Zmiana ginekologa - jak znalezc dobrego lekarza?
Zmiana ginekologa - jak znalezc dobrego lekarza?
Dziewczyny, wlasnie przeprowadzilam sie do innego miasta. Potrzebuje znaleźć lekarza - ginekologa, bo nie bardzo oplaca mi sie jezdzic na wizyty tam, gdzie chodziłam do tej pory. Bardzo prosze o rady, jak znalezc takiego lekarza. Wiem, ze fora są pelne opinii, ale przeciez dla kazdego jest wazne co innego.. Czym wy sie kierujecie przy wyborze?
Re: Zmiana ginekologa - jak znalezc dobrego lekarza?
Ostatnio też zmnieniałam... poczytałam opinie na necie... zdecydowałam czy babka czy facet i poszłam na próbę....
byłam zadowolona.. ale jak się okazało, moja lekarka zrezygnowała...
poszłam do innej, bo potrzebowałam receptę... i byłam jeszcze bardziej zadowolona...
więc... poczytaj opinie i zobaczysz... zdecyduj, pójdz.. i wtedy podejmiesz decyzję....
byłam zadowolona.. ale jak się okazało, moja lekarka zrezygnowała...
poszłam do innej, bo potrzebowałam receptę... i byłam jeszcze bardziej zadowolona...
więc... poczytaj opinie i zobaczysz... zdecyduj, pójdz.. i wtedy podejmiesz decyzję....
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Dokladnie.Tak jak pisze Kay...opinie czesto daja wyrazniejszy obraz lekarzy.
Ja jeszcze rozmawiam ze znajomymi bo jednak oni tez moga pomoc.
I czasami naprawde warto zastanowic sie czy prywatnie czy na kase chorych.;}
Ja jeszcze rozmawiam ze znajomymi bo jednak oni tez moga pomoc.
I czasami naprawde warto zastanowic sie czy prywatnie czy na kase chorych.;}
"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
Tylko problemem jest też to, że opinie wystawiają tylko Ci niezadowoleni, żeby jakiegos lekarza 'obsmarować'.. za to tym Ci są zadowoleni po prostu chodzą do tego lekarza i nie przychodzi im na myśl, żeby opisywać go w internecie 
Ja np jestem bardzo zadowolona ze swojego lekarza, poleciłam go już koleżankom, które również wyrażają się o nim bardzo dobrze, a przeglądający chociażby 'znanylekarz' jest bardzo dużo negatywnych opini..
Ja np jestem bardzo zadowolona ze swojego lekarza, poleciłam go już koleżankom, które również wyrażają się o nim bardzo dobrze, a przeglądający chociażby 'znanylekarz' jest bardzo dużo negatywnych opini..
Hmm.. czy ja wiem, jak szukałam mojego lekarza, to na ww portalu nie było negatywnych opinii, wrecz przeciwnie, więcej było pozytywów..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Poczytaj sobie tutaj: link
Wszelkie mozliwe dylematy rozważone
)
Wszelkie mozliwe dylematy rozważone
Ostatnio zmieniony pt wrz 20, 2013 3:26 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.