Który byście wybrały? :)

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ

Który projekt naszyjnika(ów) podoba Ci się najbardziej? (można dać kilka odpowiedzi)

nr 1
0
Brak głosów
nr 2
0
Brak głosów
nr 3
0
Brak głosów
nr 4
0
Brak głosów
nr 5
0
Brak głosów
nr 6
1
100%
nr 7
0
Brak głosów
nr 8
0
Brak głosów

Liczba głosów: 1

Awatar użytkownika
AlaZkotem
Jestem tu nowa :)

Który byście wybrały? :)

Post autor: AlaZkotem »

Hej dziewczyny!
Mam do Was pytanie, ale od początku…
Planuję spróbować swoich sił z projektowaniem i wyrobem ręcznym biżuterii. Wiem że tego jest mnóstwo i ciężko się wybić, itd., ale nie o tym tu.
Zaprojektowałam kilka naszyjników, dedykowanych do sukienki w paski Bershki, ale także pasujących do innych kreacji w biało czarne pasy. z tych zaprezentowanych chciałabym wybrać dwa modele, te które się Wam spodobają najbardziej. Zatem robię sondę by nie namęczyć się z czymś, czego kompletnie nikt nie kupi. Po serii naszyjników, planuje do tej sukienki zaprojektować kolczyki, ale to temat na osobną sondę, jak i biżuteria dedykowana pod inne kreacje.
Zatem liczę na Wasze głosy, który naszyjnik jest ten NAJ.

Obrazek

Naszyjniki są pod tę sukienkę:
Obrazek
Awatar użytkownika
AlaZkotem

Re: Który byście wybrały? :)

Post autor: AlaZkotem »

Ankietę uważam za zakończoną, gdzie indziej mi dziewczyny pomogły, tu coś jesteście zbyt nieśmiałe, moderatorzy biją albo co. :P. ;)
456
Kobietka Expert

Post autor: 456 »

Rzadko zaglądam na dział mody. Nie widzę wszystkich zdjęć, więc z tych które się wyświetlają (w każdym razie u mnie) to wybrałabym raczej nr 6.

"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
Awatar użytkownika
bikini
Fajna Kobietka

Post autor: bikini »

Sukienka sama w sobie jest już dosyć krzykliwa, więc postawiłabym prawdopodobnie na opcję nr 1. Jest najdelikatniejsza i myślę, że pasuje tu najlepiej.
izabelaw29

Post autor: izabelaw29 »

Hej,mi się podoba numer 2 :woman:
pendientes artesanales
ODPOWIEDZ