Ksiegowosc

Życiowy dział, nasze sprawy i problemy dnia codziennego.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Ksiegowosc

Post autor: dominika10 »

Cześć, sami prowadzicie księgowość w swojej firmie, czy macie kogoś do pomocy? Ja ostatnio zdecydowałam się na skorzystanie z obsługi księgowej firmy Ofi-Detal i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru, bo nareszcie mam więcej czasu na inne rzeczy, a oni wykonują swoją pracę tak rzetelnie, że nie muszę się o nic martwić. A Wy jak sobie radzicie?
jaskter
Jestem tu nowa :)

Re: Ksiegowosc

Post autor: jaskter »

Moim zdaniem prowadzniem księgowości, czyli rozliczaniem podatków, KPiR itd. powinien zająć się profesjonalista. Natomist do wystawiania faktur użyj programu takiego jak aFaktury - dzięki temu wystaiwanie dokumentów będzie szybsze i nie będziesz na to tracić czasu.
Awatar użytkownika
ashton.abernathy

Post autor: ashton.abernathy »

Aby wprowadzić w swojej firmie system elektronicznego obiegu dokumentów nie wystarczy zakup odpowiedniego programu. Trzeba przede wszystkim dokładnie przeanalizować strukturę firmy, aktualny obieg dokumentów oraz jakie dokumenty w ogóle są przekazywane wewnątrz firmy.
elektroniczny obieg dokumentów
granika

Post autor: granika »

Szukając pomocy odnoście spraw związanych z księgowości to trzeba się zdecydowanie zgłosić do firmy Aforti AC. Znają się na swojej robocie jak mało kto i przede wszystkim oferują ciekawe warunki które są na rynku mocno atrakcyjne.
ODPOWIEDZ