L-karnityna
L-karnityna
Stosowałyście l-karnityne?Jeśli tak to jakie jest wasze zdanie na temat tego suplementu:działa czy nie?
pity 2014 ng
Re: L-karnityna
Ja stosowałam razem z dietą przed wakacjami i schudłam 5 kg ale myślę że bardziej to zasługa diety niż tego suplementu.
dzieci-i-bajki.pl/">dzieci-i-bajki.pl
Nie działa. Te dawki supementacyjne są zbyt małe, żeby organizm odczuł jakiś wpływ.
L-karnityna usprawnia i przyśpiesza metabolizm tłuszczów w organizmie, a więc pomaga w odchudzaniu, jednak w połączeniu z odpowiednią dietą, oraz aktywnością fizyczną. Przyjmowanie l-karnityny i nie wprowadzenie żadnych zmian do diety i stylu życia nie przyniesie praktycznie żadnych efektów.
www.kuzniazdrowia.pl – apteka internetowa
Oczywiście, że l-karnityna działa!
Tylko trzeba wiedzieć jak jej używać
Polecam zajrzeć na ta stronkę:
SPAM
Przeczytacie tam jak używać dobrze l-karnityny by spalać tłuszcz, chudnąć
Żeby nie być gołosłownym na stronie znajdują się zdjęcia dziewczyn i ich efektów odchudzania z l-karnityną
Tylko trzeba wiedzieć jak jej używać
Polecam zajrzeć na ta stronkę:
SPAM
Przeczytacie tam jak używać dobrze l-karnityny by spalać tłuszcz, chudnąć
Żeby nie być gołosłownym na stronie znajdują się zdjęcia dziewczyn i ich efektów odchudzania z l-karnityną
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2015 9:42 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
jedna_taka
- Jestem tu nowa :)
Ja wzięłam i jedyne co, to po tym chciało mi się bardziej sikać. Jest to chyba efekt niezamierzony, ale waga pokazała 1kg mniej 
Zaczęłam próbować, żeby sprawdzić czy faktycznie poprawia wydolność organizmu (koleżanka mi poleciła), ale na razie nie widzę jakiegoś super efektu.
Zaczęłam próbować, żeby sprawdzić czy faktycznie poprawia wydolność organizmu (koleżanka mi poleciła), ale na razie nie widzę jakiegoś super efektu.
Istotne jest branie minimum pol h przed cwiczeniamiAdelia pisze:Jak długo trzeba brać żeby zobaczyć rezultaty?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Stosowałam kiedyś l-karnityne razem z dietą i ćwiczeniami i efekty były całkiem przyzwoite.
toner oki mb260
-
Karolinka89
- Jestem tu nowa :)
Jasne każdy suplement pomaga jak się ćwiczy;) i trochę mniej je;) ale właśnie trzeba tego chcieć bo bez tego to nawet suplementacja nie pomoże, wiem o tym z własnego doświadczenia jak nie chciałam trzymać diety to nie trzymałam nie brałam suplementacji bo po co przecież i tak nie schudnę tak sobie wmawiałam ale w końcu wydoroślałam i wzięłam się jeszcze raz powoli a z głową suplementacja,regularne posiłki i dużo aktywności fizycznej efekty przyzwoite już po tygodniu!
Miłośniczka zdrowego odżywiania się i aktywności fizycznej bloguje: http://szczupla-kobieta.pl