Opowiem wam coś o sobie siedzę tak przed tym kompem nic nie widać w internecie ciekawego i zdaje sobie sprawę że mój facet ma przekichane ze mną hah ! Jestem w ciąży za 3 miesiące będę miała malutką córeczkę
Przekichane :3
Przekichane :3
Hejka
Opowiem wam coś o sobie siedzę tak przed tym kompem nic nie widać w internecie ciekawego i zdaje sobie sprawę że mój facet ma przekichane ze mną hah ! Jestem w ciąży za 3 miesiące będę miała malutką córeczkę
i co jestem nie do zniesienia , dostaje jakiś ataków gniewu jakbym była w amoku dzisiejszy nastrój był okropny krzyczę biję go po nogach pięściami .. ja nie wiem co się ze mną dzieje czasami tak się zdarza potem płaczę żałuję tego bo nie jestem złą osobą może powodem jest to że mieszkamy za granicą nie mam tu znajomych siedzę sama złe emocje i wszystko inne złe kumuluje się we mnie i gdy jest dobra okazja wybucham ... Bez sensu ... On mnie kocha strasznie wszystko dzielnie znosi mówi sobie że to hormony .. a może ? Aj nie wiem sama ..
Lenkaaaa ;**
Re: Przekichane :3
Wg mnie to że jestś tam sama, może mieć wpływ...
może powinnaś o tym porozmawiać z lekarzem??
Co do emocji, może warto zacząć pisać pamiętnik lub bloga..
by choć tak dać upust temu co się w Tobie nagromadzi...
może powinnaś o tym porozmawiać z lekarzem??
Co do emocji, może warto zacząć pisać pamiętnik lub bloga..
by choć tak dać upust temu co się w Tobie nagromadzi...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
paula
też mi się wydaje że jakiś taki pamiętnik elektroniczny, a może nawet zwykły w formie papierowej (wtedy będziesz bardziej zmęczona pisaniem
) Ci jakoś pomoże w tym wszystkim. Bo dopóki nie wyrzucisz z siebie całego tego gniewu, złości, nerwów, to nikt Ci nie będzie w stanie pomóc.
Pamiętaj również że póki co masz 3 miesiące na opanowanie swoich emocji. Bo później przy dziecku nie będziesz miała za dużo czasu wolnego i dopiero wtedy może przyjść totalna depresja..
Pamiętaj również że póki co masz 3 miesiące na opanowanie swoich emocji. Bo później przy dziecku nie będziesz miała za dużo czasu wolnego i dopiero wtedy może przyjść totalna depresja..
Ja myślę, że to co teraz się z Tobą dzieje jest spowodowane właśnie ciążą. Nie jesteś w stanie tego opanować bo to rzeczywiście wszystkie hormony w Tobie buzują, jest to dla Ciebie całkiem nowa sytuacja.. Być może jakbyś miała kogoś z kimś mogłabyś porozmawiać byłoby Ci lżej, ale nie sądze, że przestałabyś się wyżywać na facecie. Po porodzie na pewno się uspokoisz i wszystko będzie jak dawniej.
Moja szwagierka będąc w ciązy również się tak zachowywała, ale ona to już na maxa przeginała, tyle, że nie widziała u siebie tego co się z nią dzieje.. Po rozwiązaniu znów była "normalna". Ty to dostrzegasz i super i zobaczysz że będzie dobrze.. I ciesz się że Twój facet tak cierpliwie to znosi i nie narzeka tylko Cię jeszcze wspiera..
Moja szwagierka będąc w ciązy również się tak zachowywała, ale ona to już na maxa przeginała, tyle, że nie widziała u siebie tego co się z nią dzieje.. Po rozwiązaniu znów była "normalna". Ty to dostrzegasz i super i zobaczysz że będzie dobrze.. I ciesz się że Twój facet tak cierpliwie to znosi i nie narzeka tylko Cię jeszcze wspiera..
juz lepiej troche mam bloga niby zalożonego ale wiecie co są rzeczy o których nie chce żeby mój facet się dowiedział a właściwie jedna sprawa to mi ciąży strasznie bo nie moge tego na papier wylac na kompa bo mamy wspólnego ani nie mam z kim pogadać .. i może to też robi swoje
fisiuje trochę ze to wyjdzie kiedyś niby to nic złego ale wiem jaka może byc reakcja a nie potrzeba mi kłótni ...
Lenkaaaa ;**
A tutaj taka ciekawostka dla osób próbujących dorobić przez Internet - SPAM może wam pomóc 
ojej żadne kasyna online w to już w ogólne nie chcę chodzić mam kolegów co grają to fakt zarabiają ładną kasę ale mają już wprawę swoje patenty i siedzą przy tym all time ..
Lenkaaaa ;**