krwawienie
-
Kacha
sex w wodzie, krwawienie
A więc ja i moja dziewczyna postanowiliśmy pobaraszkować w jeziorze, na początku wszedłem w nią na ok
. 10 sekund po czym stwierdziliśmy że to głupie bez gumek itd więc przestaliśmy, po 2 dniach podczas zabawy
paluszkami dość agresywnie zauważyliśmy na prześcieradle plamę krwi. I teraz pytanie do was Czy to mogło być spowodowane zapłodnieniem podczas tamtej chwili chociaż nie sądzę żeby podczas tak krótkiego czasu cokolwiek wyleciało z penisa, czy może zrobił się jakiś stan zapalny narządów płciowych mojej partnerki przez brudną wodę w jeziorze, czy może uszkodziłem jakąś tkankę w środku
paznokciem i dlatego krwawiła pomimo iż nie odczuła żadnego bólu?? A może coś innego? dużo czytałem w internecie
i jest tyle możliwości przyczyn krwawienia że już sam nie wiem co może być spowodowane tym przypadkiem i czy mam wybrać się z nią do ginekologa.. ;(
PS: Krwawienie było tylko raz a baraszkowanie w jeziorze w okolicach owulacji
. 10 sekund po czym stwierdziliśmy że to głupie bez gumek itd więc przestaliśmy, po 2 dniach podczas zabawy
paluszkami dość agresywnie zauważyliśmy na prześcieradle plamę krwi. I teraz pytanie do was Czy to mogło być spowodowane zapłodnieniem podczas tamtej chwili chociaż nie sądzę żeby podczas tak krótkiego czasu cokolwiek wyleciało z penisa, czy może zrobił się jakiś stan zapalny narządów płciowych mojej partnerki przez brudną wodę w jeziorze, czy może uszkodziłem jakąś tkankę w środku
paznokciem i dlatego krwawiła pomimo iż nie odczuła żadnego bólu?? A może coś innego? dużo czytałem w internecie
i jest tyle możliwości przyczyn krwawienia że już sam nie wiem co może być spowodowane tym przypadkiem i czy mam wybrać się z nią do ginekologa.. ;(
PS: Krwawienie było tylko raz a baraszkowanie w jeziorze w okolicach owulacji
-
fresh
krwawienie
Wczoraj odbyłam swój pierwszy stosunek ale do dzisiaj moja pochwa krwawi.. Czy to normalne ? Chyba nie jest to objaw tego że sie ma dziecko bo była prezerwatywa..
-
Justyna4
Re: krwawienie
to jest normalne...a ile masz lat jeśli można wiedzieć?bo na drugi dzień po stosunku a zwłaszcza gdy była używana prezerwatywa to w ciąży się nie jest i nie będzie..pomyśl trochę racjonalnie o tym..
-
aniołek
Re: sex w wodzie, krwawienie
Małe jest moim zdaniem prawdopodobieństwo ciąży po sytuacji w jeziorze.Krwawienie sądzę ze było spowodowane naruszeniem ścianki pochwy.
-
ABCbielizny
Jeżlei możesz to napiz więcej szczegółów odnośnei tego sexu,czy to był Twój pierwszy raz? Jeśli tak,to jest to jak najbardziej naturalne. W zasadzie dobrze byłoiby udać się na wizytę kontrolną do ginekologa.
-
ABCbielizny
Re: sex w wodzie, krwawienie
Zgadzam się z powyższą opinią. Krwawienie mogło występować z różnych powodów,ale na pewno nie odoszło do zapłodnienia. O to możesz być spokojny. Pewnie to zwykłe podrażnienie i dlatego występuje krew. Może udaj się z nia do ginekologa na badanie kontrolne,warto to zrobić.
-
dzo
odpowiedź masz w pierwszym pościeABCbielizny pisze:czy to był Twój pierwszy raz?
Wczoraj odbyłam swój pierwszy stosunek...
-
Dziubas
To jest normalne, że po stosunku można lekko krwawić. Jeśli natomiast krwawienie jest obfite to radzę iść do ginekologa. Do następnego stosunku odczekaj ok. 2 tygodni, żeby się wszystko zagoiło.
-
ABCbielizny
Faktycznie,znowu mój błąd
Po pierwszym razie zdarza się krwawienie,które może być spowodowane kilkoma czynnikami. Jeżeli masz wątpliwości lub odczuwasz znaczny dyskomfort,to warto udac się do ginekologa.
-
nina19
-
dzo
-
nina19