CZY TO NORMALNE POMOCY KOCHANE
- monika1992
- Miła Kobietka
CZY TO NORMALNE POMOCY KOCHANE
Zastanawia mnie czy to normalne , zawsze jak kochamy się z moim chłopakiem i on się we mnie spuści to jak lezę jest ok ale jak wstanę to robi tylko chlup !! no i sperma ze mnie wypływa nie wiem czy cała ale was się pytam czy to normalne boje się ze ze mną jest coś nie tak ? czy wy tez tak macie boje się ze nigdy nie zajdę w ciąże a tak bym chciała .
pomużcie
-
Cukiereczek19
Re: CZY TO NORMALNE POMOCY KOCHANE
To jest jak najbardziej normalne. Radzę przeczytać książkę "Wojny plemników' Roberta Bakera to się wszystkiego dowiecie. Po stosunku w pochwie sperma zbiera się w tzw. zbiorniku nasiennym, w którym następnie zanurza się szyjka macicy, abu plemniki mogły dotrzeć do jajowodów. Po jakimś czasie, jak szyjka z powrotem się uniesie do góry następuję tzw odpływ i reszta nasienia zostaje wydalona z pochwy na zewnątrz.
Od razu mówię, źe nie ja to wymyśliłam, tylko to badania naukowe prof. Bakera potwierdziły.
Od razu mówię, źe nie ja to wymyśliłam, tylko to badania naukowe prof. Bakera potwierdziły.
Re: CZY TO NORMALNE POMOCY KOCHANE
Również o tym czytałam w tej książce jest zawarte sporo fajnych informacji