Lusterko Kosmetyczne
Lusterko Kosmetyczne
Cześć. Poszukiwane dobre lusterko do poprawiania makijażu poza domem
macie jakieś swoje typy? Całkiem ciekawe lusterko z led mają na stronie SPAM. Słyszałyście o tym modelu w ogóle? Bo ja nic.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt maja 08, 2015 12:42 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Re: Lusterko Kosmetyczne
o modelu słyszałam, natomiast słyszałam, albo i czytałam w regulaminie, że nie można spamować.
a w torebce mam zwykłe składane lusterko
a w torebce mam zwykłe składane lusterko
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja w ogóle nie posiadam oddzielnego, jedynie to które mam przy pudrze
i w sumie się sprawdza.
-
invisible20
- Jestem tu nowa :)
Mam najzwyklejsze składane lusterko za chyba 10 zł. Jedna strona powiększa, a w drugiej jest normalne odbicie. Myślę, że do normalnego malowania w zupełności wystarczy, no i mieści się w torebce:)
-
lenabratel
Jeśli ktoś ma problemu z cerą to nie polecam lusterek powiększających - widzimy wtedy każdą najmniejszą niedoskonałość i trudno powstrzymać się od grzebania przy twarzy.
Skup aut - skup samocodów powypadkowych na http://www.paulacar.pl/
-
piotrkaczmarek01
Wystarczy najzwyklejsze lusterko ze sklepu za 10 zł. Nie potrzebne są żadne drogie produkty, liczy się praktyczność.
A co to za roznica jakie lusterko, musi byc jakies specjalne? Ja mam takie łaczone z pudrem i mi wystarczy. A jak nie mam go przy sobie to przegladam sie w telefonie ;P
dokładnie mam tak samo, jakieś gdzieś mam w kosmetyczne, ale jak mi się spieszy to i tak po nie nie sięgam, bo zawsze bliżej jest telefon^^
tez mam takie zwykłe składane z rossmanna chyba za 10 zł
dopóki spełnia swoją rolę to wystarczy:)