lakiery do paznokci
Re: lakiery do paznokci
Uwielbiam lakiery o intensywnych kolorach, długotrwałe lakiery to najlepiej kupić z dobrej marki.
ja lubię kolory, więc patrzę też na cenę lakierów, zdecydowanie najbardziej lubię golden rose, trwałe i ładnie kryjące w fajnej cenie:) ostatnio chyba najbardziej podpasywała mi seria rich color
-
Adrianna30
- Jestem tu nowa :)
Wiosna idzie także dziewczyny trzeba zaszaleć z kolorami !
Firma spam ma extra kolory dodatkowo mają super odżywkę do paznokci no i moją ulubioną oliwkę do skórek ! Ostatnio sobie zamówiłam pomarańczowy kolor i wiśniowy - rewelka 
Ostatnio zmieniony pt kwie 10, 2015 3:19 pm przez BlackWolf, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: spam reklama
Powód: spam reklama
quiosque - Uwielbiam ten sklep 
widzę, że pełen zestaw:) ja też lubię zestawy markami, dlatego jakiś czas temu zaczęłam używać odżywki Nail Growth GR i jestem zachwycona, paznokcie po miesiącu wyglądają super! a ta oliwka jest dobra? szukam jakiegoś sposobu na skórki, ale strasznie nie lubię mieć tłustych łapek, a kremy nie pomagają, więc będę musiała jakoś się przemęczyć:)
- paproctaniosc
- Miła Kobietka
a mi się dobrze sprawdzają Wibo 
-
zielonookanatalia
- Miła Kobietka
na swoim przykladzie wiem, ze dobrze kryjace i najbardziej trwale sa lakiery do hybrydy, mam takie lakiery z mistero milano, ze po 3 tygodniach ledwo z paznokcia schodza
ja jestem przeciwniczką hybrydy, a zwykłe lakiery mi się nie trzymają, nie zależnie od marki jaką wybieram, co robię nie tak?
Zacznij od dobrego wzmocnienia paznokci
A część rzeczy w domu zacznij wykonywać w rękawiczkach
A część rzeczy w domu zacznij wykonywać w rękawiczkach
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Kupiłam sobie odżywkę SPAM bo polecił mi ją sprzedawca, czy możecie coś o niej napisać?
Ostatnio zmieniony śr wrz 30, 2015 10:03 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
Mała_Kaśka
- Fajna Kobietka
Jesli chodzi o lakiery hybrydowe to ze wspomnianego mistero milano lubię linie permanentne uv - sa super, a to ich baza i lakier nawierzchniowy sprawia że trzymaja się dług bez odprysków zarysowań itp.
Jeśli chodzi o zwykłe lakiery to dla mnie nie ma różnicy, kupuje zazwyczaj w rossmanie, a i tak czy tańsze czy droższe po średnio 2-3 dniach pojawiaj ą się odpryski i się najzwyczajniej ścierają...
Jeśli chodzi o zwykłe lakiery to dla mnie nie ma różnicy, kupuje zazwyczaj w rossmanie, a i tak czy tańsze czy droższe po średnio 2-3 dniach pojawiaj ą się odpryski i się najzwyczajniej ścierają...
-
zielonookanatalia
- Miła Kobietka
tak.. z mistero milano maja dobre jakosciowo lakiery. a przeciez tego oczekujemy.. by nie malowac paznokci co tydzien tylko miec przynajmniej na 3 tyg paznokcie
Ja ostatnio nabyłam lakiery z wibo i całkiem dobrze się sprawują 
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Ja raz skusiłam się na hybrydy i szczerze mówiąc,to jakoś nie zrobiło to na mnie szczególnego wrażenia,fakt ze wtedy paznokcie pięknie się prezentowały,ale szkoda że efekt był aż tak krótkotrwały,spodziewałam się czegoś innego,czegoś więcej.
Moim odkryciem wszechczasów jest utwardzacz firmy Catrice (dostępny w Naturze). Paznokcie mogę pomalować byle jakim lakierem "no name", po wyschnięciu maluję tym utwardzaczem i lakier się trzyma 6-7 dni
Ja już nie pamiętam kiedy ostatnio malowałam zwykłym lakierem. Ciągle noszę hybrydy, bo zwyczajnie są wygodniejsze.Co do lakierów to używałam tych z zestawu (tragedia!), polecane semilaci (ale jakoś mam wrażenie, że straciły w moich oczach ostatnio, bo szybciej się odpryskują), a najlepsze dla mnie na razie są te z Makear bo najdłużej mi sie trzymaja paznokci
A uzywałyście lakierów w postaci żelu? Dłużej się trzymają na paznokciu niż zwykły?
"Kiedy decydujesz się na dziecko,
zgadzasz się, że od tej chwili
twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley
zgadzasz się, że od tej chwili
twoje serce będzie przebywało poza twoim ciałem." Katharine Hadley
Uzywalam. Ale u mnie ta sama trwalosc co zwykly wiec przeszlam na hybrydy
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
a_gatka
Ja zamiennie, czasem hybryduję czasem maluję. Jedno i drugie sprawia frajdę i jest dobrym relaksem. 
-
moniczka89
- Jestem tu nowa :)
też przerzuciłam się na lakiery hybrydowe z makear, Wygoda i komfort przez 3 tyg.
też mam ten lakier makear, mój ulubiony to cat eye, w pracy wszyscy pytali się co to za lakier 
Ja ostatnio też zamiennie, raz hybrydy a raz zwykłe. Ostatnio postawiłam na intensywne kolory, ale kontrastujące ze sobą
W Naturze nabyłam troche lakierów z MySecret i powiem wam, że całkiem niezłe, a kosztuja grosze.

-
a_gatka
Fajne mają kolorki! To cała seria?
Bardzo podoba mi się ten wrzosowy. <3
Ja lubię lakiery od goldenrose. Już drugi miesiąc się nimi maluję i jestem naprawdę zadowolona. A kolory robią furorę na imprezach :_)