lakiery do paznokci
lakiery do paznokci
Jakie są Wasze ulubione? Ja wciąż szukam tego naj, takiego który będzie trwały i będzie ładnie krył bez konieczności nakładania wielu warstw
Re: lakiery do paznokci
Ja też nie mogę znaleźć tego idealnego, jak na razie większość tych tanich drogeryjnych lakierów odpryskuje mi po kilku dniach, czasem nawet na 2 dzień :/ Inglot jest dość trwały, ale to tez zależy od paznokcia i słyszałam że te lakiery Opi są super. Używała któraś i wypowie się? Są trwałe??
ja lubię rimela 60s, kupuję je po promocji i trzymają się troszkę dłużej niż te najtańsze. Pod spód nakładam odżywkę cc magic nail żebym nie miała przebarwień na płytce a na wierzch utwardzacz 
Próbowałaś Golden Rose z serii rich color, ostatnio sobie nim malowałam paznokcie to ładnie wyglądał lakier jakieś 4-5 dni, jak dla mnie to mega długo
kiedyś lubiłam też sally hansen
Ja bardzo lubię lakiery z Golden Rose, ostatnio polubiłam też te z Wibo i Eveline.
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
Też lubię ich lakiery
, a co do Wibo i Eveline, to chyba kiedyś miałam, na razie najczęściej kupuję Golden Rose, Sally Hansen, Astor.
Mi lakier odpryskuje często na 2,3 dzień, jakaś maskara... Polecacie jakiś dobry utwardzacz, który da trochę dłuższy efekt??
niestety jak narazie używam tylko odżywki z bielendy,ponieważ miałam hybrydy i muszę doprowadzić paznokcie do ładu. Mam nadzieję że do świąt odrosną mi trochę 
Ja używam lakierów golden rose z serii rich colour,mam kilka lakierów z wibo i pare innych.Pod lakier nakładam odżywke z Bielendy CC magic nails która nie zaiera formaldehydu tak jak jej koleżanki z Eveline.A jako top coat używam z essence sealing top coat.
Jeśli chodzi o top coaty to duże dobrych opini słyszałam Seche Vite ( czyta się serż wit )
Jeśli chodzi o top coaty to duże dobrych opini słyszałam Seche Vite ( czyta się serż wit )
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
Ja lubię kolory neonowe: żółte,zielone,pomarańczowe rozweselają mnie
Czasem pomaluję na stonowany kolor jak czerwień,czarny,bordo , khaki lecz do końca to nie mój styl 
Iza813- a czy używałaś może odżywek do paznokci z Golden Rose?
Ja też słyszałam o tym topie, ale siostra ostatnio kupiła na wypróbowanie i pomalowałam nim paznokcie, po czym za jakieś 2 dni mi lakier odprysł... Nie wiem czy to moje paznokcie są beznadziejne czy te lakiery które kupujęiza813 pisze: Jeśli chodzi o top coaty to duże dobrych opini słyszałam Seche Vite ( czyta się serż wit )
Ja proponuje Wam Sally Hansen Salon Manicure , jest to mój najlepszy lakier. Szybko wysycha i długo się utrzymuje
Polecam jak najbardziej nie trzeba używać przy nim żadnych utwardzaczy ani odżywek. A któraś z was używała tego lakieru ?
Niee, nie używałam tych lakierów Jessica, ani sally hansen... A jak długo sie utrzymują na paznokciach i jak cenowo mniej więcej?Tusia pisze:A miałaś okazję malować paznokcie lakierami jessica ?
ja uzywalam takiego utwardzacza, aby lakier sie dluzej trzymal, byl niesamowity, przez tydzien jak swiezo zrobione wygladały, ale teraz nie moge go juz od dluzszego czasu nigdzie znalezc (takie srebrne opakowanie, jakbyście gdzies widzialy, to dajcie znac:) choc teraz i tak uzywam tylko odzywek, obecnie magic nails bielendy, poniewaz musze po hybrydzie poprawic kondycje paznokciBSD pisze:Ja proponuje Wam Sally Hansen Salon Manicure , jest to mój najlepszy lakier. Szybko wysycha i długo się utrzymujePolecam jak najbardziej nie trzeba używać przy nim żadnych utwardzaczy ani odżywek. A któraś z was używała tego lakieru ?
Muszę moje pudekeczko z lakierami przejrzeć i porzadki zrobic... a swoja drogą - trzymacie lakiery w lodówce???
Ja używam zwykłych lakierów firmy Vipera
Pozdrawiam
Monika
http://metamorfozabemowo.pl/
Monika
http://metamorfozabemowo.pl/
Pam a czemu w lodowce?
Wysłane z malego pożeracza czasu
Wysłane z malego pożeracza czasu
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Ja powiem tak: lakier do paznokci to jeden z tych kosmetyków, za które nie lubię przepłacać. Najczęściej kupuję te rossmannowskie, które w moim przypadku sprawdzają się naprawdę nieźle
Jestem tego samego zdania, tanie lakiery bardzo niszczą płytkę paznokcia która pod ich wpływem żółknie..
http://www.tarnowskirap.pl/
Jak nakłada się lakier np na emulsje z Sally Hansen przeciw zolnieciu paznokci, to mozna tego uniknac - zreszta tanie lakiery nidy nie trzymaja mi sie dluzej jak 2-3 dni na paznokciach, wiec to nie problem
a lubie czesto zmieniac kolorki, wiec jakos duzej roznicy mi to nie robi czy to drogi czy tani lakier, nawet stawiam czesciej na te tansze, bo moge ich miec wiecej 
martyna1992
- Jestem tu nowa :)
Ja też trzymam w lodówce, lepiej się trzymają. A najbardziej lubię Golden Rose
kartony24 opakowania kartonowe
-
Lagenko_pl
- Fajna Kobietka
Z Golden Rose są bardzo dobre lakiery jeżeli chodzi o jakość oraz paletę kolorystyczną,maja dosyć szeroki wybór. Na pewno warto dopłacić i wybrać ten który nie zejdzie po jednym dniu plus niszczy płytkę.