Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Też uwielbiam te wszystkie pocałunki w szyję, przygryzanie uszka, całusy na dobranoc ale najbardziej lubie kiedy leżymy i czuję jego naprężoną męskość na mojej pupie przez gadki bo daje mi to pewność że jestem atrakcyjna dla mojego mężczyzny że mu się podobam co daje mi wielki komfort psychiczny
ekorosena89 pisze:Też uwielbiam te wszystkie pocałunki w szyję, przygryzanie uszka, całusy na dobranoc ale najbardziej lubie kiedy leżymy i czuję jego naprężoną męskość na mojej pupie przez gadki bo daje mi to pewność że jestem atrakcyjna dla mojego mężczyzny że mu się podobam co daje mi wielki komfort psychiczny
Dokładnie uwielbiam jak mnie "kłuje" swoją męskością w tyłek A najbardziej lubię jak to robi rano niby się przeciągając )))
Zaskakuje mnie od tyłu np. gdy coś robię a on podejdzie pewnym siebie krokiem i stanie bardzo blisko. Uwielbiam wtedy czuć jego oddech na karku.
I gdy bywa namiętny i delikatny jak w jakiś romansidłach. Mrrrr taka bliskość...
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Uwielbiam gdy obsypuje mnie pocałunkami po całym ciele , a szczególnie gdy namiętnie się całujemy i in schodzi mi coraz niżej swoimi ustami aż dochodzi do mojej "myszki" i ja pieści języczkiem Lubię też gdy np biorę prysznic on wchodzi do kabiny i staje za mną , wtedy sama się ocieram o jego stojącego,twardego "grzybka" Lubię też gdy ściąga ze mnie majteczki i jego dłoń wędruje między moje nogi
Uwielbiam gdy całuje mnie po szyi, smera po brzuszku i pleckach i po tyłku i lubię kiedy leżę do niego pleckami a on się do mnie przytuli i własnie czuję jego przyrodzenie na swoim tyłku
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?