Podarunek dla przyszłej mamusi:)
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Podarunek dla przyszłej mamusi:)
Dziewczyny proszę Was o poradę. Moja koleżanka za dwa miesiące rodzi. Już z mężem wiedzą, że będzie to chłopczyk. Jeszcze przed porodem chcę ją odwiedzić bo potem kiedy już pojawi się maluszek może nie mieć czasu a ja też nie chcę zawracać jej głowy. I z tym wiążę się moja prośba-pytanie. Co jej kupić? Chciałabym coś jej przywieżć ale nie wiem czy można kupić już jakiś ciuszek dla dzieciątka bo podobno panuje przekonanie, że przed narodzinami nic się takiego nie daje, żadnych ubranek. Czy to prawda?
Amantium irae amoris integratio.
Re: Podarunek dla przyszłej mamusi:)
Nie wiem czy to prawda, ale z doświadczenia wiem, że mamusie dużo, dużo wcześniej są zaopatrzone w tony ciuszków, których potem nie sposób wszystkich dziecku ubrać. Ja obstawiam zabawkę. O tym przeważnie rodzice nie pamiętają, a fajnie zawiesić coś maleństwu nad łóżeczkiem co przyciągnie jego uwagę. Ja dostałam dla mojej córci laleczkę z firmy Lamaze. Bardzo kolorowa, z różnych materiałów, z bezpiecznym lusterkiem i doczepionymi gryzakami. Mała była zachwycona. Oczywiście jak już coś widziała i umiała złapać... 
tak zabawka to dobry typ. poza tym dla mamy mogłabyś kupić taki np t-shirt z nadrukiem, jakie można dostać na megakoszulki. Jakiś śmieszny tekst, który ją rozweseli w chwili smutku.
a może jakiś fajny smoczek, buteleczki itp.? takie coś na pewno jej sie przyda, a nie są to ciuszki 
Temat w sam raz dla mnie. Moja przyjaciółka również już wkrótce będzie rodzić. Dziewczyny, co tak mało tych propozycji?:)
-
Basia1994
-
modnisia711
- Jestem tu nowa :)
może jakiś ciuszek ? śmieszne skarpetki ? tego nigdy nie za dużo 
zawsze się przyda
zawsze się przyda
Ostatnio zmieniony wt lis 19, 2013 5:17 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nieprawidłowy adres url do wklejania zdjęć.
Powód: Nieprawidłowy adres url do wklejania zdjęć.
A ja bym kupiła jakiś super gadżet
Teraz są skip hop modne
)
-
milenka-buziaczek
- Miła Kobietka
Ciuszków to przyszła mama zapewne ma mnóstwo. Może warto poprosić o listę rzeczy, które potrzebuje?
Odświeżam wątek, bo moja przyjaciółka zostanie mamą za jakiś miesiąc 
Właśnie tak się zastanawiam, bo Skip Hop ma świetne rzeczy. Myślicie, że dla przyszłej mamy i jej dziecka może być taka mata edukacyjna?ceglofka2 pisze:A ja bym kupiła jakiś super gadżetTeraz są skip hop modne
)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mata super! Ja bym jeszcze dodała nianię elektroniczną: SPAM
Ostatnio zmieniony pt sie 15, 2014 4:06 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
- Kornelka00
- Fajna Kobietka
śliczna ta mata edukacyjna;)
ja straaasznie lubię kupować ubranka - małe skarpeteczki, śpioszki... <3 wiem, że przyszłe mamy mają tego pełno - ale to taakie słodkiie!
ja straaasznie lubię kupować ubranka - małe skarpeteczki, śpioszki... <3 wiem, że przyszłe mamy mają tego pełno - ale to taakie słodkiie!

Ja bym poleciła pozytywkę. Mało kto wpada na ten pomysł. Taką pluszową, do powieszenia koło łóżeczka, którą się ciągnie i ona gra melodyjkę.
Ja dostawałam pieluchy i powiem Wam że to był fajny prezent w sumie 
Na pewno nie kupujcie skórzanych spodni i tequilli ;pp (Z "Friends")
buahahapiri_piri pisze:Na pewno nie kupujcie skórzanych spodni i tequilli ;pp (Z "Friends")
Pieluchy fajnym prezentem
To na pewno się przyda.
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
Wszystko co związane z wyprawką dla niemowlaka się przyda przyszłej mamusi,tutaj nie trzeba wymyślać niczego specjalnego,pieluchy,ubranka czy inne akcesoria będą jak najbardziej wskazane:)
www.WszystkozAmeryki.com