prezent dla teścia
- pani_jeziora
- Miła Kobietka
prezent dla teścia
Dziewczyny teść ma niedługo okrągłe urodziny, facet oczywiście czasu nie ma żeby coś szukać i zostało to dla mnie do zalatwienia, bo urodziny tuż tuż. Podpytałam teściowej i coś wspominała o maszynce do włosów, co myślicie? On nigdy do fryzjera nigdy nie chodzi, zawsze się strzyże w domu, coś bym mogła fajnego w sumie kupić... coś polecacie?
Re: prezent dla teścia
Dobry pomysł, maszynka się zawsze przydaje, mój facet ma babyliss japońska stal, zadowolony, to model na akumulator. Teraz nie musiał się martwić ze fryzjer zamknięty bo sam sobie przycina włosy.
ja nigdy drogich prezentów nie robiłam bo teścia jeszcze nie mam ale jak chcesz coś bardziej od serca dorzucić to możesz dołączyć coś co lubi do głównego prezentu, ja kiedys na urodziny ojca chłopaka kupiłam ogromny słoik i wypełniłam jego ulubionymi cukierkami na wagę, do tego kokarda i bardzo się ucieszył
mój miał niedawno swoje święto, z rodzinką wpadliśmy na pomysł zyczeń od kogoś znanego
znalazłam aplikację Hype Me i tam zamówiłam życzenia od Macieja Orłosia, powiem wam że mega to wyszło, cała rodzinka słuchała ze wzruszeniem, teśc też bardzo ucieszony fajna pamiątka
może któryś z podarków oferowanych na GoldenGift. taka atrakcja może dostarczyć niezapomnianych wrażeń. Oferta dla niego: https://goldengift.pl/11-dla-niego Mam nadzieje, że przyda się taka podpowiedź. Ceny mają prrzystępne, a moc wrażeń zapewniona.
Dobrym prezentem dla teścia jest zestaw narzędzi. Na pewno przyda się każdemu mężczyźnie. Ja ostatnio kupiłam teściowi wkrętarkę i jest zadowolony.
czyściwo
elektronarzędzia to faktycznie świetna sprawa, tylko trzeba zrobić dokładne rozeznanie czego by do warsztatu potrzebował. Na narzedzia.pl jest promocja na ryobi one+, kupując sprzet można dostać akumulator i ładowarkę gratis, sama szukam czegoś dla męża
Ja kupiłam bezprzewodową lampę led, to takie praktyczne urządzenie, światła nigdy za mało, zwłaszcza dla starszej osoby, która pewnie ma już nie najlepszy wzrok.
quizydlawiedzy.pl
Zastanów się na spokojnie co lubi, jakie jest jego hobby? Ja bym nie poszła z prezentem w stronę praktyczną tylko skoro to okrągłe urodziny można warto mu podarować coś czego się zupełnie nie spodziewa? Ważne też w jakim jest wieku bo jak już jest dziadkiem to można mu zrobić fajny album pełen wspomnień "Opowiedz mi Dziadku. Książka do przechowywania wspomnień". A jak nie to może flakon perfum?
Elektronarzędzia to zawsze dobry pomysł na prezent dla mężczyzny. Warto wybrać się do Budrentu w Olsztynie i zapoznać się z ich ofertą. Sprzęty najlepszych firm w konkurencyjnych cenach.
-
orientalna_ola
- Miła Kobietka
Ja to teściowy zawsze głównie Whisky, ale jeżeli masz pewność, że maszynka by się u niego sprawdziła to uważam to za fajny pomysł. Lubię sama praktyczne prezenty. W dobrych sklepach AGD lub fryzjerskich by trzeba popytać o jakiś sprawdzony sprzęt.
Ja kupiłam teściowi oczyszczacz powietrza Pure A9, ponieważ mieszka on w dużym mieście i narzekał na jakość powietrza. Z prezentu jest zadowolony i bardzo go wychwala.
Albo taki budżetowy Xiaomi, jeżeli nie chcesz wydawać dużo więcejNina111 pisze:Ja kupiłam teściowi oczyszczacz powietrza Pure A9, ponieważ mieszka on w dużym mieście i narzekał na jakość powietrza. Z prezentu jest zadowolony i bardzo go wychwala.
https://loveair.pl/oczyszczacz/xiaomi-m ... urifier-2c
Może przyda mu się w domu odkurzacz? Ja ostatnio robiłam prezent mamie i kupiłam Well Q6. Pionowy, lekki odkurzacz, który uważam że jest idealny dla starszej osoby. Nie trzeba się schylać ani walczyć z kablem 
Jak lubi podróże i kontakt z naturą to proponuję zestaw męskich kosmetyków naturalnych o wdzięcznej nazwie "Wymagający Traper": https://ekoahimsa.pl/kosmetyki-meskie/7 ... r-men.html.
mojemu teściowi kupiłam maszynkę do włosów Babyliss X-Metal, wiem, że jest zadowolony, maszynka działa wzorowo, można szybko podciąć włosy, jest sporo długości do wyboru, samo urządzenie wygląda stylowo i nowocześnie
Mój uwielbia wędkarskie wypady, więc wykupiłam mu wypad na rybki na łowisko z domkiem. Pojedzie razem ze swoją żoną, więc spędzą też czas sam na sam.
Jak teść jest majsterkowiczem, to na pewno narzędzia będą dobrym prezentem. Zajrzyj do sklepu online Is Tools - https://istools.pl/, tam na pewno znajdziesz coś co teściowi się przyda. Mają duży wybór narzędzi i elektronarzędzi, od tych z najwyższej póki, po budżetowe rozwiązania - a więc możesz wybrać coś co cenowo będzie ci odpowiadało.
widziałam, że w tej serii jest też trymer, chyba kupię bratu na urodziny, rozgląda się za nowym trymerem a wydaje mi się, że sprzęt od Babyliss będzie mu dług służył i że będzie z niego zadowolonyliczzi pisze:mojemu teściowi kupiłam maszynkę do włosów Babyliss X-Metal, wiem, że jest zadowolony, maszynka działa wzorowo, można szybko podciąć włosy, jest sporo długości do wyboru, samo urządzenie wygląda stylowo i nowocześnie
teściowi pod choinke kupiliśmy słuchawki Radon 610 z Genesisa bo często ogląda filmy na kompie i teściowej to przeszkadza to będzie spokój.
Gorąco polecam zestawy prezentowe od Compliment. Zestawy od nich są warte o wiele więcej niż to, co za nie zapłaciłem. Moi bliscy są zawsze zadowoleni i myślą, że to ja robię prezenty i je pakuję

-
Kosiontko93
- Jestem tu nowa :)
Teść pewnie najchętniej by dostał święty spokój 
Myślę, że spodoba się mu fantasy "Regnum" Mogielnickiego Andrzeja, autor jest prawnikiem i z ducha poetą i satyrykiem, ta książka zrobiła na mnie ogromne wrażenie. Jeśli chodzi o jej opis, to możecie go przeczytać na stronie https://wydawnictwopoligraf.pl//1647/mo ... egnum.html
Może kubek z nadrukiem albo jakaś koszulka. Jeśli myślisz nad czymś praktycznym, to w sklepie https://koszulkowy.pl/ na pewno coś znajdziesz. Według mnie nie ma lepszej strony z upominkami od tej.
-
magdarobson
- Jestem tu nowa :)
Zależy czego jest pasjonatem. Mój tesciu uwielbia spedzac czas na komputerze dlatego zeby lepiej korzystalo mu sie z komputera kupilam mu w prezencie myszkę GENESIS Krypton 555. Jest w dobrej cenie w stosunku do jakosci i ma lekka konstrukcje a przyciski bardzo żywotne.