L-karnityna

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Adrianka
Jestem tu nowa :)

L-karnityna

Post autor: Adrianka »

Stosowałyście l-karnityne?Jeśli tak to jakie jest wasze zdanie na temat tego suplementu:działa czy nie?
pity 2014 ng
Milencia

Re: L-karnityna

Post autor: Milencia »

Ja stosowałam razem z dietą przed wakacjami i schudłam 5 kg ale myślę że bardziej to zasługa diety niż tego suplementu.
dzieci-i-bajki.pl/">dzieci-i-bajki.pl
1mpresja
Fajna Kobietka

Post autor: 1mpresja »

Nie działa. Te dawki supementacyjne są zbyt małe, żeby organizm odczuł jakiś wpływ.
aanka91
Miła Kobietka

Post autor: aanka91 »

L-karnityna usprawnia i przyśpiesza metabolizm tłuszczów w organizmie, a więc pomaga w odchudzaniu, jednak w połączeniu z odpowiednią dietą, oraz aktywnością fizyczną. Przyjmowanie l-karnityny i nie wprowadzenie żadnych zmian do diety i stylu życia nie przyniesie praktycznie żadnych efektów.
www.kuzniazdrowia.pl – apteka internetowa
Natka79

Post autor: Natka79 »

Oczywiście, że l-karnityna działa!
Tylko trzeba wiedzieć jak jej używać :)

Polecam zajrzeć na ta stronkę:
SPAM

Przeczytacie tam jak używać dobrze l-karnityny by spalać tłuszcz, chudnąć :)
Żeby nie być gołosłownym na stronie znajdują się zdjęcia dziewczyn i ich efektów odchudzania z l-karnityną :)
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2015 9:42 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Adelia

Post autor: Adelia »

Jak długo trzeba brać żeby zobaczyć rezultaty?
HACCP dla przedszkola
jedna_taka

Post autor: jedna_taka »

Ja wzięłam i jedyne co, to po tym chciało mi się bardziej sikać. Jest to chyba efekt niezamierzony, ale waga pokazała 1kg mniej ;)
Zaczęłam próbować, żeby sprawdzić czy faktycznie poprawia wydolność organizmu (koleżanka mi poleciła), ale na razie nie widzę jakiegoś super efektu.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Adelia pisze:Jak długo trzeba brać żeby zobaczyć rezultaty?
Istotne jest branie minimum pol h przed cwiczeniami
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zefiryna

Post autor: Zefiryna »

Stosowałam kiedyś l-karnityne razem z dietą i ćwiczeniami i efekty były całkiem przyzwoite.
toner oki mb260
Karolinka89

Post autor: Karolinka89 »

Jasne każdy suplement pomaga jak się ćwiczy;) i trochę mniej je;) ale właśnie trzeba tego chcieć bo bez tego to nawet suplementacja nie pomoże, wiem o tym z własnego doświadczenia jak nie chciałam trzymać diety to nie trzymałam nie brałam suplementacji bo po co przecież i tak nie schudnę tak sobie wmawiałam ale w końcu wydoroślałam i wzięłam się jeszcze raz powoli a z głową suplementacja,regularne posiłki i dużo aktywności fizycznej efekty przyzwoite już po tygodniu!
Miłośniczka zdrowego odżywiania się i aktywności fizycznej bloguje: http://szczupla-kobieta.pl
ODPOWIEDZ