BUTY i buciki -wasze opinie
-
renata.w
BUTY i buciki -wasze opinie
Widzę, że nie ma takiego wątku, pochwalcie się jakie macie w planach sobie kupić buciki na wiosnę, może już kupiłyście. Ja mam w planach takie z deichmanna a sportowe reeboka easy tone.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
pisarka
Re: buty na wiosnę
Ja niestety nie moge sobie pozwolic na zadne wiosenne zakupy, ale pochwalic cie musze za te buciki na obcasie. Sa sliczne i wygodne bo mam podobne w domu
dobry wybor, zaokraglony nosek ladnie zmniejsza optycznie stope i to mi sie podoba 
-
panidomu86
Kupiłam sobie ostatnio takie czółenka:
no i jestem z nich bardzo zadowolona. Nienaganne wykonanie i solidność, no i śliczna jak dla mnie kolorystyka
Przemówiła też cena.
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
no i jestem z nich bardzo zadowolona. Nienaganne wykonanie i solidność, no i śliczna jak dla mnie kolorystyka
proszę nie spamować
-
renata.w
panidomu86 no muszę przyznać, że są ciekawe:) ja sobie jak na razie kupiłam te Easy Tone, potrzebowałam sportowych na treningi i do biegania, jak się je założy to tak śmiesznie na początku, bo to te co mają tą specjalną podeszwę do modelowania pośladków i ud:) to teraz tylko czekać na efekty:)!
-
Otylia_W
Ja w sobotę będę pewnie biegała po sklepach, bo totalnie nie mam ładnych i eleganckich bucików a na święta wypada jednak mieć coś takiego.
-
renata.w
ah ten gust kobiety szybko się zmiena, bo teraz spodobały mi się takie: te pierwsze są mega sexi, a kolorek tych drugich reeboków jest po prostu powalający, model też ciekawy, ja chyba mogłabym mieś wszystkie buty świata

-
pstro
Na lato - świetnepanidomu86 pisze:Kupiłam sobie ostatnio takie czółenka:
http://but-ik.com/product_info.php?products_id=415
no i jestem z nich bardzo zadowolona. Nienaganne wykonanie i solidność, no i śliczna jak dla mnie kolorystykaPrzemówiła też cena.
-
sexowna
Re: piękne buty!!!
... tu są przepiękne buty zobaczcie ;**
proszę nie spamować
proszę nie spamować
-
Yagoda
A ja piekne buty tej jesieni kupilam w Maximusie w Nadarzynie, co bylo dla mnie kompletnym zaskoczeniem, bo pojechałam tam by pomoc wybrac mamie kurtke na jesien-zimę.
Piekne ze skórki cielistej z brązowym szwem, na koturnie - skórka. Cena 150 zł!
Piekne ze skórki cielistej z brązowym szwem, na koturnie - skórka. Cena 150 zł!
-
Bielizna-Anna
No na prawde fajne buciki. Ja jeszcze nie zakupiłam nic na jesien/zime:) równiez muszę się wybrac na jakies zakupy:)
-
m.orkan
Ja wogóle nie mam koncepcji w tym sezonie na buciki jesień/ zima. Zero pomysłów.. nawet nie mam zbytnio czasu wyjść pochodzić po sklepach.. Może wy dziewczyny coś doradzicie.. ?
-
fidoma
Ja potrzebuję botki i kozaki! Kozaki klasyczne, czarne na niewielkim obcasie, botki mogą już być bardziej "unikatowe" 
-
moniulka08
Super botki sa na galeriamody.aletarg.pl za 77zł!!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
gohusia
ni kurna,... wszędzie tą reklamę widzę..
myślałam że można tu normalnie pogadać.
myślałam że można tu normalnie pogadać.
-
Bielizna-Anna
No ale szpilki na jesień/zime nie zawsze się sprawdzają:) A wolicie kozaki na płaskim czy normalnym obcasie?
-
Hania26
Noszę kozaki na płaskim obcasie-stawiam na wygodę. Ostatnio zakupiłam sobie wysokie kozaki. Dzięki temu będę mogła nosić spódniczki zimą ( oczywiście do rajstop grubości 60DEN:))
-
aura
ja ogólnie preferuję płaski obcas i bardziej sportowy styl, także wszelakie szpilki odpadają, a piękne buty oznaczają dla mnie obuwie tego typu: http://newbalance.pl/katalog-produktow/ ... 0hawf.html klasyczne, bardzo wygodne, dużo zniosą i do tego fajnie wyglądają, butom na obcasie mówię stanowcze nie 
-
ninka_niebieska
Dla szpilki do podstawa.. ! Owszem, na codzień zdecydowanie wolę płaskie obuwie, nawet sportowe, ale tylko dlatego, że żyje w ciągłym pośpiechu.. praca, trening, zakupy.. i ciągle coś
Nie wygodnie biegałoby się w szpileczkach. Ale jeśli tylko mam okazję zakładam buty na obcasie bo lubię ! Nie wspominając już o jakimś przyjęciu, weselu, czy wyjściu z przyjaciółmi.. wtedy przeważnie szpilki obowiązkowo..
Myślę, że zarówno noga jak i kobieta wyglądają świetnie w butach na wysokim obcasie, ale nie przecze że w płaskich czy niskich nie można wyglądać elegancko, zmysłowo.. jednym słowem super