co wy na tożeby się powymieniać ciuszkami? :)

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
xximcrazyxx

co wy na tożeby się powymieniać ciuszkami? :)

Post autor: xximcrazyxx »

mam w swojej szafie kilka ciuszków w których już nie chodze (np bo są na mnie za małe) czy któraś z was jest zainteresowana wymiana?;)
no.nie.wiem

Re: co wy na tożeby się powymieniać ciuszkami? :)

Post autor: no.nie.wiem »

yyyyyyy, raczej nie. Ale dziękuję.
:?:
dzo

Post autor: dzo »

ta jasne :)

zaufanie mamy do siebie wzajemnie 100% żeby się ciuchami wymieniać :diabel :diabel :diabel
no.nie.wiem

Post autor: no.nie.wiem »

poza tym dlaczego mam nosić ciuchy po kimś, bo ten ktoś ich już nie chce :? co ja będę ochłapy zbierać?

Chyba, że masz jakies nówki w szafie. Z metką najlepiej, to biorę.
Zawsze marzyłam o własnym biznesie :D
tusia25

Post autor: tusia25 »

też mam kilka ciuszków w których już nie chodzę, ale zazwyczaj oddaję je znajomej rodzinie, która prowadzi rodzinny dom dziecka (zawsze to lepsze niż wyrzucanie!) co do wymiany, to nie wiem czy to najodpowiedniejszy pomysł...
dzo

ja też nigdy nie wyrzucam do kosza tylko pakuję w siatki i wrzucam do kontenera PCK takie co stoją na co drugim osiedlu u nas ;)

a ciuchami można się powymieniać na szafie ;)
Melisa

Post autor: Melisa »

no.nie.wiem jaka reakcja :happy
Nie wiem skąd, wymienianie się ciuchami jest coraz popularniejsze w internecie
dzo

ja tam nie widzę nic złego w wymianie ;)

skoro masz coś w szafie co kupiłaś a założyłaś tylko raz i wiesz, że już więcej nie założysz to czemu nie wymienić się z kimś na jakiś fajny ciuch za to ?
tusia25

no nie wiem jakieś to trochę dziwne... i jak niby wygląda wymiana przez internet?? bez przymierzania?? ciężko mi to sobie wyobrazić:):)
dzo

no ale jak masz podane dokładne wymiary to nie musisz przymierzać żeby wiedzieć czy coś będzie pasować czy nie ;)
tusia25

ok wymiary, ale nie zawsze to co ładnie/fajnie wyglada na zdjęciu nie zawsze pasuje konkretnej osobie... w sumie nigdy tego nie robiłam i naprawde ciężko mi to sobie uzmysłowić:)
ODPOWIEDZ