kto mi podpowie jakie gesty okazują kobiety gdy...
-
margeritta
- Jestem tu nowa :)
kto mi podpowie jakie gesty okazują kobiety gdy...
Witam, piszę z nicku koleżanki bo się tu zalogowała, ale sprawa dotyczy mnie. Jestem wolnym facetem i spodobała mi się pani prowadząca siłownię. Wydaje mi się, że ona wysyła w moim kierunku pewne sygnały, tzw. gesty, które odbieram jako to, że jej się podobam. Dlatego też mnie zaintrygowała, też mi się podoba, jednak nie wiem, że co do tych jej gestów to może się mylę. Może wcale nie jest mną zainteresowana. Napiszcie proszę, jak mogę ją odszyfrować. Jakie gesty o tym mogą świadczyć, że "wpadłem jej w oko". Podajcie przykłady a ja później skonfrontuję to z moimi dotychczasowymi obserwacjami.
Re: kto mi podpowie jakie gesty okazują kobiety gdy...
Na pewno częstsze spojrzenia,uśmiechy...Tyle sposobów ile kobiet więc lepiej po prostu napisz jak ona się zachowuje 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
myszencja
Rzucanie spojrzeń, uśmiechów, zagadywanie. A może ta pani po prostu dba o klientów 
-
margeritta
Pewnie macie rację. Uśmiechy, spojrzenia, "peszenie się" z jej strony gdy ja na nią patrzę, prowadzenie rozmowy z innymi chłopakami rzucając jednak na mnie spojrzenia jak gdzieś stoję dalej...tak, to na pewno nic nadzwyczajnego po prostu jest miła dla wszystkich. Niepotrzebnie się napaliłem, sorki 
A może po prostu do niej podejdź,zagadaj.Może to się jakoś rozwinie 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
margeritta
rozmawialiśmy już i nawet miło, z tym,że ja nie wiem czy właśnie te "miło" nie wiąże się z jej podejściem do mnie jak dobrego pracownika branży usług, który chce być po prostu miły dla klienta, gdyż oficjalnie nie powiedziała mi, że jej się podobam ale to chyba oczywiste, że mało kto tak mówi prosto z mostu co myśli, jak to rozszyfrować... nie chcę z kolei się wygłupić, jak wyjadę ze swoją sympatią i , że wyczuwam coś między namimycha25 pisze:A może po prostu do niej podejdź,zagadaj.Może to się jakoś rozwinie
-
myszencja
Spróbuj kiedyś coś zagaić o tym, że nie masz dziewczyny, albo czy ona ma chłopaka. Np. wspomnij, że idziesz kupić prezent mamie na urodziny, myślisz nad jakimś kosmetykiem, ale brakuje Ci kobiecego spojrzenia i czy mogłaby Ci coś doradzić. Jeśli jej się podobasz to tę kwestię o braku kobiety od razu wyłowi 
A moim zdaniem po prostu zaproś ją na kawę
To czy przyjmie zaproszenie, czy nie, rozwieje Twoje wątpliwości
Nie ma co się wstydzić, kobiety lubią zdecydowanych mężczyzn 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
Chyba zapomniałeś dodać że jest mężatką......
- stokrotka1011
- Miła Kobietka