Czy ktoś korzystał z Magicznej Kliniki?
Czy ktoś korzystał z Magicznej Kliniki?
Hej, chciałam wiedzieć czy któraś z Was robiła sobie zabieg w Magicznej Klinice? Czy to sprawdzone miejsce godne zaufania? Chciałaby zrobić sobie zabieg likwidacji cieni pod oczami i redukcje widocznych zmarszczek. Proszę i informacje czy jesteście zadowolone z efektów?
Re: Czy ktoś korzystał z Magicznej Kliniki?
Nie wiem jak z cieniami i zmarszczkami, ale usta tam robiłam i jestem zadowolona.
Możesz polecić jakiegoś lekarza, który robi tam dobrze zabiegi? Czy są przed zabiegiem jakieś konsultacje?Czy trzeba się na nie wcześniej umawiać?docha pisze:Nie wiem jak z cieniami i zmarszczkami, ale usta tam robiłam i jestem zadowolona.
Konsultacja jest przed każdym zabiegiem, jest bezpłatna, nie umawiasz sie dodatkowo na nią. Polecam np. dr Michała, wszystko dokładnie wyjaśnił, zabieg też przeprowadził sprawnie i bezboleśnie 
jaki wypełniacz stosują do wypełniania? Ile ml wstrzykują i jak długo utrzymuje się efekt? Po jakim czasie schodzi opuchlizna?
To są kwestie indywidualne, u jednej wystarczy 0,5 ml, u innej 1 ml. Stosują Stylage M lub Juvederm. Efekt utrzymuje się około 6 miesięcy. Co do opuchlizny to u mnie już po 2-3 dniach nie było śladu.
Który z tych kwasów powoduje lepsze nawilżenie skóry i daje najbardziej naturalny efekt po zabiegu? Czy to prawda ze im wiecej kwasu tym efekt jest dłuższy?
Chciałam jeszcze wiedzieć dają w Magicznej Klinice jakieś znieczulenie i czy jest ono miejscowe ? Ty u jakiego lekarza miałaś robiony zabieg mozesz kogoś polecić?docha pisze:To są kwestie indywidualne, u jednej wystarczy 0,5 ml, u innej 1 ml. Stosują Stylage M lub Juvederm. Efekt utrzymuje się około 6 miesięcy. Co do opuchlizny to u mnie już po 2-3 dniach nie było śladu.