Czy mi wolno?
-
Jakajestem
- Jestem tu nowa :)
Czy mi wolno?
Witam. Czy mogę zacząć przyjmować tabletki w taki O sobie dzień tzn np tydzień po miesiączce? Wiem że trzeba przyjąć w pierwszy dzień miesiączki ale chłopak do mnie przyjeżdża, a widujemy się baaaardzo rzadko i wolałabym przyjmować w tym czasie tabletki :/
Proszę o pomoc
Proszę o pomoc
Re: Czy mi wolno?
Przyjmowac mozesz zawsze. Pozostaje pytanie jakie to da efekty.
- Michal1710
Nie możesz, nie pozwalam.
wiesz, jak weźmiesz dwie więcej to zawsze masz te dwa dni jeszcze na zabawę, ale ja raczej bym nie zdecydowała się na takie rzeczy dłużej
To jest głupie
to może nie bierz tych tabletek, kup sobie tester owulacyjny ze śliny i będziesz sprawdzać dni płodne. Jak przekombinujesz z przesuwaniem tabletkami to nic dobrego z tego nie wyjdzie
-
Marcel0121
popieram to niema sensu brać tylko raz na jakiś czas to się przecież bierze ciągle co nie?
A czemu Ci nie wolno?
Normalnością stały się lekcje online, porady prawne online czy porady lekarskie na telefon w dobie całego koronawirusa. https://krmp.pl/specjalizacje/porady-telefoniczne/
może dodatkowo się zabezpieczaj, ja przy pigułkach jeszcze sprawdzałam sobie dni płodne czy nie zechciały wrócić, miałam tester ze śliny, dodatkowo z aplikacją