Jak często?

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
Zablokowany
AgaKrk
Jestem tu nowa :)

Jak często?

Post autor: AgaKrk »

Dziewczyny,

jak często uprawiacie seks?
Na Kobiecość Info przeczytałam, że częsty seks działa na naszą płodność. Ciekawe, co nie?

:fallinlove
Czarnuszka
Jestem tu nowa :)

Re: Jak często?

Post autor: Czarnuszka »

Ja z moim mężem od jakichś 2 tygodni staramy sie o dziecko tak więc seks jest codziennie:) Gdy jeszcze nie staraliśmy się o dziecko to w okresie owulacji mogłam nawet kilka razy dziennie - 2 lub 3. A tak to minimum co 2 dzień. Generalnie mężczyźni mają większe potrzeby od nas - kobiet, jednak wiadomo, że czasami to u kobiety popęd jest większy. Ja wraz z mężem najbardziej lubimy rano :). Jedno jest pewne, że im częściej tym lepiej dla związku. A przede wszystkim jeśli mężczyzna ma codziennie obiad w domu nie stołuje się na mieście :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Jak często?

Post autor: Hadassa »

Ale podobny temat już jest.
babskiesprawy.pl/seks-ile-razy-w-tygodniu-t6453.html" class="postlink" rel="dofollow">http://www.babskiesprawy.pl/seks-ile-ra ... t6453.html
Następnym razem, zanim założysz nowy temat, sprawdz czy nie ma już podobnego
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zablokowany