Czy podczas sexu myślicie nad potrzebami partnera czy swoimi
-
nina19
Czy podczas sexu myślicie nad potrzebami partnera czy swoimi
Chciałam się dowiedzieć czy staracie sie zadowolić swoją drugą połówkę,czy myślicie nad swoimi potrzebami.Ja oczywiście zawsze staram się robić wszystko by mój chłopak był w niebo wzięty.Chcę wiedzieć jak to u was wygląda i jakie macie sposoby na zadowolenie partnera 
Re: Czy podczas sexu myślicie nad potrzebami partnera czy sw
Ja zdecydowanie zawsze myślę o mojej drugiej połówce
Chcę by mu było wspaniale i by miał przy mnie wszystko czego potrzebuje
I mój facet też zawsze myśli o mnie, dlatego nam jest razem wspaniale. Pierwszy raz mi się coś takiego zdarzyło, bo niestety dotychczasowi moi partnerzy zawsze myśleli o sobie i mam wrażenie, że mnie trochę wykorzystywali...
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"
-
nina19
Racja.Żadko się zdarzy taki facet który myśli o partnerce w tych sprawach .Ja też nie mogę zaprzeczyć ,że mój chłopak chce mnie zaspokoić a dopiero drugorzędnie myśli o sobie:)
Tak. Mysle nad potrzebami mojej partnerki, bo duzo przyjemnosci czerpie tez z tego gdy widze, ze mojej dziewczynie jest dobrze.
Jakie sposoby na zadowolenie drugiej polowki?
No ja zwykle staralem sie wpierw rozpalac i poprzez rozne pieszczoty spowodowac zeby moja dziewczyna juz byla mocno rozgrzana, tak ze mniej wiecej w podobnym czasie dojdziemy
Obecnie, nie wiem czemu, bo dalej mnie moja dziewczyna podnieca mam tak, ze potrafimy sie kochac i zanim ja dojde ona juz doszla dwa razy, wiec nie ukrywam, ze cieszy mnie ten fakt.
Jakie sposoby na zadowolenie drugiej polowki?
No ja zwykle staralem sie wpierw rozpalac i poprzez rozne pieszczoty spowodowac zeby moja dziewczyna juz byla mocno rozgrzana, tak ze mniej wiecej w podobnym czasie dojdziemy
Obecnie, nie wiem czemu, bo dalej mnie moja dziewczyna podnieca mam tak, ze potrafimy sie kochac i zanim ja dojde ona juz doszla dwa razy, wiec nie ukrywam, ze cieszy mnie ten fakt.
-
Nala
Myślę że i to i to.
Skupiam się na potrzebach partnera, chce żeby było mu dobrze. Ale z drugiej strony myślę też troszkę o sobie. Po to się kochamy żeby nam obojgu sprawiało to przyjemność
Skupiam się na potrzebach partnera, chce żeby było mu dobrze. Ale z drugiej strony myślę też troszkę o sobie. Po to się kochamy żeby nam obojgu sprawiało to przyjemność
-
dzo
dojdzie dwa razy ? a może tylko świetnie udajeon89 pisze: Jakie sposoby na zadowolenie drugiej polowki?
-
nina19
No żadko sie zdarza, że kobieta dojdzie dwa razy podczas jednego stosunku.
Jak dla mnie to jest to nie możliwe ; P .
Nie raz nawet raz nie mogą dojść ; ).
A u mnie to norma 
Nad potrzebami partnerski oczywiście, bo to ona ma się czuć cudownie 
Pozdrawiam Was wszystkich! 
http://www.taniaksiazka.co.uk
http://www.taniaksiazka.co.uk
Uwierz mi że jest to możliwenina19 pisze:No żadko sie zdarza, że kobieta dojdzie dwa razy podczas jednego stosunku.
Jak nie możesz nawet raz dojść to chyba słaby ten Twój facet... mało się stara...
Niestety koleżanka powyżej ma prawdę, czy możesz coś wiecej o tym napisać? Jak on sie zachowuje?
-
MłodaŻona20
- Miła Kobietka
Ja się zgadzam z Nala myśl e o swoim partnerze ale też chciałabym żeby mi było dobrze
on89 ja na początku jak się kochaliśmy to potrafiłam dojść z3 razy bo niemiałam wygórowanego życzeniaale teraz zrobiłam sięwybrednatakże nie popadajcie w rutyne

on89 ja na początku jak się kochaliśmy to potrafiłam dojść z3 razy bo niemiałam wygórowanego życzeniaale teraz zrobiłam sięwybrednatakże nie popadajcie w rutyne
- MarysiaStaskiewicz
- Jestem tu nowa :)
To zależy kiedy...kiedy już się kochamy to raczej oddaję się przyjemności.
Ale kiedy ja biorę sprawy w swoje ręce to
Ale kiedy ja biorę sprawy w swoje ręce to
-
natalkaDawidka
- Miła Kobietka
Myślę o nas. W sumie bardziej to chyba dbam o niego, bo zdarza mi się zaciskać zęby i znosić ból tylko po to, by nie przerywać stosunku i by mój TŻ doszedł. Wiem, to głupie i nawet on miał o to do mnie ostatnio pretensje.
Znam ten ból. :/ Mój pierwszy chłopak był totalnym dupkiem i tylko leżał jak kłoda i rozkazywał.Tinuviel pisze:niestety dotychczasowi moi partnerzy zawsze myśleli o sobie i mam wrażenie, że mnie trochę wykorzystywali...
- redorange666
- Samiec
Najpierw dbam o moją Panią później myślę o sobie..
Ona musi najpierw dojść przynajmniej raz a później.... to kwestia naszych wspólnych zachcianek.
Ona musi najpierw dojść przynajmniej raz a później.... to kwestia naszych wspólnych zachcianek.
-
natalkaDawidka
- Miła Kobietka
nina19 pisze:No żadko sie zdarza, że kobieta dojdzie dwa razy podczas jednego stosunku.
No to widać facet jest kiepski albo kobieta nie zna swojego ciała. Ja nie mam problemu z dojściem jeden raz, czasem dochodzę 3 razy w ciągu jednego stosunku.