Szukam niedrogiego a zarazem magicznego miejsca
-
dagmara1995
- Jestem tu nowa :)
Szukam niedrogiego a zarazem magicznego miejsca
Niewiem czy słyszałyście o Białce Tatrzańskiej to naprawde exstra miejsce za 119 zł wchodzi sie na basen otwarty , zamnikęty , saune oraz masaże nie jestem tylko pewna czy są tam duże zjeżdalnie a takiego własnie miejsca szukam . Wiem o Tatralandi na Słowacji ale jest tam zdecydowanie za drogo. Może wiecie o jakimś super miejscu w Polsce gdzie warto pojechać ?
-
paula93
Re: Szukam niedrogiego a zarazem magicznego miejsca
http://www.tropical-islands.de/pl/ - tam podobno fajnie jest
dużo znajomych było i chwalą sobie ;] na tej stronie masz cennik i wszystko. tylko, że to w Niemczech jest, ja mieszkam przy granicy więc jeżdżą u nas ludzie bo aż tak daleko nie jest;]
Jesli mialabym cos polecic to Dwor Konstancin pod Warszawa
Magiczne miejsce w centrum Chojnowskiego Parku Krajobrazowego, wiele atrakcji i miejsc do zwiedzenia. Poza tym niedaleko znajduje sie Centrum Kompleksowej Rehabilitacji i oprocz opieki medycznej, jest tam wiele innych rzeczy - silownia, basen, kosmetyczka, fryzjer, basen, spa i wiele innych. No a niedaleko Dworku jest tez stajnia i mozna pojezdzic konno. Serio bardzo fajne miejsce i mozna wszystkiego sprobowac/wyprobowac. Razem z mezem bylismy tam po slubie i jestem mega zadowolona
Wlasnie mocna strona jest roznorodnosc, bo nie zawsze jest tak, ze jedziesz gdzies i masz prawie wszystko pod nosem. No ale to tylko moje zdanie, jak odwiedzicie Dwor Konstancin to sami ocenicie czy mialam racje, czy nie
No i z checia odwiedzimy cos, co polecicie
Znacie moze jakies fajne miejsce nad morzem? Chcielismy sie wybrac w ten weekend, bo podobno to ostatni taki cieply weekend w tym roku
Czekam na jakies propozycje i w razie pytan - rowniez z checia odpowiem
Pozdrawiam, Ola
A ja polecam Białowieżę i leśniczówkę "U Jasia i Małgosi". Pensjonat znajduje się w samym sercu Puszczy Białowieskiej. Klimat jest niesamowity. W nocy można podziwiać drogę mleczną. My z mężem byliśmy zachwyceni.
Noclegi w Białowieży - http://www.ujasiaimalgosi.eu/
-
Amaretto
Jeśli chcecie niedrogo wypocząć radzę zamiast noclegów w hotelu wynająć osobne mieszkanie - naprawdę wychodzi to o wiele taniej niż w przypadku tej pierwszej wersji.
My z mężem właśnie wróciliśmy z weekendowego pobytu w Międzyzdrojach - tak wybraliśmy się tam zimą i było świetnie ! Morze nawet o tej porze roku ma bardzo wiele uroku o czym się dobitnie przekonałam.
Mieszkanie udało nam się bardzo ładne, w dobrym standardzie, wyremontowane. Udało nam się je zabukować przez stronę SPAM - możesz tam wynająć mieszkania w Świnoujściu albo właśnie w Międzyzdrojach. Wybór jest dość spory.
Samo mieszkanko, mimo iż malutkie wystarczyło nam całkowicie. Mieliśmy wyposażony aneks kuchenny, wygodne, duże łóżko i przede wszystkim dużą prywatność i swobodę, której nie zapewni praktycznie żaden hotel.
Poniżej zdjęcia mieszkanka jakie wynajęliśmy:

Szkoda jedynie, że trzeba było wpłacić dość wysoką w mojej opinii kaucję - 400 zł. Jak na tak mały metraż to jednak zbyt wiele. Niemniej to i tak dobre rozwiązanie
My z mężem właśnie wróciliśmy z weekendowego pobytu w Międzyzdrojach - tak wybraliśmy się tam zimą i było świetnie ! Morze nawet o tej porze roku ma bardzo wiele uroku o czym się dobitnie przekonałam.
Mieszkanie udało nam się bardzo ładne, w dobrym standardzie, wyremontowane. Udało nam się je zabukować przez stronę SPAM - możesz tam wynająć mieszkania w Świnoujściu albo właśnie w Międzyzdrojach. Wybór jest dość spory.
Samo mieszkanko, mimo iż malutkie wystarczyło nam całkowicie. Mieliśmy wyposażony aneks kuchenny, wygodne, duże łóżko i przede wszystkim dużą prywatność i swobodę, której nie zapewni praktycznie żaden hotel.
Poniżej zdjęcia mieszkanka jakie wynajęliśmy:

Szkoda jedynie, że trzeba było wpłacić dość wysoką w mojej opinii kaucję - 400 zł. Jak na tak mały metraż to jednak zbyt wiele. Niemniej to i tak dobre rozwiązanie
Ostatnio zmieniony śr sty 22, 2014 4:01 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Nie wiem co magicznego może być w zjeżdżalniach... Jeśli szukasz magicznego zakątka w Polsce polecam Kazimierz Dolny, malutkie urokliwe i bardzo klimatyczne miasteczko nad Wisłą.
Ultra Hot Online
-
a_gatka
Wynajęcie osobnego mieszkania wychodzi drogo. Kwota na poziomie 150 zł za dobę, podczas gdy za pokój z prysznicem płacimy 50 zł (za pokój, nie za osobę), jest po prostu... stratą.
-
dominika1234
- Jestem tu nowa :)
Ja proponuje piękne miesce w polsce czyli góry stołowe, sa magiczne i warto tam jechać, nawet na jeden dzień.
----------------
Zapraszamy na stronę SPAM
----------------
Zapraszamy na stronę SPAM
Ostatnio zmieniony śr mar 12, 2014 5:11 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
nad naszym polskim morzem - Białogóra. Póki co nie trafiłam do lepszego miejsca nad naszym morzem - niedrogo i spokojnie
-
Karolina_R
- Miła Kobietka
Każde miejsce w naszych górach.
Mogę polecić takie miejsce na jednodniową wycieczkę - zamek w Mosznej. Co prawda, w środku za wiele nie ma do zwiedzenia ale widok z zewnątrz jest imponujący, a wokół zamku jest dużo miejsca na piknik.
Kazimierz Dolny nad Wisłą!
Buduje swoje życie na miłości fundamencie.
ja ostatnio byłam w Szeleście SPAM
cisza, spokój, z dala od miasta. domek bardzo miło urządzony. a miód z pasieki to wprost ambrozja 
Ostatnio zmieniony pn maja 12, 2014 1:58 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe Bieszczady są niedrogie i magiczne 
Poszukaj jakiś fajnych jaskiń w Polsce np. Raj
Fajną opcją może być park rozrywki Dinozatorland. Byliśmy tam w długi sierpniowy weekend i oceniamy pozytywnie. Zastanawiamy się teraz czy nie odwiedzić parku 13-14 września na Live Festivalu. Będzie dużo gwiazd, plus kabarety i pokazy magii.
Ja mogę polecić Ci Śląsk, sama ta byłam w tym roku i to miejsce mnie po prostu zauroczyło, jak chcesz to polecę Ci tani fajny hotel gliwice 
Ostatnio zmieniony sob wrz 13, 2014 3:03 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
W tym roku odkryłam miejscowsc Barlinek na pomorzu. Czysta magia! Polecam wszystkim.
Szukałam taniego hotelu w Krynicy Morskiej, jednak ceny nijak miały się do jakości, ale na szczęście trafiłam na stronę SPAM i zarezerwowałam pokój dla siebie i męża. Jest to magiczne, kameralne miejsce położone w Piaskach, 10 km od Krynicy Morskiej. Posiadają przepyszną kuchnię i miłą obsługę.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 28, 2014 8:44 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.partybus.pl/wieczor-panieński
Ja tez szukam takiego miejsca ale jeszcze miejsca które jest przyjazne dzieciom. 
Aga z mbooking.pl