Kupujecie na aukcjach?
-
ela1980
Kupujecie na aukcjach?
Mam takie pytanko czy kupujecie na aukcjach? Wiadomo allegro ale czy kupujecie ciuchy? Czy przyszło już wam kiedyś coś małego za małego? Obawiam się właśnie że jak coś zamówię i będzie za małe/duże...
-
kacha90
Re: Kupujecie na aukcjach?
Ja kupiłam tylko raz na allegro spodnie. Wszytko było ok. Żadnych problemów czy to z dotarciem paczki czy z rozmiarem. Na większości aukcjach przecież są podane rozmiary poszczególnych części danego stroju.
-
Marble.287
Ja kiedys kupilam kurtke na narty i z rozmiarem trafilam... ale podejrzewam ze z bardziej dopasowanymi do ciala ciuchami moga byc czasem problemy, bo wiadomo jak to z rozmiarami niestety bywa 
-
Dora266
Kocham zakupy na aukcjach, ciągle coś kupuję ( zawsze jest taniej niż w sklepie i można trafić coś oryginalnego - jedynego w swoim rodzaju)
-
justyna1981
Nie kupuję, zawsze wole sobie kupić coś co jeszcze nigdy nie było czyjeś.
-
kostek1988
Nie kupuję, zawsze wole sobie kupić coś co jeszcze nigdy nie było czyjeś.
Ale jak kupisz od sklepu to przecież masz nową rzecz ;P
Ale jak kupisz od sklepu to przecież masz nową rzecz ;P
-
dzo
Kupuje i owszem
powiedziałabym nawet że nałogowo
Mnóstwo razy udało mi się znaleźć coś taniego i świetnego co w zwykłym sklepie kosztowałoby 2 razy tyle.
Buty to moja słabość

Mnóstwo razy udało mi się znaleźć coś taniego i świetnego co w zwykłym sklepie kosztowałoby 2 razy tyle.
Buty to moja słabość
-
Cara
Zdecydowanie bardziej wole kupować w sklepach internetowych. Wydaje mi się to pewniejsze. Z allegro różne rzeczy można otrzymać...:/
-
dzo
ja kupiłam już mnóstwo rzeczy na allegro i nie zdarzyło mi się nic dziwnego jeszczeCara pisze:Zdecydowanie bardziej wole kupować w sklepach internetowych. Wydaje mi się to pewniejsze. Z allegro różne rzeczy można otrzymać...:/
-
Cara
No jasne, że należy najpierw popatrzec na komentarze:) W sumie moje podejście jest trochę związane z tym, że kilka miesięy temu kupiłam jedną rzecz na allegro (koszulkę). Wszystko było ok, oprocz... rozmiaru. Miała by S, była M. P jakimś czasie udało mi się odzyskać pieniądze, ale troche to mnie kosztował... i czasu i nerwów...
-
dzo
no rozumiem
człowiek jak raz się sparzy to potem trzyma się z daleka od ognia 
-
anulka1
Ja kupuje ciuszki i kosmetyki. Jest taniej niż w sklepach.
-
zuza07
ja nie ukrywam, że jestem zielona w tej formie zakupów, chciałabym kupić coś sobie na
. Taki miniprezent.. Myślałam o tym stroju na basen: http://allegro.pl/stroj-kapielowy-stant ... 37209.html , co myślicie???Dzień kobiet
-
dzo
nie podoba mi sięzuza07 pisze:ja nie ukrywam, że jestem zielona w tej formie zakupów, chciałabym kupić coś sobie na. Taki miniprezent.. Myślałam o tym stroju na basen: http://allegro.pl/stroj-kapielowy-stant ... 37209.html , co myślicie???Dzień kobiet
-
zuza07
już go mam
nie jest taki zły, jak pisałaś
. świetnie się na mnie komponuje. i materiał jest fajny. 
-
Anastazja-A
Mi też zdarzało się kupić coś na aukcjach (w tym na allegro) ale nie miałam jakiś specjalnych przygód z tego tytułu
Dowiedziałam się natomiast, że na facebooku też będzie można prowadzić takie aukcje - na razie testowana jest ta platforma w wersji beta - można się było zgłaszać jako taki tester ale nie wiem czy wciąż można. W każdym razie - może być ciekawie 
-
aura
Ja bardzo często robię zakupy przez Internet. Ostatnio znalazłam bardzo fajny sposób na zdobywanie nowych rzeczy przez neta, mianowicie portal trampolino.pl gdzie są proste konkursy i dużo ciekawych rzeczy do wygrania. Jest to fajna i przy okazji opłacalna zabawa.
-
Lady_Sisi
Ale tutaj raczej o aukcjach jest mowa
CO do tej platformy na fejsbuku to też juz czytała, widziałam profil ale za późno przeczytałam o tym, żeby zgłaszać się na testera :/ A w sumie spróbowałabym 
Ja widziałam ciekawe oferty np. tutaj: spam- jest to sklep dla tych którzy muszą kupić fotel itp.
Ostatnio zmieniony wt sie 27, 2013 5:30 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Spam
Powód: Spam
Ja korzystam głównie z allegro.
-
mała_mi_69
ja mam opory jeśli chodzi o zakupy w internecie, ale zdarzyło mi się kilka razy kupić ciuchy czy buty na allegro i na razie wszystko udało się trafić i obeszło się bez kłopotów 
Ja na allegro nie kupiłam jeszcze nigdy ubrań, ani butów. Za to zdarza mi się kupować ubrania w różnych sklepach internetowych. Ale zawsze sprawdzam, czy jest możliwe odesłanie towaru, jeśli będzie niedobry.
Triphala - stopniowy, ale długotrwały efekt:)
-
dolce_doll
- Jestem tu nowa :)
zdarza mi sie czasami kupowac markowe torebki na brytyjskim ebayu.
sa co prawda zazwyczaj uzywane, ale moge za w miare przstepna cene znalezdz rzeczy, na ktore inaczej nie moglabym sobie pozwolic. Na allegro raczej nie kupuje, nie moge tam znalezdz nic dla siebie
sa co prawda zazwyczaj uzywane, ale moge za w miare przstepna cene znalezdz rzeczy, na ktore inaczej nie moglabym sobie pozwolic. Na allegro raczej nie kupuje, nie moge tam znalezdz nic dla siebie
też kupuję i polecam. tyle, że nie lubię licytować, bo zdarzało mi się tracić rozsądek
zdecydowanie wolę opcję "kup teraz", jest mniej emocji. i nigdy nie zdarzyła mi się żadna przykra przygoda, choć wymieniałam i zwracałam (sporadycznie) zamawiane towary.