Ksiegowosc
-
dominika10
- Extra Kobietka
Ksiegowosc
Cześć, sami prowadzicie księgowość w swojej firmie, czy macie kogoś do pomocy? Ja ostatnio zdecydowałam się na skorzystanie z obsługi księgowej firmy Ofi-Detal i jestem bardzo zadowolona z tego wyboru, bo nareszcie mam więcej czasu na inne rzeczy, a oni wykonują swoją pracę tak rzetelnie, że nie muszę się o nic martwić. A Wy jak sobie radzicie?
Re: Ksiegowosc
Moim zdaniem prowadzniem księgowości, czyli rozliczaniem podatków, KPiR itd. powinien zająć się profesjonalista. Natomist do wystawiania faktur użyj programu takiego jak aFaktury - dzięki temu wystaiwanie dokumentów będzie szybsze i nie będziesz na to tracić czasu.
- ashton.abernathy
- Jestem tu nowa :)
Aby wprowadzić w swojej firmie system elektronicznego obiegu dokumentów nie wystarczy zakup odpowiedniego programu. Trzeba przede wszystkim dokładnie przeanalizować strukturę firmy, aktualny obieg dokumentów oraz jakie dokumenty w ogóle są przekazywane wewnątrz firmy.
elektroniczny obieg dokumentów
Szukając pomocy odnoście spraw związanych z księgowości to trzeba się zdecydowanie zgłosić do firmy Aforti AC. Znają się na swojej robocie jak mało kto i przede wszystkim oferują ciekawe warunki które są na rynku mocno atrakcyjne.