Kupujecie na aukcjach?
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
Re: Kupujecie na aukcjach?
moja siostra kupuje na polskich aukcjach bo ona mieszka w Niemczech i opłaca jej się tutaj licytować, ale kurde zawsze mnie obarcza, ja muszę znaleźć jaki jest tani kurier do niemiec i wysłać jej to do Niemiec
Ostatnio zmieniony czw wrz 11, 2014 8:42 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ja kupuję, ostatnio nawet udało mi się kupić dwie cudowne bransoletki swarovski za 40 zł! już je dostałam i jestem w nich zakochana po prostu!
Ostatnio zmieniony wt wrz 16, 2014 2:19 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
- malinka 61
- Kobietka Expert
Kiedyś dużo kupowałam , różnie to bywało ,kilka krotnie był zły wybór wtedy zwracałam , teraz dużo kupuję na allegro środków czystości , bakalii , czy kosmetyków , również sprzęt AGD
Właśnie teraz czekam na paczkę z chemią czyli tabletek do zmywarki , płynów do płukania , 
Przy podejmowaniu decyzji, nie zważaj na innych, kieruj się głosem serca i własnym instynktem...

-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Zależy co,bo np odzież czasem mi się zdarzy,ale jeżeli chodzi o sprzęt agd czy rtv to zamawiam w sklepach internetowych gdzie wybór także jest szeroki i ceny zdecydowanie niższe.
www.WszystkozAmeryki.com
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
generalnie Poczta Polska teraz wprowadza jakiś preferencyjny system tanich zwrotów do 30 kg, ale nie wiem ile będzie kosztować.

Kupuję na aukcjach sporo ciuchów dla siebie.
Wyszukuję konkretne firmy bo wiem jaki rozmiar na mnie pasuje.
Dzięki temu za grosze ubieram się sieciowe ciuchy
Wyszukuję konkretne firmy bo wiem jaki rozmiar na mnie pasuje.
Dzięki temu za grosze ubieram się sieciowe ciuchy
Kiedyś miałam okres, że kupowałam bardzo dużo. Ale teraz wolę przymierzyć i zobaczyć ciuch na żywo. Bo kilka razy się zawiodłam na zdjęciach z neta 
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Ja podobnie,ale było to zaraz po tym jak założyłam konto na portalach aukcyjnych. Teraz szał minął i staram się wyszukiwać ciekawych ofert w sklepach internetowych.
Nie przepadam za aukcjami, częściej korzystam z opcji "kup teraz", albo po prostu znajduję sklep internetowy. Coraz rzadziej w sumie zdarza mi się robić zakupy na allegro, bo ceny są coraz mniej konkurencyjne.
Tableo.eu - tablice magnetyczne
Kupuję i to dosyć często. Jak na razie się nie zawiodłam 
Zdarza się, chociaż wolę od razu kupić, a nie tak bez pewności.
Kwiaty - Rogatka.pl
Zwroty są teraz dosyć proste i expresowe więc nie ma się czym zbytnio przejmować.
Kwiaciarnia Rogatka
- kochamzakupy
- Miła Kobietka
Mi trochę brakuje cierpliwości do aukcji, do licytowania i też wolę przycisk "kup teraz" 
Ciężko jest znaleźć słowa, kiedy człowiek ma naprawdę coś do powiedzenia.
Erich Maria Remarque – Trzej towarzysze

Erich Maria Remarque – Trzej towarzysze