ich SPA- nowoczesne i oferujące przeróżne zabiegi;) Każdy znajdzie tam coś dla siebie.kicia1 pisze:Ja bardzo miło wspominam wypad do zamku w Janowie Podlaskim. Tamtejsza okolica zachwyca, a spa - wiadomo - cieszy każdą kobietę
Nie dziwię się, że Ci się tam podobało
Ten zamek jest super! 
Zdecydowanie warto odwiedzić Wejherowo! Niedaleko do morza, brak tłumów turystów i urokliwe zakątki. Warto zobaczyć zabytkowy rynek, skosztować lokalnego browaru i przejść się Szlakiem Kaszubskich Nut. Więcej atrakcji można znaleźć na stronie SPAM
Ostatnio zmieniony ndz paź 07, 2018 11:44 am przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Mirabelka90
byłam w Wejherowie jako dziecko, ogólnie polskie morze ma w sobie urok, a do Janowa Podlaskiego wybrałysmy się na babski weekend nie żałuję, było wspaniale
Ach, babski weekend w spa, marzenie! Też pomyślę o tym, żeby zabrać moje dziewczyny na ten zamek do Janowa Podlaskiego 
A ja polecam wam Bajkowy Zakątek który znajduje się w sercu Warmii i Mazur . Jest to miejsce idealne zarówno na romantyczny weekend jak i wczasy z rodziną czy babski wypad. Do dyspozycji jest spa, wodna kraina, paintball i wiele innych atrakcji dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie. Fajne jest to że nad gośćmi czuwają postacie z bajek.
Na pewno pięknym miejscem jest Zamek w Janowie Podlaskim. Miła okolica z wieloma atrakcjami a samo miejsce kameralne i spokojne. My zawsze wracamy od nich wypoczęci i zadowoleni;)
Faktycznie Zamek biskupi to bardzo urocze miejsce z miłą atmosferą i dobrym jedzeniem. Właśnie u nich spędzamy tegorocznego sylwestra. Najpierw bal a później jeszcze kilka dni relaksu w spa;DMajka2312 pisze:Na pewno pięknym miejscem jest Zamek w Janowie Podlaskim. Miła okolica z wieloma atrakcjami a samo miejsce kameralne i spokojne. My zawsze wracamy od nich wypoczęci i zadowoleni;)